Het Westen – Nederland – Europa in verval

Het Westen is in verval en dat is duidelijk te merken, overal in Europa is het chaos en waanzin, armoede en het VS imperium is niet meer wat het was, wat overblijft zijn de wapens, foto’s: Adobe Stock, Verval-strip, Getty Images, bewerking: Mirjam©Photo

Volgens een column in de mainstream media krant ‘Trouw’: ‘nog niet zo lang geleden had het Westen de grootste militaire macht, het hoogste welvaartsniveau en de best functionerende politieke instellingen. Maar dat staat allemaal op de tocht’.

“De militaire onkunde spreekt voor zich: het lukt de Navo niet eens om Oekraïense soldaten voldoende munitie te sturen. Rusland vuurt minstens vijfmaal meer granaten af, en zonder de pas goedgekeurde Amerikaanse hulp zou dat verschil verdubbelen. Oekraïne vecht al de gehele oorlog met één arm op de rug gebonden”.

Inderdaad Oekraïne verliest erbarmelijk, vooral in de Donbass en in Kursk zijn ze net als destijds in Stalingrad, omsingeld oftewel ‘ Eingekesselt’. Je moet ook nooit tegen Rusland gaan vechten, dat heeft de geschiedenis geleerd, maar ja geschiedenis doet er niet meer toe in Nederland, het is ook grotendeels herschreven! Volgens hetzelfde artikel/column in Trouw, strijdt Europa tegen dictators, dat schrijft een ‘leek’, die waarschijnlik nooit een voet heeft gezet in Rusland of er geleefd heeft.

Dat is het grote probleem in Europa en met name in Nederland, de onwetendheid van veel burgers, maar vooral ‘domme’ politici die van alles op sociale media gooien. Vooral oorlogstaal is populair, oorlog met Rusland, Poetin is een dictator volgens de Nederlandse minister van Defensie, Ruben Brekelmans!

Voorheen was het Assad, en al die anderen die de VS samen met het Westen probeerde te vermoorden, want daar draait het om, het elimineren van ongewenste politici die ze dictators noemen en die de rijkdom en wereldheerschappij van het Westen in de weg staan. Ze (Westerse politici en schaduwregering) gaan letterlijk over ‘lijken’ en hun eigen bevolking interesseert ze geen biet, anders was Nederland geen drugsstaat geworden vol met veel ‘criminele’ asielzoekers (jihadisten uit Syrië en Irak). Die jihadisten die overigens eerst door Nederland (en het Westen) werden gesponsord, ze noemden ‘rebellen’ en toen die ‘nare’ Russen Assad hielpen de jihadisten te verslaan, vluchtten de overgebleven in 2015 naar Europa, zo is het en niet anders. Het Westen heeft de oorlog in Syrië verloren en verliest nu hopeloos van Rusland op alle fronten, militair en economisch.

China wordt ook wel een ‘slecht’ land genoemd terwijl de meesten niet weten wat China nou echt is, er worden allerlei theorieën losgelaten over een sociale kredietstaat, dictatuur en niet te vergeten de COVID-tijd. Maar was Europa of is Europa anders? Alles waarvan ze China beschuldigen, doet de EU politiek (met behulp van media) zelf. Digitale Euro, Covid-app, censuur en overal camera’s. ‘China decline’ narrative is the West’s futile attempt of self-rescue – Global Times

De mythe van het ooit zo ‘vrije’ en tolerante’ Nederland is allang voorbij. Vrij en tolerant was toen er een handvol ‘buitenlanders’ in ons land waren, er werd niet eens geprobeerd om hen Nederlands te leren (Turkse gastarbeiders). Maar natuurlijk is Nederland altijd een land geweest van scheiding tussen de elites (rijken) en het gewone volk.

De Nederlandse politieke elites hebben het land kapotgemaakt voor de ‘gewone burgers’ en normaal gesproken zouden ze afgezet moeten worden (dat gebeurt in een democratie) maar de Nederlandse burger is daar nog niet klaar voor en moet het dus op een ‘kwaadaardige’ manier leren. De elite wil oorlog met Rusland en als ze zo doorgaan krijgen ze die ook, Rusland was nooit uit op oorlog met Europa, de Russen zijn hier niet gek, nee het ‘vrije’ Westen wil oorlog, de motor achter dit alles is het corrupte, aftakelende imperium van Amerika.

Maar het is net als met de maffia, als je er eenmaal in zit, kun je niet meer terug, je moet de doctrine van Amerika en de rijke 1% volgen, anders word je ontslagen of overkomen je ‘slechte’ dingen. Dit is het mantra waarvan ze Rusland beschuldigen, eigenlijk bedoelen ze zichzelf. Er zijn veel voorbeelden uit het Westen: John F. Kennedy, in Zweden Olaf Palme, Duitsland Walter Lübcke en in Nederland natuurlijk Pim Fortuyn die vanwege zijn politieke opvattingen door links werd vermoord, waarschijnlijk in opdracht van de PvdA (Ad Melkert haatte hem toen tot op het bot). Maar politieke moorden gebeuren in elk land ter wereld, dus Nederland moet zich niet ‘schoon’ praten.

De Duitsers zijn nu op het pad van wat de zogenaamde media rechtse (radicale) politiek noemen, maar ook linkse radicaal. De AfD en BSW (Sara Wagenknecht) hebben overweldigend gewonnen in de laatste deelstaten verkiezing (1 september). De onvrede is zo groot dat het te verwachten was. Je ziet dat Duitsland door hun krankzinnige en domme politiek is teruggevallen naar de tijd tussen de Weimar republiek en tweede wereldoorlog. Natuurlijk zijn ze nog steeds gekoloniseerd door Amerika, dat allerlei bases heeft in Frankfurt, Stuttgart, etc., van waaruit de oorlog met Rusland wordt gedirigeerd. Ook heeft de dronebasis Ramstein een ‘moordende’ reputatie en heeft al meerdere Afghanen, Jemenieten, Pakistanen, Syriërs en Irakezen gedood sinds de ‘War on terror”.

Sara Wagenknecht is natuurlijk geen links radicaal, maar een socialist die vredesonderhandelingen met Rusland wil, geen oorlog en welvaart voor Duitsland, ze was ook tegen de krankzinnige COVID-maatregelen (ik was in Duitsland tijdens Covid en het was echt erg). Ze wordt in de Duitse media afgeschilderd als “Sara Poetin”, daarmee bedoelen dat ze wordt betaald door het Kremlin, zoals we allemaal worden beschuldigd als je het over vrede hebt. Hier aangevalen door een waarschijnlijke betaalde waanzinnige, met verf. Foto: Euronews

Het Westen is zo hypocriet geworden en de burgers blijven die dat geloven? Een goed voorbeeld is natuurlijk het vaccineren van onschuldige kinderen in de Gazastrook, tegen polio, een staakt-het-vuren afkondigen, daarna gewoon weer verder bombarderen, zodat al die onschuldige gevaccineerde kindertjes met bommen of raketten gedood kunnen worden!

Het Westen is het kompas over goed en kwaad, normen en waarden kwijt. Het is in chaos vervallen, verwart man met vrouw en andersom, goed en kwaad zijn niet meer te onderscheiden. Nederland is samen met België een drugsstaat geworden, waar de Mocro-maffia heerst en de bovenwereld verweven is met de onderwereld, waar drugs op elke straathoek verkocht worden en de jeugd op de rand van de afgrond staat. Om deze ellende te verdoezelen, praat men over oorlog, klimaat en woke, maar wat men eigenlijk bedoelt is; Nederland gaat ten onder en is niet meer te redden, alleen de elites en media blijven geloven in het sprookje van welvaart en het mooie Nederland, het is tijd voor radicale verandering!

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)