Bevrijding van Beit Jinn, Sednaya en westerse gesponsorde Hay’at Tahrir al-Sham en geheime vluchten via Shiphol naar Sednaya – Syrië!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

De ontheemde families keren langzaam  terug naar hun huizen in Beit Jinn en de omliggende dorpen terug, nadat het Syrische Arabische leger de veiligheid en stabiliteit in het gebied volledig heeft hersteld.

Beit Jinn Offensief

Beit Jinn Pocket (December 2017).svg

Het Beit Jinn-offensief was een militaire operatie door het Syrische Arabische leger tegen jihadi groepen in het Westelijk deel van het Ghoutagebied, 28 november 2017.

Op 28 november veroverden regeringstroepen de oostelijke kant van de strategische Bardiyah-bergketen in het belegerde Beit Jinn, ten zuidwesten van Damascus en in de buurt van de Golan-hoogvlakte, die werd belegerd door  Tahrir al-Sham .  De berg werd twee dagen later volledig veroverd door het Syrische leger. Beit Jinn is op 25 December 2017 bevrijd.

Hay’at Tahrir al-Sham

Hay’at Taḥrīr al-Shām, “Organisatie voor de bevrijding van de Levant” of “Levant Liberation Committee”, algemeen aangeduid als Tahrir al-Sham en afgekort HTS, ook bekend als al-Qaeda  in Syrië, is een actieve salafistische jihadistische militante groep die betrokken is bij de zogenaaamde Syrische burgeroorlog. De groep werd op 28 januari 2017 opgericht als een fusie tussen Jabhat Fateh al-Sham (voorheen al-Nusra Front), het Ansar al-Din Front, Jaysh al-Sunna, Liwa al-Haqq en de Nour al-Din al-Sham. Zenki-beweging.  Na de aankondiging zijn er extra groepen en personen bijgekomen. De fusie wordt momenteel geleid door Jabhat Fatah al-Sham en voormalige leiders van Ahrar al-Sham, hoewel het opperbevel bestaat uit leiders van andere groepen.  Vele groepen en individuen zijn overgelopen uit Ahrar al-Sham, wat hun meer conservatieve en salafistische elementen vertegenwoordigt. Op dit moment verwijzen een aantal analisten en media nog steeds naar deze groep onder de vorige namen, al-Nusra Front, of Jabhat Fateh al-Sham.

Kort na de formatie van de groep, noemden veel lokale Syriërs de groep Hetesh, wat een Arabisch acroniem is, vergelijkbaar met het “Daesh”  door voor salafistische groepen in de de Arabische wereld wordt toegepast. Dit gaf aan dat veel Syriërs Tahrir al-Sham niet anders zagen dan ISIL, vooral gezien de overeenkomsten tussen Tahrir al-Sham’s en de IS ideologie!

Wie is Mohammed Alloush en wat wil hij voor Syrië? De gevierde terroristen rebel van het westen!

De leider van Tahrir al-Sham, Abu Jaber, heeft extreem salafistische jihadistische overtuigingen. Dit heeft ertoe geleid dat hij verschillende keren door de Syrische regering is gearresteerd. Hij zat gevangen in de Sednaya-gevangenis in 2005 en werd in 2011 vrijgelaten onder druk van het westen, de meeste gevangen in Sednaya waren jihadistische gevangenen die tijdens het  Syrische conflict verschillende salafistische rebellengroepen zouden vormen.

Zijn levensloop op Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Jaber_Shaykh

Afbeeldingsresultaat voor abu jaber jabhat al sham

Jihaisten in Sednaya

Amnesty wilde i.s.m. de westerse MSM en politiek ons laten doen geloven dat er een dossier was met honderden (burgers) die onschuldig gefolterd en gevangen gehouden zouden worden in Sednaya er was zelf sprake van een vergelijking met de Holocaust, crematoria zouden er zijn, ze waren nog net niet vergast! Wat een propaganda, goebbels zou er  weer blij van worden!.

https://www.washingtonpost.com/world/syria-has-secretly-executed-thousands-of-political-prisoners-rights-group/2017/02/06/e4a7f56a-ecc5-11e6-a100-fdaaf400369a_story.html?utm_term=.04bab38a8ec7

Bovenstaand bericht is één van de vele propaganda berichten die in de zogenaamde “gerenommerde” kranten stond. Vol leugens en propaganda, gebaseerd op zogenaamde getuigen!

Weten we het nog 2001, “The war on Terror“, geheime vluchten ging naar allerlei landen in Europa en het Midden-Oosten. Ook werden er vliegtuigen gestuurd naar Syrië met Jihadisten uit o.a. Quantanamo Bay, gedwongen deals door de Amerikanen en NATO, die zouden verantwoordlijk zijn voor zogenaamde aanslagen in de VS en Europa. Ook vele Taliban en Turkmenen (waarvan er een hele enclave in Idlib te vinden is, zo’n 10.000). Ze werden in het geheim naar Syrië gevlogen en belandden zo in de Sednaya gevangenis, als staats, of eigenlijk “wereld” gevaarlijk!

Sednaya zat vol met deze salafisten, ook veel Moslimbroeders, die de opstand in Hama hadden uitgevoerd onder zijn vader President Hafez-al-Assad in de tachtige jaren van de vorige eeuw.

President Bashar-al-Assad heeft deze gevaarlijke elementen, onder zware druk van de VS, die toen al de “Color Revolutie” in Syrië begonnen waren (Soros heeft ook Salafisten gesponsord) deze vrij te laten en deed dit via een algemene amnesty regeling in 2012, wat hij bij nader inzien dus niet had moeten doen, maar de druk was te hevig of je land platgooien (was de dreiging van de VS) of vrijlating van Jihadisten, zogenaamde rebellen!

Interview van ARGOS met Ko Colijn directeur van Instituut Clingendael, en Quirine Eijkman, woordvoerder van Amnesty International Nederland (2014)

Vraag aan Colijn Zijn Amerikaanse, Franse en Duitse inlichtingendiensten medeverantwoordelijk voor martelverhoren in Syrië? Zoekt ook de Nederlandse inlichtingendienst, de AIVD, toenadering tot de Syrische diensten? En,  is het denkbaar dat AIVD-informatie gebruikt wordt in Syrische martelkamers?       Argos, over diensten die over de grens gaan en over geheime deals met een van de meest verafschuwde regimes. 
Het ging o.a over Zammar Mohammed Haydar, ontvoerd en via schiphol naar SEDNAYA gebracht!
Citaat – Koninklijke Marechaussee
“Subject (Zammar Mohammed Haydar) is niet gesignaleerd door de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Zammar Mohammed Haydar, geboren op 1 januari 1961, staat ook niet geregistreerd op de passagierslijst van vlucht KL 3002 van 8 december 2001.”   
 
Argos:
Ons verhaal begint op Schiphol, op 8 december 2001. Op die dag rapporteert de Koninklijke Marechaussee aan de Duitse collega’s van het Bundeskriminalamt, dat Zammar niet aan boord was van het vliegtuig dat hem vanuit Marokko terug naar Amsterdam had moeten brengen. Zammar is zes weken eerder, op 27 oktober, vanuit Hamburg, via Amsterdam, naar Casablanca gevlogen. Tijdens de heenreis heeft een Duitse rechercheur, die hem op Schiphol stiekem observeerde, nog wel gezien dat hij na een drie uur durende tussenstop inderdaad aan boord van het vliegtuig naar Casablanca is gestapt.  
Quirine Eijkman:
Mohammed Haydar Zammar is een Duitser van Syrische afkomst die eigenlijk zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond. Hij was tien jaar oud toen hij naar Duitsland verhuisde. En die in het najaar van 2001, dus vlak na de aanslagen op de Twin Towers, gearresteerd is in Marokko en vermoedelijk door de CIA is overgebracht naar Syrië. Ik zeg vermoedelijk, omdat hij wel degelijk in Syrië is aangetroffen, maar er is nog geen sluitend bewijs dat de CIA verantwoordelijk is voor deze illegale overdracht. Men vermoedt dat hij betrokken is geweest bij het rekruteren van een aantal mensen, de zogenaamde Hamburg cell, die betrokken zouden zijn geweest bij de aanslagen op de World Trade Center. En direct na 9/11 is die al wel degelijk opgepakt en verhoord door de Duitse politie, ook weer vrijgelaten, dus hij was een vrij man. Maar in het najaar van 2001 is hij opgepakt door de Marokkaanse overheid en na drie weken is hij overgedragen naar Syrië.
Voor degende die zijn levensloop (Mohammed Haydar Zammar) willen lezen:
Afbeeldingsresultaat voor Mohammed Haydar Zammar
Argos:
Quirine Eijkman,  hoofd Politieke Zaken en perswoordvoerder van Amnesty International Nederland. Amnesty volgt de zaak van Zammar sinds 2006. De geheime officiële overheidsdocumenten waarover wij beschikken geven een gedetailleerd beeld van de wijze waarop de Duitse autoriteiten te weten komen wat er met Zammar is gebeurd. Op 17 december 2001 krijgen liaisonofficieren van de Duitse politie in Washington en in Rabat,informeel te horen dat Zammar is gearresteerd in Marokko. Maar het lukt de Duitse autoriteiten niet dit officieel bevestigd te krijgen. Totdat een half jaar later de Washington Post ineens met het verhaal komt dat Zammar naar een derde land is uitgeleverd. Een dag na deze publicatie, het is inmiddels 13 juni 2002, stelt het hoofd van de CIA in Berlijn, het Bundeskriminalamt op de hoogte van het feit dat Zammar in Syrië gevangen zit. Weer een week later laat de CIA weten dat de arrestatie van Zammar en zijn uitlevering aan Syrië, zijn gebeurd op verzoek van de Verenigde Staten. 
Amnesty en de Nederlandse politiek wisten van deze vluchten en liet aan de argeloze Nederlandse burgers niets weten van deze “deals”, mensen moesten medelijden hebben met deze salafisten die “staatsgevaarlijk” zouden zijn. Assad heeft ze netjes opgeborgen en onder druk van de VS weer vrijgelaten, dat is het echte verhaal achter Sednaya, een deel ervan is en was voor criminelen, die in elk land aanwezig zijn. Maar er is ook een amnesty regeling in Syrië, zodat er veel vrijlatingen plaatsvinden.
De serie “Homeland” is goed voorbeeld over hoe “nep” de inlichtendiensten zijn, hoe zij collaboreren met een ieder (ook terroristen) om de wereldheerschappij te behouden voor hun land. Dit zal nog erger worden in de komende jaren, de burgers zullen net als altijd het slachtoffer zijn!
NGO’s zoals Amnesty en PAX doen hier aan mee, de top weet het, de onschuldige burgers gaan schrijfacties beginnen voor salafisten zoals in 2014!

 

Bron: Argos, Wikipedia, Sednaya, SANA, Freesuriyah, Amnesty, Washingtonpost.

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *