Belgisch-Nederlandse journalist illegaal in Rusland en Poetin nodigt westerlingen uit ​​voor een nieuw leven in Rusland

De Belgisch-Nederlandse journalist Jan Hunin reisde samen met zijn westerse collega’s illegaal Rusland binnen en president Poetin tekende een decreet dat het voor westerlingen gemakkelijker maakt om Rusland binnen te komen. Foto’s: AD, YouTube, Adobe Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Inmiddels heeft iedereen gehoord dat Oekraïne illegaal de grens met Rusland is overgestoken via de regio Koersk. Niet alleen zijn er huurlingen uit o.a. Europa, de VS en het VK in de regio Koersk, maar ook westerse journalisten zijn illegaal de Russische grens overgestoken samen met de huurlingen en/of Oekraïense bataljons.

We kennen het verhaal van de Italianen werkzaam voor de Italiaanse staatsomroep RAI en Amerikaanse journalisten van CNN die er illegaal waren. Maar er is ook een Belgische journalist, die werkt voor de Nederlandse en Belgische mainstream media kranten genaamd Jan Hunin die beweert één van de eerste journalisten te zijn in wat hij schrijft “Oekraïense Koersk”, zoals de kop zegt in de door Rusland verboden en geblokkeerde Rotterdamse Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

Hij beweert in zijn artikel dat Koersk nu Oekraïens grondgebied is en niet langer Russisch en is blij met de vernietiging en omverwerping van standbeelden zoals die van Joeri Gagarin. We kunnen hieruit concluderen dat de actie of invasie van de regio Koersk een geplande actie was, niet alleen door Oekraïne, dat de invasie alleen uitvoerde. Maar door de VS en haar bondgenoten en handlangers de NAVO Journalisten die aan de andere kant van de grens in Oekraïne klaarstonden, zoals Jan Hunin, hij beweert in een podcast op de Nederlandse radio NPO (de NOS, een staatsomroep, is in Rusland geblokkeerd en geclassificeerd als terroristische organisatie).

Journalisten en politici in het Westen wisten natuurlijk allang dat er iets ging gebeuren, anders zou je geen journalisten naar de grens met Russisch Koersk sturen, ze wisten van de operatie. Maar volgens het regime in Kiev en de acteur-president Zelensky wiens termijn al lang is verstreken, “heeft Oekraïne de voorbereidingen voor een operatie in de Russische oblast Koersk niet bekendgemaakt aan de bondgenoten van Kiev, omdat de wereld het zou kunnen zien als het overschrijden van Ruslands ergste van alle rode lijnen,” zei acteur-president Zelensky op 19 augustus 2024 j.l.

Onze correspondent Jan Hunin (Algemeen Dagblad) keek als een van de eerste journalisten rond in de Russische regio Koersk, waar de Oekraïners tot ieders verrassing oprukken. Hij trof zwartgeblakerde lijken aan en in Soedzja een stadhuis in puin. Zelfs het standbeeld van Joeri Gagarin, de eerste mens in de ruimte, ligt er onthoofd aan de voet van zijn monument”. Jan Hunin is een van de eerste journalisten in ‘Oekraïens’ Koersk: ‘Bedankt Poetin’, zeggen inwoners | Deze verhalen mag je niet missen | AD.nl

Er wordt met geen woord gerept in het artikel in het AD over het feit dat de Oekraïense soldaten en de buitenlandse contractanten en natuurlijk de NAVO-soldaten of -instructeurs Russische burgers gevangen hebben genomen en waarschijnlijk Russische soldaten over de grens naar Oekraïne hebben versleept. Russische burgers zijn vermoord, hun huizen en bezittingen zijn verwoest, alles voor de glorie van Oekraïne en het “vrije” Westen dat na 80 jaar weer een oorlogspartij is geworden, misschien was 80 jaar te lang voor hen Ze zien natuurlijk hun hegemonie afbrokkelen, dus zijn ze rijp voor een nieuwe oorlog, oorlogsvoeren wat waarschijnlijk genetisch bepaald is in de westerse mentaliteit heers en verdeel.

