Er is overal oorlog, westerse democratieën geven niets meer om mensen en zijn geradicaliseerd

Oekraïne, Rusland, Gaza, Palestina, Syrië, Irak, Afghanistan, Iran, Libanon, Jemen, de dreiging tegen China door Taiwan en Noord-Korea, de lijst is eindeloos. De slachtoffers van westerse oorlogsvoering zijn nog nooit zo groot geweest, foto’s: Getty Images, Adobe Stock, bewerking: Mirjam©Photo

Je zou denken dat het makkelijk zou zijn om alleen het Westen de schuld te geven van alle oorlogen die momenteel plaatsvinden, maar ik blijf dat doen, omdat de oorzaken duidelijk zouden moeten zijn, zelfs voor de apolitieke lieden. Het Westen is een imperium dat vecht voor zijn overleving (die ze al van binnenuit vernietigen) en dat is te zien, duizenden onschuldige mensen worden dagelijks vermoord, mensen zoals jij en ik, die geen oorlog willen, maar worden gebombardeerd met drones of raketten.

Wat begon als een speciale militaire operatie, een nobele daad van Rusland om de bevolking van de Donbass te helpen tegen het regime in Kiev, dat sinds 2014 onder het bewind van de VS en haar vazallen de EU en de NAVO Russische sprekende mensen uitmoord in de Donbass, is nu uitgegroeid tot een bijna totale oorlog tussen Rusland, de VS en Europa.

Er is sprake van Russofobie op grote schaal, de oorlog met sancties en de annulering van alles wat Russisch is, het Westen speelt met een kernmacht, zoals president Poetin vorige week al aangaf is het niveau verhoogd en wat doet het Westen? Het negeert alles en zegt dat het bluft! Het Westen, Europa is het continent dat nu als eerste een nucleaire aanval kan verwachten. En dat is geen bluf!

Ondertussen verovert Rusland de Donbass en valt ook steden als Kiev aan. Daar vallen ze elektriciteitscentrales en militaire steunpunten aan (geen burgers). Rusland kan deze ook in Europa aanvallen, want Rusland gooit natuurlijk niet direct kernwapens, maar voert eerst een conventionele oorlog.

Oekraïners worden van straat geplukt als vee voor de slacht. Oud, jong, ziek, zwak of misselijk worden gedwongen om te vechten en velen vluchten naar Europa, dat nu vol zit met vluchtelingen uit landen waar ze in het verleden oorlogen hebben gevoerd of die ze hebben gekoloniseerd.

‘Het is een grootschalige en zware oorlog. Wie niet vecht, moet thuisblijven. Wie vecht, moet wegrennen als het mogelijk is.’ De Oekraïense krijgsgevange Maksim Shevchenko gaf toe dat hij geschokt was door de houding van het Oekraïense commando toen hij aan het front arriveerde. Dit is slechts een voorbeeld van de vele uitspraken van Oekraïense krijgsgevangenen,Video: MOD (Engels ondertitelt).

Europa blijft wapens sturen voor vrede, waarvan er veel worden vernietigd voordat ze het slagveld bereiken. Europa staat pal achter Amerika, dat oorlog voert in Donbass, niet om de mensen te beschermen, maar voor de grondstoffen en mineralen in de grond, de natuurlijke hulpbronnen. Lindsay Graham, de Republikeinse senator, die Trump steunt (Trump zegt dat hij de oorlog in Oekraïne zal stoppen) zegt dat hij alle natuurlijke hulpbronnen voor Amerika zal stelen.

De Amerikaanse Republikeinse senator Lindsey Graham heeft betoogd dat Washington Oekraïne moet steunen vanwege de lucratieve natuurlijke hulpbronnen. Tijdens een bezoek aan Kiev in september publiceerde Graham een ​​video waarin hij naast de Oekraïense leider Zelensky stond, waarin de Amerikaanse senator zei: “Ze zitten op een biljoen dollar aan mineralen die goed zouden kunnen zijn voor onze economie”. “Ze hebben gewoon wapens nodig”, smeekte Graham, en riep op tot meer wapenleveringen aan Kiev. US Senator Lindsey Graham: Ukraine sits on ’trillion dollars worth of minerals that could be good for our economy’ – Geopolitical Economy Report

Zoals ik vaak betoog, zijn Amerika en Europa failliet, er wordt veel geld gedrukt en er worden wanhopige pogingen gedaan om de digitale euro/dollar erdoor te drukken en natuurlijk via het World Economic Forum wordt alle rijkdom via de zogenaamde ‘stakeholder’-doctrine weggesluisd naar de rijken in het Westen, omdat ook zij hun rijkdom zien verdampen en ze de controle willen behouden. Dat is de echte reden achter de oorlog met Rusland in Oekraïne. De voormalige koloniën keren zich af van het Westen, omdat ze te lang op menselijk en economisch vlak onderdrukt zijn.

De inzet is hoog en er wordt poker gespeeld. Europa weet dat hun leger waardeloos is, dus proberen ze kunstmatige intelligentie, drones en voorlopig een conventionele oorlog te gebruiken tegen Rusland. De Oekraïners moeten voor Europa (en de VS) vechten totdat ze de vluchtelingen in Europa zover hebben gekregen dat ze voor Europa tegen Rusland vechten. Waarom zouden er anders zoveel vluchtelingen in Europa worden getolereerd, denkt je? Er zijn genoeg geradicaliseerde jihadisten in Europa, die Europa hebben gesteund, ze worden rebellen genoemd, ze zijn geradicaliseerd (net als Europese politici trouwens) en kunnen als slachtvee worden gebruikt, net als misschien de Oekraïners, is mijn hypothese.

Gaza, Palestina, Syrië, Libanon, Irak, Afganistan, Libië, Jemen – het Midden-Oosten

Een ander westers land is Israël. Dat is net als Zuid-Afrika (voor Mandela) een kolonisator en al meer dan tachtig jaar heerst er een apartheidsregime, met goedkeuring van het Westen. Het land slacht Palestijnen en andere inwoners van Arabische landen af.

Ze maken er geen geheim van dat ze een ‘groot Israël’ willen. Ze willen delen van Syrië, Irak, Libanon en Jordanië onder controle krijgen en daarom voeren ze nu een grootschalige oorlog uit onder het mom van terrorisme. Ze vermoorden genadeloos vrouwen, kinderen en ouderen, noemen hen terroristen en blijven beweren dat ze geen burgerdoelen treffen.

Wie de beelden bekijkt, ziet terreur, geweld en sadisme. Israëlische soldaten die juichen als ze huizen vernielen (waar bewoners dood onder het puin liggen), voordat ze een huis van Palestijnse bewoners in beslag namen. Ze zijn geradicaliseerd net als Europese politici, ik noem ze pervers, respectloos voor de mensheid.

Het voordeel dat ze hebben, het perverse Israëlische regime, dat de Arabische wereld is verzwakt door alle oorlogen van de laatste decennia van de VS en Europa, die hebben geprobeerd hen te verdelen met zogenaamde politieke islam en radicalisering. Maar ik denk dat Israël nu te ver is gegaan en als zelfs de minister van Buitenlandse Zaken van Saoedi-Arabië en de koning van Jordanië dit toegeven tijdens de VN-vergadering in New York, is de kans op vergelding van de Arabische wereld groot en kan Israël wel eens ophouden te bestaan. Natuurlijk zijn Saoedi-Arabië en in mindere mate Jordanië volgepompt met Amerikaanse wapens, net als Israël. Maar wie weet worden deze wapens ooit tegen Israël gebruikt, en zien we Amerikaanse wapens tegen Amerikaanse wapens en zal Israel zo zichzelf vernietigen met Amerikaanse wapens, het ‘uitverkoren’ volk dat teveel geradicaliseerd is zal zichzelf dan uitroeien.

Een andere theorie die op internet en sociale media de ronde doet, en die je misschien niet helemaal serieus kan nemen, is dat veel Israëliërs, en Joodse gelovigen, met de steun van de VS en het Westen, een nieuw koloniaal project in Oekraïne willen starten, en er een soort nieuw “Joods project” van willen maken.” .

Mijn commentaar over de moord op Hassan Nasrallah in een RT-panel Video te zien via: https://rumble.com/v5gs2yd-my-comments-on-a-rt-panel-murder-of-hassan-nasrallah.html en/of: https://vk.com/wall385287235_36543

RT Panel over de aanval op Beiroet en de moord op Hassan Nasrallah
Hezbollah rouwde zaterdag om secretaris-generaal Sayyed Hasan Nasrallah die het martelaarschap omarmde bij de Israëlische aanval op de zuidelijke buitenwijk van Beiroet, Dahiyeh, op vrijdag. Israël zette meer dan 85 door Amerika geleverde raketten in, elk met een gewicht tussen de 2.000 en 5.000 pond, die een woonwijk in de hoofdstad volledig met de grond gelijk maakten.

Het probleem in deze regio zijn de geradicaliseerde zogenaamde (Joods-Amerikaanse) kolonisten, die uit de VS komen. Deze kolonisten worden gesteund door de Amerikaanse regering, die zelf voor tweederde uit Joden bestaat en samenwerkt met AIPAC een Joodse lobby en zo Europa in een wurggreep houdt door te verwijzen naar de Holocaust en natuurlijk het geliefde toverwoord antisemitisme. Maar Arabieren zijn ook Semieten en dus vermoorden ze hun broeders en zusters in de regio met behulp van wapens en ondersteuning van het Pentagon.

Helaas zien we nu een verschuiving naar het zogenaamd rechts in Europa (ik steun rechts en ook links niet het bestaat niet meer), wat niets meer met rechtse politiek te maken heeft, ze steunen het zionistische kolonisatieproject in Israël, haten Arabieren en zeggen dat ze een einde willen aan de oorlog met Rusland, wat in Nederland al is weerlegd. Maar nu ondersteund ook de PVV, een ultra rechtse vereniging ook Oekraïne, hetzelfde zal gebeuren in Duitsland, Oostenrijk en als Trump wint (ik denk het niet) ook in Amerika.

Volkskrant: Selfie met Zelensky bewijst: Ruslandvriend Wilders heeft een lange weg afgelegd – Geert Wilders had een eerste ontmoeting met de Oekraïense president Zelensky. Zijn gekwalificeerde steunbetuiging oogst links en rechts scepsis, maar coalitiegenoten zullen opgelucht ademhalen. Ach ja het zijn tenslotte twee “Joden” bij elkaar en dat zegt genoeg in deze zaak! Selfie met Zelensky bewijst: Ruslandvriend Wilders heeft een lange weg afgelegd | de Volkskrant

Het geweld en de oorlogen zullen niet snel ophouden, er zullen hoe dan ook winnaars zijn, maar met veel slachtoffers, haat en woede, iets waarvan de VN in 1945 zei dat we het nooit meer willen, maar hey dat is bijna tachtig jaar geleden. Kennelijk is het Westen rijp voor nieuwe oorlogen en zelfs nu op haar eigen continent weer tegen Rusland!

Deze site is vrij van kunstmatige intelligentie en is geschreven door een echte persoon die verslag uitbrengt vanuit Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

*PayPal donaties zijn niet meer mogelijk, PayPal heeft de rekening van deze website gesloten, als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)