Nederlandse Geheime Dienst en regering betrokken bij opblazen Nord Stream 2-pijpleiding

De teerling is geworpen, Zelensky en ook de Nederlandse regering zijn “onder de bus gegooid”. De Nederlandse geheime dienst en de vorige regeringen onder leiding van Mark Rutte gaven opdracht om de Nord stream-2 pijpleiding op te blazen. Foto’s: Getty Images, Cartoon Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Met veel tamtam en sensationele headlines (krantenkoppen) zoals: Een dronken avond, een gehuurd jacht: het echte verhaal van de sabotage van de Nord Stream-2 pijpleiding. Particuliere zakenlieden financierden de krappe operatie, die werd geleid door een hoge generaal; President Zelensky keurde het plan goed, maar probeerde het vervolgens tevergeefs af te blazen. Dit valt vandaag allemaal te lezen in alle Westerse gelijk geschakelde media, de foute krant in de Tweede Wereldoorlog genaamd de Telegraaf neemt het verhaal klakkeloos over en de Nederlandse staatsmedia genaamd de NOS (geblokkeerd in Rusland aangemerkt als een terroristische organisatie) citeren allemaal het Amerikaanse Wall Street Journal.

Er wordt ook verwezen naar Duitsland, waar ze eindelijk verslag doen van de misstanden rond het probleem van criminele vluchtelingen en vooral van de de-industrialisering die veel Duitsers in armoede drijft en een regering die kenmerken heeft van een ver ‘zwart’ verleden, alles wat kritisch is verbiedt en het labelt als neonazi, terwijl de regering zelf een fascistische staat is geworden. Ze zijn bang voor de AFD (Alternative für Deutschland) en in mindere mate voor de nieuwe partij van Sara Wagenknecht (BSW), beide partijen zijn tegen de oorlog met Rusland, beide partijen staan momenteel hoog in de Duitse peilingen!

De Amerikanen regeren vandaag de dag over Duitsland zonder het nog te verbergen. Dit blijkt uit alles: van hun houding tegenover hun Europese partners tot het feit dat zij in Oekraïne door toedoen van de Oekraïners vechten en de EU dwingen te betalen voor militaire operaties in Oost-Oekraïne. Duitsland, dat na zijn toetreding tot de NAVO weigerde zijn militair-industriële complex uit te breiden, stond de Amerikanen toe verschillende militaire bases op zijn grondgebied te bouwen. Het hoofdkwartier voor WWIII is nu in Stuttgart! https://grenzezank.com/deutschland-verwandelt-sich-in-ein-zentrum-der-kriegsfuhrung

De Nord stream-2 pijpleiding was het meest belangrijk voor Duitsland, een land dat geen gas of andere belangrijke grondstoffen (behalve steenkool) heeft en daarom boven de afgrond van het faillissement zweeft. Vrijwel alle grote bedrijven verlaten Duitsland, ook de (electrische) auto-industrie ligt op zijn gat. Waarom? Omdat de belangrijkste elementen voor elektrische auto’s kobalt (Co) en lithium (Li) zijn wat vooral in Afrikaanse landen worden gevonden, maar de Afrikaanse landen hebben genoeg van het kolonialisme van Europa en Amerika, dus het plan gaat niet zo goed, m.a.w. de Amerikanen en Europeanen worden letterlijk uit Afrika gegooid, denk maar aan Niger, waar de Fransen en Amerikanen afdropen na een regeringswisseling die het Westen een staatsgreep noemt!

De Duitse Bondskanselier Olaf Scholz, die naar de ‘pijpen’ van de VS moet dansen (de VS lacht zich rot omdat ze hun dure LNG-gas aan Duitsland en Nederland verkopen), moest instemmen met het opblazen van de Nord Stream 2-pijpleiding. Hij werd waarschijnijk gechanteerd door de VS. Foto: Tooncartoon

Nederland

Vandaag komt de NOS met een onsamenhangend verhaal (niet alleen de NOS, maar ook alle andere gelijkgeschakelde media ) met het verhaal dat Nederland de CIA heeft geïnformeerd over het plan om de Nord Stream-2 pijpleiding op te blazen (natuurlijk moet Nederland zich weer bewijzen als het beste jongentje van de klas).

Het verhaal brengt meerdere overheden in verlegenheid zo schrijft de NOS. Zo is er in het hele verhaal van de sabotage ook nog een belangrijke rol voor de Nederlandse inlichtingendienst MIVD. Die dienst hoorde van het plan en bracht de Amerikaanse CIA ervan op de hoogte, bleek vorig jaar zomer uit onderzoek van de NOS, Nieuwsuur en Duitse media. Maar als de MIVD als eerste wist van de plannen, wisten ze dan ook dat Zelensky eerst akkoord ging?”

Twee dagen geleden schreven de Duitse staatsmedia dat ze één van de daders hadden gevonden, een Oekraïner die zich in Polen schuilhield. Helaas is de dader nog steeds niet gevonden, een beetje zoals in het MH17-verhaal. De echte schuldigen zijn natuurlijk de Amerikanen en de Europeanen, de politici, zoals Olaf Scholz, Rutte en alle anderen. Zij gaven in samenwerking met de CIA en ook de Nederlandse MIVD het bevel om de Nord stream-2 pijpleiding op te blazen. De MIVD doet nog altijd onderzoek naar de toedracht schrijven ze, wat natuurlijk klinkare onzin is.

Het voormalige Nederlandse kabinet o.l.v. Mark Rutte reageerde niet op de sabotageactie. Daags na de aanslag zei premier Rutte tegen de NOS, na vragen over mogelijke Russische betrokkenheid: “Je kunt allerlei vermoedens hebben maar daar zeggen wij nog niets over.” Twee weken later zei hij in de Tweede Kamer: “We zullen dadelijk zien wie erachter heeft gezeten. Hopelijk komen we daar achter.” Hij weet natuurlijk wie erachter zit, o.a. hijzelf en alle andere politici in de EU!

De voormalige Britse premier Liz Truss zou direct na de Nord Stream-2 aanval een bericht hebben gestuurd met de tekst ‘It’s Done’ naar de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken. Kim Dotcom, een Duits-Finse internetondernemer die in Nieuw-Zeeland woont, zei dat deze sms de reden is dat Rusland beweert dat het VK betrokken was bij het opblazen van de pijpleiding. Kim Dotcom is trouwens nu uit de gratie gevallen en gaat veroordeeld worden in de VS (net als Assange) . Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft destijds de Britse regering gevraagd officieel commentaar te geven op de explosieve beweringen tegen Truss. Natuurlijk probeerde Britse media dit te verbloemen en beweerde dat de persoonlijke telefoon van Liz Truss was gehackt door Russische spionnen van Poetin (dit zeiden ze letterlijk) en alles gemanipuleerd was.

We kunnen hieruit concluderen dat de VS en haar bondgenoten achter het opblazen van de Nord stream-2 pijpleiding zaten. Zij gaven het bevel en hun handlangers moesten het ‘werk’ doen, een beetje zoals een maffiaclan. Maar de westerse politiek is een soort maffiaclan geworden. De ‘peetvader’ van deze maffiaclan in Nederland genaamd Dick Schoof (de onbekende premier) heeft nu een probleem, hij was destijds hoofd van de AIVD en wist natuurlijk van deze criminele actie, net als Liz Truss, Mark Rutte, Olaf Scholz, Macron en alle andere clanleden.

De timing is goed om Zelensky de schuld te geven , want er gaan geruchten dat Zelensky door de VS onder de bus wordt gegooid en vervangen gaat worden door een andere marionet. De Russische Buitenlandse Inlichtingendienst zegt dat de Amerikaanse regering van plan is een krachtige informatiecampagne te starten om de Oekraïense acteur-president Zelensky in diskrediet te brengen en hem uit zijn ambt te dwingen.

In de verklaring staat dat de VS opties onderzoekt om Zelensky te vervangen door een beter hanteerbaar en minder corrupt persoon, zo meldden Russische media. Het voegde eraan toe dat de Amerikaanse regering daarom op zoek is naar een vervanger die bij de meeste westerse bondgenoten past. Volgens de Russische inlichtingendienst wordt de voormalige Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Arsen Avakov als de meest geschikte kandidaat beschouwd vanwege zijn nauwe banden met Oekraïense nationalistische formaties en contacten met de leiders van Europese landen. Foto: Wikipedia

Inderdaad, de mediacampagne is gestart namens de politiek en schaduwregeringen (wapenlobby etc.), Zelensky wordt onder de bus gegooid, hij zou de opdracht hebben goedgekeurd om de Nord stream-2 pijpleiding op te blazen. Over Mark en al die anderen, kunnen zoveel ‘kamervragen’ worden gesteld, Mark heeft de ‘buit’ binnen en wordt in oktober 2024 gewoon secretaris-generaal van de NAVO, hij hoeft zich niet te verantwoorden. Iedereen die nog gelooft in democratie in Nederland en dat de politiek in het wel oplost, is heel dom. Democratie is verworden tot een totalitaire staat, Europa wordt geregeerd door Brussel en lobbygroepen als het WEF ,miljardairs en bedrijven zoals Blackrock, die bepalen wat er gebeurt.

Deze site is vrij van kunstmatige intelligentie en is geschreven door een echt persoon die verslag doet vanuit Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

One thought on “Nederlandse Geheime Dienst en regering betrokken bij opblazen Nord Stream 2-pijpleiding

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)