Rusland geeft verblijfsvergunningen voor buitenlanders ‘die traditionele waarden delen’

Buitenlandse burgers (bedoelt wordt Westerse burgers – EU etc) die de “traditionele waarden” van Rusland delen en het oneens zijn met de “neoliberale” principes die door hun regeringen worden opgelegd, kunnen een verblijfsvergunning aanvragen in hun land waar ze wonen, volgens een nieuw decreet dat werd ondertekend door president Vladimir Poetin. Personen die dezelfde “spirituele en morele” waarden aanhangen als Rusland, kunnen de stap zetten zonder Russische taal- en geschiedenisexamens af te leggen, die anders een vereiste zijn. De mogelijkheid wordt geboden aan buitenlanders die het oneens zijn met wat het decreet beschrijft als de “destructieve neoliberale ideologie.”

De lijst van de betreffende landen zal door de regering worden vastgesteld, voegt het document toe (Nederland staat er zeker op). Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zal ook de uitgifte van visa van drie maanden geven voor degenen die om ideologische redenen naar Rusland willen verhuizen. Het decreet treedt op 1 september 2024 in werking. De tijdelijke verblijfsvergunning geldt in eerste instantie voor 3 jaar en kan daarna worden omgezet naar 5 jaar. Daarna kun je Russisch staatsburger worden.

Wat wordt er bedoeld met Russische waarden en normen? Allereerst is er hier geen LGBT-cultuur, geen ‘woke’-cultuur. De maatschappij is ingericht op families en de vroegere traditionele waarden van het ‘oude’ Europa. Een verademing voor velen die net als ik in Rusland wonen. Natuurlijk moet je de taal gaan leren, maar dat kun je ook in Rusland zelf doen, net als ik, je kunt het dan meteen in de praktijk brengen, wat makkelijker leert!

Rusland is een land van tradities, net als het Nederland van vroeger, maar ook van de moderne tijd. In de grote steden zoals Moskou vind je alles en nog veel meer. Sint-Petersburg is een voorbeeld van Amsterdam (op grote schaal met cultuur) en het platteland is uitgestrekt en ongerept. Foto: LeoSytems.travel

Het platteland is ideaal voor boeren die Nederland willen verlaten en in de EU niet opnieuw mogen beginnen volgens allerlei regels. Rusland heeft veel grond en de prijzen zijn laag, er zijn zelfs speciale regels en de bouw van een Nederlands dorp is in de maak. Er is vrijheid van godsdienst in Rusland en nee, het is geen politiestaat of een andere ‘dictatoriale’ vorm, die de Westerse media en politici jullie probeert wijs te maken. In mijn bescheiden ervaring is Rusland vrijer dan Europa, er is geen dwang en niemand verbiedt je iets. Natuurlijk moet je je aan de wet houden en dingen zoals in het ‘vrije’ Westen worden gepropageerd, zoals drugs en woke, zijn verboden (gelukkig)! Rusland is een land voor wie nog van vrijheid, cultuur, natuur en familiewaarden houdt!

Zoals ik weet wordt Europa steeds meer een totalitaire staat, waar je mee moet doen, anders word je gedemoniseerd, vergeten zijn de oude waarden en normen van onze voorouders, die Nederland immers hebben opgebouwd. Nederland is verreweg het meest neoliberale land (na het VK) van Europa en een proeftuin (gezien de omvang) voor allerlei vreemde en totalitaire plannen. Je kunt in ieder geval altijd op vakantie naar Rusland komen, als je durft en kijken hoe het hier is!

Deze site is vrij van kunstmatige intelligentie en is geschreven door een echt persoon die verslag doet vanuit Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

2 thoughts on “Belgisch-Nederlandse journalist illegaal in Rusland en Poetin nodigt westerlingen uit ​​voor een nieuw leven in Rusland

  1. Ik houd van je berichtgeving Sonja. Waarheidsgetrouw, oprecht, menselijk, vrij van manipulatieve trekjes. Dank voor je toewijding en moed.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)