De criminele maffia politici vervolgen hun “Hollywood” drama vandaag en bespreken de verdere plannen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

foto van Sonja van den Ende.

Gisteren ochtend vroeg is het dan gebeurd, de dreigende taal van de criminele westerse bende, die zichzelf politici noemen. Ook de westerse MSM speelde er leuk op in, met veel Hollywood achtige scenes, er wordt nog geen NETFLIX docu van gemaakt, die hebben ze al de Witte Helmen.

Die zijn het precies die i.s.m. de VS, VK, Frankrijk en de rest van de westerse wereld deze soap op touw gezet hebben. Met groeiende verbazing heb ik de show gezien bij de VN, waar elke westers land, Syrië graag wilde bombarderen, weg met democratie en vredes gedachte! Ja want het “monster” Assad heeft zeker zijn eigen bevolking (lees kinderen, die weer eens als slachtoffer gebruikt zijn) vergiftigd! Assad moet echt wel niet geod snik zijn als hij dat doet, net nu hij dezelfde burgers die hij vergiftigd zou hebben bevrijd heeft van ja…je voelt hem al aan komen de Witte Helmen, want dat is Al-Queda i.s.m. Jays-al-islam, die samen de burgers al jaren gegijzeld hebben in Oost-Ghouta, ook trouwens in Oost-Aleppo. Elke keer als ze verliezen komt er een gifgas aanval!

Terugkomend op deze westerse criminele landen, die ZONDER bewijs, vlak voordat de OPCW arriveert gaan bombarderen. Crimineel, een schande, druist tegen elk principe in van wat ooit de VN was (beter om af te schaffen het is een Westerse rotzooi van criminelen bij elkaar die zogenaamd democratie, vrede , vrijheid propaganderen). Ze gaan zomaar een Souverein land aanvallen, wat ook nog eens indruist tegen het Internationaal recht, maar ja dat lappen ze al jaren aan hun laars, denk aan het illegaal bombarderen van Joegoslavië, de moordende roversbende in Irak, waar ze zoveel burgers uitgemoord hebben dat ze alles wel moeten verbloemen, Libië erger kan het niet.. Of toch wel? Syrië? Ik denk persoonlijk dat ze vast zitten en de wereld hun criminele activiteiten nu gaan zien (de burgers)!

Want crimineel zijn ze, dat staat als een paal boven water, voor alle burgers van de wereld..Zo zwart wit denken? Ja dat doe ik en vele anderen, want al zouden er een paar goede politici zijn (in de westerse wereld) dan houden ze braaf hun mond, bang voor hun baantje, in Nederland het CIDI, de NAVO, Shell enzovoort!

(Reuters) Duitsland zal vandaag in Londen een ontmoeting hebben met Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten om hun volgende stappen te bespreken na luchtaanvallen tegen Syrië, zaterdag, zei de Duitse minister van buitenlandse zaken, Heiko Maas (een Zionist pur sang) . De besprekingen zullen in de Britse hoofdstad worden gehouden om verdere acties te coördineren, vertelde de minister aan journalisten in Berlijn. Duitsland is van plan samen te werken met Frankrijk voor het creëren van een nieuw internationaal formaat dat een nieuwe impuls zou kunnen geven aan het politieke proces in Syrië, zei Maas. De minister voegde eraan toe dat Berlijn zijn bilaterale banden zou gebruiken om ervoor te zorgen dat Rusland een “constructieve” houding aanneemt ten aanzien van deze kwestie, aldus Reuters.

Dus ze gaan Rusland onder druk zetten en chanteren, niets nieuws onder de zon dat doen ze al sinds 2007 en in hevige mate sinds 2015! Echt een criminele bende en helaas zijn ze nog aan de macht, ik hoop van harte dat Syrië het keerpunt wordt en ze allemaal verslagen worden, ik weet dat het zeer a- polititiek klinkt, maar dat is de schuld van deze maffia praktijken die zij zonder blikken of blozen dagelijks verkondigen!

We zullen zien en wachten af!

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *