Deïndustrialisatie in Duitsland nu ook in Nederland een feit alles loopt volgens het plan van de Great Reset

Alles loopt ‘gesmeerd’, deïndustrialisatie is nu ook in Nederland een feit, Duitsland was koploper in dit deel van de ‘grote reset’, in Nederland gaat het proces sneller dan bij onze oosterburen, Nederland is een klein land. Foto’s: Tuck Dartmouth, Getty Images, Cartoon Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Deïndustrialisatie is een proces van sociale en economische verandering veroorzaakt door de verwijdering of vermindering van industriële capaciteit of activiteit in een land of regio, met name van zware industrie maar ook de ‘maakindustrie’ zoals huishoudelijke goederen, wasmiddelen, cosmetica, textiel, potten en pannen etc.

Herinneren we het ons nog? Tijdens de zogenaamde Covid-19-pandemie, heel vroeg in de begin fase van de pandemie, spraken de elites (politici en WEF-types etc.) erover: “we gaan nooit meer terug naar de tijd vóór Corona”. Wat ze bedoelden en sommigen van ons begrepen dit meteen, anderen (helaas velen) sliepen vredig en besteedden er geen aandacht aan, is dat het plan van de VN en lobbygroepen van de rijken zoals het WEF nu geimplenteerd werd. Met als voorwensel een pandemie, m.a.w. een versnelde invoering van de Industriële Revolutie 4.0 dat de basis vormt voor technocratisch totalitair systeem.

Volgens VN-doelstelling nummer 9: “Tegen 2030 de infrastructuur moderniseren en industrieën aanpassen om ze duurzaam te maken, met een efficiënter gebruik van hulpbronnen en een grotere acceptatie van schone en milieuvriendelijke technologieën en industriële processen, waarbij alle landen actie ondernemen in overeenstemming met hun respectievelijke mogelijkheden.” Goal 9 | Department of Economic and Social Affairs (un.org)

Na de zogenaamde pandemie is er direct overgeschakeld op oorlog, niet door Rusland, maar het Westen heeft Rusland officieus de oorlog verklaard. Waarom Rusland? Omdat Rusland de grootste gasleverancier op aarde is en ook rijk is aan allerlei andere grondstoffen, die het Westen, in de waanzin van westerse politici en elites, niet meer denkt nodig te hebben, het moet immers allemaal duurzaam worden. Maar natuurlijk willen de elites in het Westen deze grondstoffen in hun macht hebben en daarom onder andere de oorlog. In de toekomst en de toekomst is nu geworden, iedereen moet thuiswerken, op zijn of haar computer/laptop, je hebt niet veel nodig, is de redenering van politici en elites, niet veel kleding, geen auto, een eenvoudig huis, een 15 minuten leefruimte, vliegen is uit en vlees belemmert de natuur. Waar je volgens deze dystopische gedachtewereld misschien af ​​en toe een wandeling mag maken, niet allemaal tegelijk natuurlijk, dat is slecht voor de CO₂-uitstoot, wéér een hoax van de elites en politici! De elites worden natuurlijk rijker door deze plannen uit te voeren en keren terug naar het niveau van voor de coronapandemie. Ook zijn er volgens hen te veel mensen op aarde, maar zijn sommige delen van de aarde zo leeg dat er genoeg mensen zouden kunnen wonen!

Meer CO₂ is gunstig voor de natuur en maakt de aarde groener: extra CO₂ in de lucht heeft de wereldwijde groei van bomen en planten bevorderd. Het is ook goed voor de landbouw en verhoogt de opbrengsten van gewassen wereldwijd. CO₂ en natuur (klimaatfeiten.nl), hadden we dat vroeger ook niet op school geleerd?

De politici en de elites houden ons voor de gek, ze willen ons in Europa arm maken en ze verzinnen allerlei dingen, die ze omvormen tot een campagne, de COVID-19-campagne, de CO₂-campagne, de klimaathoax en oorlogs-campagne. Veel sceptici en wetenschappers hebben bewezen dat het kouder zal worden in plaats van warmer.

Waarom doen ze dit? Dat is een vraag met veel antwoorden, ik zal er twee uitlichten. Ten eerste de geopolitieke situatie, Europa en Amerika kunnen niet meer concurreren op de wereldmarkt. Ze hebben de vooruitgang overgeslagen en ‘ver-slapen’, zelfs wat ze de vooruitgang van de Vierde Industriële Revolutie noemen, wat trouwens een verschrikking is voor de mensheid, maar dat is een ander verhaal. China is bijvoorbeeld veel verder, zoals iedereen inmiddels weet. Ten tweede heeft de elite vanwege dit feit een plan bedacht om te versnellen, zonder rekening te houden met de bevolking, om deze schade in te halen en de vierde industriële revolutie te versnellen. Natuurlijk moeten ze de bevolking ‘in slaap’ houden, dus creëren ze oorlogen, pandemieën en allerlei andere doemscenario’s zoals klimaat en CO₂ , zodat de bevolking meewerkt.

An Inconvenient Truth is een Amerikaanse documentaire uit 2006 over de campagne van voormalig vicepresident Al Gore van de Verenigde Staten om mensen te informeren over de opwarming van de aarde. Een lucratieve business voor Al Gore, die destijds geen president werd.

Budget$1.5 million
Box office (verdiend)$49.8 million

Dus de klimaatpropaganda en hoax zijn te danken aan Al Gore en zijn krankzinnige ideeën. Bijvoorbeeld het OZON-gat boven Australië, waarvan nu gezegd wordt dat het in 2024 weer dicht is. An Inconvenient Truth – Wikipedia

Vandaag kopte Nu.nl met de stelling “Grootste aantal faillissementen in Nederlandse industrie in zeven jaar”. In het zogenaamde artikel, dat overigens geen artikel is maar propaganda voor de klimaatlobby, rept men met geen woord over de werkelijke oorzaak, de deïndustrialisatie volgens het VN- en WEF-plan, maar men wijt het aan een tekort aan personeel en, nog belangrijker, er is geen vraag naar de producten, zo beweren zij. Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat met de grote toestroom van economische vluchtelingen in Nederland (en de rest van Europa) er geen mensen zijn die in deze industrie kunnen werken, dit geldt ook voor laaggeschoolde arbeiders die fabriekswerk kunnen doen. De vraag naar producten zal dalen, omdat de deïndustrialisatie plannen van politici en elites ervoor zorgen dat burgers minder geld te besteden hebben en dus minder dingen kopen. Je hoeft geen universitaire opleiding te hebben om dat te beseffen.

Onder andere de bouw en metaalsector moesten het tussen april en juni met minder omzet doen. Maar bedrijven in de auto-industrie kregen de grootste klap te verwerken. Die sector kreeg vergeleken met vorig jaar een min van ruim 33 procent voor zijn kiezen. Dat het niet goed gaat met de Nederlandse industrie blijkt ook uit het aantal faillissementen. Vorig kwartaal gingen 87 industriële bedrijven op de fles, het grootste aantal in zeven jaar. Grootste aantal faillissementen in Nederlandse industrie in zeven jaar | Economie | NU.nl

Concluderend kunnen we stellen dat de elites, maar vooral de politici liegen over ja eigenlijk zou ik moeten zeggen bijna alles wat met geopolitiek, oorlog, klimaat etc. te maken heeft. Het doel is om de plannen van de elites (1%) te bevorderen. Om de mensen (zoals al eeuwenlang gebeurt) in twee kampen te verdelen dat zie je momenteel sterk terug in het kamp van voor en tegen Rusland en Palestina. Terwijl ze (bevolking) zich niet realiseren dat ze worden gebruikt en gemanipuleerd. De tijd, de korte renaissanceperiode in de Europese politieke geschiedenis is allang voorbij. De tijd dat politici diplomatie beoefenden, conflicten op een neutrale manier probeerden op te lossen en het beste voor hun burgers wilden, is voorbij.

Waarom is die tijd voorbij? Omdat de mensheid (in het Westen) heeft toegestaan ​​dat een paar mensen heel rijk zijn geworden met de media, farmaceutische industrie etc., politici en journalisten worden gekocht om reclame te maken voor de plannen van wat ik de elites van de wereld noem en we zien dit gebeuren in de moderne geschiedenis na de tweede wereldoorlog. Niets kan meer worden geverifieerd of het echt is, alles wat in de media staat (bijna alles) is een leugen en propaganda voor de plannen van deze maffiaclan die de wereld in (nog) zijn greep heeft.

Deze site is vrij van kunstmatige intelligentie en is geschreven door een echt persoon die verslag doet vanuit Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)