President Putin: Rusland heeft het recht om kernwapens te gebruiken als reactie op bedreigingen uit Europa

Rusland behoudt zich het recht voor om kernwapens te gebruiken als reactie op kritieke dreigingen, zo werd gisteren besloten in het Kremlin tijdens een vergadering van de Russische Veiligheidsraad, foto’s: Kremlin, Sputnik, Getty Images, bewerking: Mirjam©Photo

De ‘kogel is door de kerk’, om het zo maar te zeggen, omdat het Westen zo geradicaliseerd is dat het niet meer openstaat voor onderhandelingen, niet meer vatbaar is voor rede. Dat werd gisteren nog eens pijnlijk duidelijk tijdens de bijeenkomst van de Verenigde Naties (VN) in New York.

De vijandigheid in hun toespraken, vooral van de fascistische landen van de Baltische Staten, zoals Letland, Litouwen en Estland, die nog steeds de retoriek van de Koude Oorlog en erger de Tweede Wereldoorlog gebruiken en Rusland nog steeds zien als een communistische staat. Ik heb er al vaak over geschreven, dat de Baltische Staten West-Europa in de waanzin van de oorlog hebben gedreven. Door hun haat geprojecteerd door hun voorouders, die terecht boos waren en leden in het communistische tijdperk, maar deze nieuwe generaties zoals Kasja Kallas etc., zijn nog meer geradicaliseerd. Er is geen plaats voor verzoening, laat staan ​​gesprekken, er is alleen ruimte voor oorlog en oorlogsretoriek en het ergste is dat ze denken dat ze kunnen winnen! Naar mijn mening en ik probeer het altijd analytisch te houden, zijn ze in het Westen totaal gek en geradicaliseerd, de agenda achter dit alles wordt gegeleid door de VS, het Pentagon en de 1% miljardairs, die de westerse wereld naar de ondergang leiden!

In hun waanzin hebben ze heel West-Europa meegezogen, een klein incident, dat op zichzelf niets met kernwapens te maken heeft, maar dat toch wel weer heeft. De domme Annalena Baerbock, Duitse minister van Buitenlandse Zaken helaas, omringd door meerdere Duitse idioten, die geen Russische verslaggever toeliet tijdens een persconferentie buiten het VN-gebouw. ​​Of haar kleuterschool uitspraken in de VN over president Poetin die meisjes ontvoerde schreeuwde ze, de domheid en idiotie zijn onvoorstelbaar en nu zijn we op het punt gekomen dat Rusland er echt genoeg van heeft. Wie heeft er geen genoeg van? Het is alles beneden niveau, ze zijn verstrikt in hun woke en klimaat waanzin, de realiteit hebben ze allang uit het oog verloren, daarom kunnen ze ook niet meer normaal onderhandelen of diplomatie gebruiken.

“Meisjes ontvoeren en zich achter hen verschuilen” – Duitse minister van Buitenlandse Zaken Baerbock valt Rusland aan in de VN-Veiligheidsraad – Ik beschuldig president Poetin van het ontvoeren van meisjes. Persoonlijk vind ik, dat dit meisje, Baerbock, uit haar ambt gezet moet worden, het is kleuterschoolniveau.

Maar het is niet alleen het kinderachtige gedrag van Annalena, ook Macron van Frankrijk maakt het bont met zijn uitspraken voor de VN, hij durfde geen oogcontact te maken met de Russische delegatie toen hij zei “Rusland mag niet winnen”. Andere westerse leiders zoals de Belgische premier de Croo, zeiden hetzelfde. Overigens, ook wat betreft de genocide waren ze ‘genuanceerd’, een stille goedkeuring voor de crimineel Nethanyahu om zijn genocide in Gaza en nu ook Libanon voort te zetten.

Westerse landen, met name Europese landen zoals Nederland en het Verenigd Koninkrijk, beide de grootste tegenstanders van Rusland, zullen opnieuw zeggen dat het bluf is, maar zoals ik de afgelopen twee jaar, sinds ik in Rusland woon, heb geleerd, bluft Rusland nooit!

In het Westen mogen ze blij zijn dat Rusland met Vladimir Poetin een pragmatische leider heeft, andere leiders hadden allang het bevel gegeven om bijvoorbeeld Rotterdam, Antwerpen, Berlijn, Parijs of Brussel te bombarderen, er zijn hier genoeg stemmen en geluiden van burgers en politici om dat te doen, de Russen steunen hun president en hun land en vinden ook dat het Westen nu te ver is gegaan.

Verklaring van President Poetin en de veiligeheidsraad van 25 september 2024

  • Op 25 september 2024 gaf president Vladimir Poetin een openbare verklaring over nieuwe regels voor het gebruik van kernwapens door Rusland. Deze verklaring werd afgelegd tijdens de speciale bijeenkomst genaamd de Permanente Nucleaire Vergadering.
  • De punten van zijn opmerkingen zijn als volgt;
  • De concept principes van het gebruik van kernwapens zijn uitgebreid tegen ‘agessieve’ staten en militaire allianties, in relatie tot, nucleaire afschrikking kan worden uitgevoerd.
  • Agressie tegen Rusland door een niet-nucleaire staat, maar met de deelname of steun van een andere nucleaire staat (VS), wordt beschouwd als hun gezamenlijke aanval op de Russische Federatie.
  • Het gebruik van kernwapens is een extreme maatregel om de soevereiniteit van Rusland te beschermen.
  • Het zal worden gebruikt in het geval van agressie tegen Rusland en ook Wit-Rusland, als de vijand, met behulp van conventionele wapens (zoals lang afstandwapens), een kritieke bedreiging vormt.
  • Rusland zal ook rekening houden met de nieuwe technieken en wapens (drones) , militaire bedreigingen en risico’s voor Rusland en zijn bondgenoten.
  • Kernwapens zullen worden gebruikt na bevestiging van betrouwbare informatie over een massale lancering van lucht- en ruimteaanvalswapens en hun doorkruising van de Russische staatsgrens, waaronder strategische en tactische vliegtuigen, kruisraketten, drones, hypersonische en andere vliegende voertuigen.

Met deze uitspraak valt er niet veel meer te zeggen of te schrijven. Het Westen smeekt bijna om haar eigen ondergang, met kernwapens, oorlog en al die andere zaken waarmee ze momenteel Europa, haar cultuur, haar land, haar welvaart ‘vernietigen’ en als ze zo doorgaan ook haar steden en mensen.

Deze site is vrij van kunstmatige intelligentie en is geschreven door een echte persoon die verslag uitbrengt vanuit Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

One thought on “President Putin: Rusland heeft het recht om kernwapens te gebruiken als reactie op bedreigingen uit Europa

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)