Duizenden migranten uit Afrika komen naar het westen een deal tussen Israël en de VN

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor merkel and netanyahu refugee problem cartoon

Al wekenlang demonstreren (pseudo) linkse bewegingen in Isräel om de vele Afrikaanse migranten in het land te houden. Totaal idioot, als je bedenkt dat de Palestijnen als “wild” afgeschoten worden en dagelijks minderjarige kinderen in de gevangenis belanden. Hypocriet zou ik het noemen en je schuld aan de “langzame”genocide op de Palestijnen wegstoppen en zogenaamd opkomen voor deze Afrikaanse mensen!

De “grote”leider Nethanyahu heeft besloten om duizenden weg te sturen, na wat hij zegt onderhandeld te hebben met de VN en UHNCR (Hoge comissie van vluchtelingen). En “Mutti” Merkel heeft natuurlijk ja gezegd, natuurlijk er kunnen er nog ettelijke duizenden bij in Duitsland, geeft allemaal niet! Ook niet dat 6 zes steden in Duitsland aangegeven hebben dat ze “vol” zijn.

Italië? Ach dat maakt ook niets meer uit, Genua is sowieso al een “Afrikaanse” stad geworden en met de rest van de steden in Italië is het al niet veel beter, het toerisme (net als in Griekenland) ligt totaal op zijn gat! Daarom verkiezen de toeristen waarschijnlijk  alleen de steden uit, zoals Amsterdam, London, Berlijn, Barcelona en Venentië, de “pretparken” van Europa, waar gewone burgers niet meer kunen leven, gezien de prijzen en drukte!

Terug naar het berich!

Afbeeldingsresultaat voor merkel and netanyahu refugee problem cartoon

Westerse naties zullen duizenden asielzoekers die momenteel in Israël verblijven onderbrengen in het kader van een nieuwe overeenkomst met de  VN. Ongeveer de helft van de 39.000 migranten zal in Israël blijven.

Over de deal van afgelopen maandag zei premier Benjamin Netanyahu dat Canada, Italië en Duitsland er minstens 16.250 migranten zou opnemen. De overeenkomst vernietigt het oorspronkelijke plan van Israël om de migranten met geweld naar Afrika te deporteren, wat afgelopen paaszondag zou plaatsvinden.

Vorige maand zei Netanyahu dat “een stortvloed aan illegale immigrnaten uit Afrika” naar Israël schadelijker voor het land zou zijn dan terroristische aanslagen.

“We hebben het over een Joodse en democratische staat. Hoe kunnen we een joods-democratische staat garanderen met 50.000 misschien wel 100.000, of 150.000 infiltranten per jaar? “Zei Netanyahu.

Israël had illegale asielzoekers $ 3.500 en een gratis vliegticket aangeboden aan “een veilig derde land” als ze vrijwillig Israël verlieten vóór 1 april.

“Mutti”Merkel, vindt dat waarschijnlijk geen probleem, dat de haar “Duitse” cultuur naar de verdoemenis gaat, ondanks protesten en vol=vol beleid van haar eigen steden in Duitsland! Tja die eeuwige schuld aan de Zionisten over de 2e wereldoorlog, moeten voor alles wijken, terwijl Israël haar “zogenaamde” Joodse (lees Zionistische) cultuur wil behouden!

Bron: diverse MSM, NU, RT, NOS, Ha’arezt

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *