De liberalen hebben angst voor Hezbollah!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

De standpunten van de VVD (de Liberalen van Nederland) samen met D’66, over Hezbollah zijn nu erg duidelijk geworden, op het laatse congres van ALDE ( Alliance of Democrats and Liberals for Europe), met als voorzitter onze Maidan-coup pleger Hans van Baalen.

De oorlog is verloren in Syrië, mede dankzij Hezbollah, dus moeten ze terug op de zogenaamde terreur-lijst, van Hamas of ISIS is geen sprake, Hezbollah, die zijn pas gevaarlijk voor de Nederlandse zionisten zoals de VVDer Han ten Broek, van Baalen en D’66. Zo zie je dat Sigrid Kaag, de nieuwe minister van Handel, nota bene getrouwd met een Palestijn, ook meeloopt in het gareel en toch vrienden met Israël is. Maar daar komt het aloude probleem Shia-Soenna weer om de hoek kijken, alle zogenaamde pro Israël lieden zoals de Turkse Partij DENK, rechtstreeks gesponsord uit Ankara, zijn ook allemaal pro Soenna, daarom komt er ook nooit progressie in Nederland, ze zijn uiteindelijk allemaal pro-Soenna, idioot als liberaal bent, dan zou je op zijn minst seculier moeten zijn, maar dat boeit hen totaal niet! DENK is pro Soenna en pro FSA/diverse brigades gelieerd aan Erdogan. O ja Hezbollah heeft maar liefst een half miljoen Syriërs vermoord, het getal ontheemden is gemakkelijkheidshalve maar op 12 miljoen gezet. Hans en Han stonden aan de poort te tellen zeker! Nederland staat schouder aan schouder met Isräel, leuk voor Sigrid Kaag, getrouwd met een Palestijn!

Voor Duitsland en Nederland zijn zij zelfs een bedreiging voor de democratie!

Op de Duitse TV zijn ze uiteindelijk wakker geworden, Duitsland bevoorraad de Turken en Koerden met Leopard tanks en was vol met afschuw, dat er jihadisten vermomd als FSA leden meevochten met het Turkse leger om zo de Koerden af te slachten. Tja… wapens gewin en kapatalisme über alles!

Afbeeldingsresultaat voor Hans van Baalen en Han ten broek angst voor hezbollah cartoon

De verklaring

De Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE), bestaande uit tientallen centristische partijen uit het hele continent die voorstander zijn van liberale democratische waarden, riep op tot actie tegen Hezbollah in een verklaring van de zondagpresident van de alliantie.

ALDE-voorzitter Hans Van Baalen, die Nederlands lid is van het Europees Parlement, heeft de verklaring vrijgegeven samen met Yesh Atid-leider Yair Lapid, die tijdens de ALDE-conferentie in Amsterdam naar het weekend kwam, en woordvoerder buitenlandse partij Han Ten Broeke .

“Hezbollah is vandaag de grootste en best uitgeruste terreurorganisatie ter wereld met jarenlange gevechtservaring door zijn directe betrokkenheid bij de wrede oorlog in Syrië die een half miljoen Syriërs dood heeft gemaakt en 12 miljoen ontheemden”, aldus de verklaring. Sjeik Hassan Nasrallah heeft herhaaldelijk de volledige vernietiging van Israël bedreigd en bevel gegeven tot het uitvoeren van terreurdaden in Europa. Europa en Israël moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat Hezbollah geen strijders kan werven en geld inzamelen waar ook ter wereld, maar vooral op Europese bodem. “

In de verklaring werd Nederland geprezen omdat het de weg in de Europese Unie insloeg door Hezbollah als een terroristische organisatie te verbieden, en zei dat het nu tijd was om de volgende stappen te zetten.

“We moeten alle Hezbollah-activiteiten in Europa onder druk zetten, de financiële kanalen sluiten, het voornemen van heel Hezbollah (niet alleen de militaire vleugel) terug op de agenda van de Europese Unie zetten en een duidelijke boodschap sturen dat in de strijd tegen terrorisme, Europa staat schouder aan schouder met Israël, “concludeerde de verklaring.

Afbeeldingsresultaat voor Hans van Baalen cartoon

Bron: ALDE, JP

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *