Nieuwe gifgasaanval komt eraan, i.s.m. de Witte Helmen, Assad zal de schuld krijgen!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

foto van Sonja van den Ende.

Volgens het Russische Centrum voor Verzoening in Syrië hebben leden van Jahbat al-Nusra en de Witte Helmen, die een onderdeel zijn van deze terroristische groep, meer dan 20 cilinders met chloor, beschermende kleding vor de groep naar het dorp Serakab in Idlib gebracht.

Het Russische Centrum voor verzoening van de strijdende partijen in Syrië (onderdeel van het ministerie van Defensie van de Russische Federatie ) heeft bewijzen dat de terroristen van de terroristische groep Jahbat al-Nusra i.s.m. de “(Witte Helmen) White Helmets”  een chemische aanslag voorbereiden in de Syrische provincie Idlib.

Een plaatselijke bewoner van de stad Serakab heeft het leger op de hoogte gebracht, na bewijzen in handen te hebben (zie bovenstaande foto) van het voorbereiden van een aanslag met chloor gas, deze aanslag is i.s.m. een buitenlandse televisiezender, vermoed wordt CNN.

“Volgens de bron hebben vertegenwoordigers van de plaatselijke afdeling van de witte helmen oefeningen gehouden, de bewoners moeten noodgedwongen meedoen en zijn bezet door deze terroristen.

Volgens de plaatselijke bewoner gaven de correspondenten commentaar op de acties  van de witte helmen en legden ze een cover met de inscriptie CNN op de microfoon.

Afbeeldingsresultaat voor CNN propaganda zender cartoon

Cable News Network (CNN) is een kabeltelevisienetwerk opgericht in 1980 door Ted Turner. Het is tegenwoordig eigendom van Time Warner. CNN was de eerste 24-uursnieuwszender.

Time Warner is een groot Amerikaans media concern met diverse activiteiten. De drie belangrijkste bedrijfsonderdelen zijn:

  • Turner Broadcasting System, bestaande uit kabel TVnetwerken en digitale media op het gebied van nieuws, sport en entertainment. Het is de aanbieder van, onder andere, nieuwszender CNN, Turner Sports en Cartoon Network.
  • Home Box Office (HBO), biedt diverse betaal TV diensten aan, inclusief streaming media.
  • Warner Bros., een producent van films voor TV, (huis)bioscopen en videospellen.

 

 

Bron: KP.ru, wikipedia, RT

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *