De VS stuurt 1600 tanks naar Nederland een boodschap voor Rusland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

De Verenigde Staten is begonnen met het verplaatsen van tanks naar een opslagplaats in Nederland in een poging om Rusland “af te schrikken, te midden van de grootste NAVO-opbouw in Europa sinds de Koude Oorlog.

Een totaal van 1.600 voertuigen zijn getransporteerd naar een  complex en  worden opgeslagen in het Zuid-Limburgse Eygelshoven, nabij de Belgische en Duitse grens. De Eygelshoven opslagplaats werd oorspronkelijk geopend in 1985 tijdens de Koude Oorlog, toen werd het gebruikt door de Amerikaanse troepen voor oefeningen in het geval van een mogelijke Sovjet-aanval.

CDS, luitenant-generaal Ben Hodges, burgemeester Jos Som en genodigden bij de opening van militair complex Eygelshoven.

Defensie schrijft:

Het openen van deze locatie is een proportionele stap die we nemen om NAVO-bondgenoten te verdedigen wanneer dat nodig is. Ons bondgenootschap is immers gebouwd op een stevig fundament van solidariteit en gezamenlijke ondersteuning”, zei Commandant der Strijdkrachten generaal Tom Middendorp. Hij opende het militaire complex samen met commandant” U.S. Army Europe” luitenant-generaal Ben Hodges en de burgemeester van Kerkrade Jos Som.

Abrams tanks, Bradley Voertuigen en Paladin artillerie zijn al  aangekomen en maakt deel uit van een rekening van $ 3400000000 door het VS congres-goedgekeurd, om de militaire capaciteiten van de NAVO in Europa te vergroten. Opslagplaatsen zijn ook gepland en heropend in Polen, België en Duitsland.

De “National Defense Authorization Act” (NDAA) heeft voor het fiscale jaar 2017, dat door het Congres op 8 december werd goedgekeurd, maar  nog niet ondertekend door Barack Obama  goedkeuring gegeven aan een $ 3400000000 bestedingsplan voor de Europese defensie te versterken. De Baltische staten, maar ook Polen, hebben gezegd dat ze sterk verontrust zijn door de crisis in de Oekraïne en angst voor “Russische agressie” op hun grondgebied.
Concluderend: Voor dit machtsvertoon, oorlogspellen, zoals ik al eerder schreef, moet de bevolking bloeden. Financieel, emotioneel en boos worden op Rusland, wat totaal gestoord is, maar dan ook echt gestoord.
Verder heb ik er geen woorden voor, vrede op aarde en een gelukkig vredig kerstfeest, vooral geen Russische lijkende cadeaus kopen!
Bron: Defensie, RT, NU

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *