Nederland is nu echt in oorlog met Rusland – 12 September 2024, de dag van de oorlogsverklaring van het Westen

De verklaring is hier in Rusland op 12 September rond 19.40 uur Moskou-tijd afgegeven door het Russische persbureau TASS. foto’s: NOS, Freesuriyah, bewerking: Mirjam©Photo


Directe deelname van westerse landen aan het conflict in Oekraïne – verandert nu de essentie en de aard van het conflict. Het betekent dat de NAVO-landen en de Verenigde Staten direct met Rusland in oorlog zijn. Wij in Rusland zullen rekening houden met de verandering en passende beslissingen nemen op basis van de bedreigingen die voor ons zullen worden gecreëerd”, waarschuwde President Poetin. Het is een directe oorlog tegen Rusland, gelanceerd door de VS en de NAVO, die reeds lang geleden is begonnen, maar nu zijn de lijnen duidelijk , de langeafstandsraketten die ook Moskou kunnen raken, is de oorlogsverklaring van het westen.


De verklaring werd gisteravond rond 19:40 uur Moskou-tijd door het persbureau TASS door heel Rusland verspreid. Het waren de woorden van president Poetin, die op dat moment in Sint-Petersburg was voor een conferentie, een veiligheidsconferentie waaraan de veiligheidsadviseurs van de BRICS-landen, waaronder India, maar ook China en Iran, deelnamen.

Het is de krachtigste en meest overtuigende verklaring van de Russische leider als reactie op het besluit van de VS en de NAVO om het regime in Kiev te voorzien van dodelijke wapens met een groot bereik en uiterste precisie, aangevuld met toestemming om deze vrijelijk te gebruiken tegen internationaal erkende dichtbevolkte gebieden diep in Rusland, zoals Moskou en andere belangrijke steden.

De president reageert op een vraag over de mogelijkheid dat westerse langeafstandswapens worden gebruikt om Rusland aan te vallen. Dit betekent dat de NAVO-leden – de VS en Europese landen – in oorlog zijn met Rusland. En als dit het geval is, dan zullen we passende maatregelen nemen met het oog op de bedreigingen die voor ons zullen ontstaan, aangezien de essentie van het conflict is veranderd.


Veel experts hier in Rusland zeggen nu dat het een directe oorlog zou betekenen die door de VS en de NAVO tegen Rusland wordt ontketend, en het wordt algemeen beschouwd als het begin van de Derde Wereldoorlog. Russische politici en militaire experts richten zich nu op de bestaande Russische nucleaire strategie die momenteel wordt verbeterd en nieuwe bepalingen, zodat de president meer opties heeft om kernwapens te gebruiken tegen de agressors en leveranciers van dodelijke wapens (in Oekraïne) met een groot bereik dat tegen Rusland kan worden gebruikt. De algemene mening in Rusland is dat het niet uitmaakt wie en welk land dergelijke wapens levert en wie ze tegen Rusland zal gebruiken. De NAVO, Europa en de VS zijn de moordenaars van het Russische volk, dit is duidelijk begrepen door de meerderheid van de burgers van Rusland sinds het begin en na de verandering (zo rond 2023) in het denken van de Russische bevolking, kan ik bevestigen!

Bijna alle burgers van Rusland zijn, op zijn zachtst gezegd, woedend dat Oekraïne, de VS en de NAVO als geheel voortdurend veel Russen vermoorden, net zoals ze dat deden tijdens nazi-Duitsland in 1941-1945, een open wond die in Rusland nog niet geheeld is. Onder het voorwendsel dat Rusland als eerste Oekraïne aanviel in februari 2022, terwijl de meeste Russen nu weten dat het een speciale operatie was om te voorkomen dat het Oekraïense regime een burgeroorlog zou ontketenen in de Donbass, waar sinds 2014 veel mensen zijn gedood, weten ze nu dat het een flagrante leugen is. Het was Oekraïne dat als eerste een totale oorlog tegen de Donbass begon op 14 april 2014 en deze later uitbreidde tegen Rusland met meer dan $ 200 miljard aan militaire en financiële hulp van de NAVO, en grotendeels door de huidige mentaal gehandicapte Amerikaanse leiders en het stervende Amerikaanse (en Europese) rijk, een imperium gebouwd op oorlog, moord onder het mom van democratie.


“Wij, Russen, zullen de menselijke verliezen die we hebben geleden in deze twee agressieve oorlogen tegen ons niet vergeten”, benadrukken Russische burgers.


Natuurlijk provoceert Europa al heel lang, vanaf de dag dat ze de coup in Maidan – Kiev in 2013 steunden, spelen ze met vuur en weet je, het ergste is dat ze het weten en het expres doen. Syrië en Irak (onderdeel van de War on Terror) waren nog een ‘buitenlands’ gebied, en sommige politici trapten erin met hun domheid (behalve Mark Rutte die wist het). Maar de Ruben Brekelmannetjes van nu en al die andere gekken als Wilders en Schoof, weten heel goed dat ze provoceren en dat het waarschijnlijk zal eindigen in een nucleaire oorlog (waarschijnlijk een beperkte) en ja ook aanslagen en gevechten in Nederland.

De meerderheid van de burgers in Nederland heeft niets gedaan tegen de komende kernoorlog en daarmee jullie kinderen en de planeet in gevaar gebracht. Jullie zijn niet meer geïnteresseerd, ‘gehersenspoeld’ en bezig met allerlei irrelevante zaken zoals de woke-ideologie, klimaatverandering (en natuurlijk de zogenaamde pandemie die de voorloper was van de derde wereldoorlog). Ik kan je verzekeren dat het klimaat zal veranderen als de kernbommen heen en weer vliegen, als Rusland Europa aanvalt en alles in puin ligt. Dan zal het klimaat veranderen net als in Syrië, Irak, Afghanistan en de Donbass, waar het klimaat is veranderd door witte fosfor en ‘vuile bommen’, maar ook door verarmd uranium, waar veel mensen ziek van geworden zijn, de genocide in Gaza, met andere woorden de mensen buiten het Westen zijn de oorlog van het Westen en de wapens die werden gebruikt zat en zullen zich aansluiten bij Rusland, zoals ze nu al doen via BRICS.

De afgelopen dagen was er al een aanval op Moskou en andere steden in Rusland, naast Koersk wat Oekraïne nu verliest, was dit weer een escalatie van het Westen. De drones komen ook uit Nederland (made in the Netherlands) geleverd of gemaakt via ondergrondse fabrieken in Oekraïne, waar Nederland al een tijdje mee bezig is, deze financiert het via Metinvest, de B.V. van Oligarch Rinat Akhmetov, die zijn geld wit wast in Nederland. Video: My Comments on RT: Unprecedented Drone Attack on Moscow (rumble.com) en/of: https://vk.com/wall385287235_36220

De klok staat nu op 12 uur, er is geen weg terug, het Westen wil niet terug en richt zich al een tijdje op oorlog met Rusland, wat ook gebeurt. Voorbereiden op een kernoorlog? Dat is waarschijnlijk het enige wat je kunt doen, leef bij de dag maar probeer je leiders niet meer met woorden te overtuigen, maar er is een echte opstand nodig om een kernoorlog te voorkomen, anders heeft iedereen verloren. Het gezond verstand moet terugkeren en echte goede leiders die vrede willen en geen oorlog, anders is het te laat.

Deze site is vrij van kunstmatige intelligentie en is geschreven door een echte persoon die verslag uitbrengt vanuit Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

Loading

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)