Israël beschermt terroristen in Damascus en wil oorlog met Libanon

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Fake poison gas attack in Syria cartoon

Israelische gevechtsvliegtuigen hebben vandaag weer raketten afgevuurd op militaire doelen in Syrië. De raketten hebben tot doel om zogenaamde aanvalsstellingen van Hezbollah te vernietigen.

Echter wil de westerse pers, waaronder het CIDI Nederland en diverse media, zoals de staatmedia NOS ons iets heel ander doen laten geloven namelijk dit:

De Israelische luchtmacht heeft doelen ten noordwesten van Damascus bestookt. Munitiedepots zouden zijn geraakt in Jamraya, een plek waar de IAF eerder ook al een chemische wapenfabriek had aangevallen. 

Chemische wapenfabriek van wie? De rebellen?

Volgens Syrische staatsmedia hebben Israelische vliegtuigen vannacht raketten afgevuurd vanuit het Libanese luchtruim. Het Syrische leger zegt bijna alle raketten te hebben onderschept. Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten stelt dat een aantal van de projectielen hun doel hebben getroffen (de één man organisatie in de VK, een Moslimbroeder wordt nog steeds als bron genomen!).

Let op het woord chemische fabrieken, dit is het gefabriceerde verhaal wat al dagen speelt, in de MSM, een zogenaamde nieuwe gifgasaanval, terwijl de laatse nog niet bevestigd of bewezen is. Over Khan Arsal, in Idlib, heb ik genoeg geschreven, om het “fake” verhaal te ontkrachten!

Nepnieuws uit Idlib – Idlib is bezet door terroristen !

Gerelateerde afbeelding

In een statement heeft de Syrische regering Israël gewaarschuwd voor “gevaarlijke gevolgen van diens herhaalde, agressieve en niet doordachte avonturen.”

Israel voert al jaren luchtaanvallen in Syrië uit. Zo worden regelmatig wapenkonvooien bestemd voor Hezbollah onderschept. Hezbollah  vecht mee aan de zijde van president Assad.

Volgens het CIDI en de MSM (hetzelfde één pot nat)  ontvangt de groep geavanceerde wapens van Syrië en Iran. Hezbollah gebruikt deze strijdmiddelen om zich te bewapenen in Zuid-Libanon, aan de grens met Israel.

Natuurlijk moet Hezbollah zich bewapenen, Israël heeft het grootste en meest geavanceerde wapen arsenaal van het Midden-Oosten en vormt zo regelrecht een bedreiging voor de omringende landen, dat is de visie van de andere kant en terecht, met een “bullebak” en “crook” als Nethanyahu en de steeds orthodoxe wordende joodse groep , die m.n. uit de VS komen (kolonisten), is er een reeël gevaar!

Daarnaast wil Israel ook de Iraanse invloed in Syrië beperken. Een basis van Iran nabij Damascus zou dan ook al eens doelwit zijn geweest. Bij een bestand in het zuidwesten van Syrië heeft Israel bij Rusland een bufferzone afgedwongen. Zo moet voorkomen worden dat Iran en haar milities dicht bij de grens met de Israelische Golan kunnen komen. Volgens de versie van Israël en het westen is dit de reden voor de bufferzone, echter zijn er meerdere bufferzone’s, zoals in Idlib.

Vorige week had de Israelische premier Benjamin Netanyahu nog een bespreking met de Russische president Vladimir Poetin over de situatie in Syrië. Netanyahu liet toen aan Poetin weten niet terughoudend te zijn om aanvallen uit te voeren om een Iraanse militaire aanwezigheid in het buurland van de Joodse staat te voorkomen. 

Let weer op de woordspeling, de Joodse staat, ik kan het niet genoeg benadrukken, Jodendom is een geloof en Israël is een land, of liever gezegd een regime, bijna net zo erg als een “kalifaat”,  maar elke staat of land die haar staatsinrichting richt op geloof, is geen soevereine staat en geen democratie, in geloof is geen plaats voor democratie en zo worden we dagelijks met propaganda vanuit het westen bedolven.

Verder heeft Israël haar kernwapen arsenaal nooit geratificeert bij het International Atomic Energy Agency in Wenen en is tot de dag van vandaag onbekend hoeveel en wat zij hebben. Een extra gevaar voor de buurlanden en de wereldvrede!

Mordechai Vanunu, was de eerste Israëlische wetenschapper, die geprobeerd heeft openheid van zaken te geven en was hiervoor tot 30 jaar gevangenisstraf veroordeeld en mag tot de dag van vandaag Israël niet verlaten, ondanks zijn vrijlating heeft hij huisarrest!

Bron: SANA, CIDI, NOS, NU

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *