De propaganda campagne van het westen over het “beest”Assad valt in duigen!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor de witte helmen ontmaskerd cartoon

De laatste dagen, sinds de bevrijding van Ghouta en de zogenaamde gifgasaanval, is het westen, d.w.z. de coalitie die graag Assad wilde verwijderen en zo de totale macht in het midden-oosten wilde grijpen, de regie kwijt nu ze eigenlijk verloren hebben.

Beginnend met de zogenaamde Skripal vergiftiging, Sergei en zijn dochter Yulia, het zenuwgas, heeft klaarblijkelijk zijn werking niet gedaan, want ze leven nog! Terwijl novitsjok zo dodelijk is dat slechte één enkele (kleine) druppel al dodelijk is! Ook zijn de Skripal’s  van de aardbodem verdwenen, zogenaamd een nieuwe identiteit, zonder opheldering, bewijsstukken, een verhaal dat aan alle kanten rammelt!

https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html

Dan de zogenaamde gifgasaanval in Ghouta, zie de foto’s van het jongentje “Hassan” boven die in een onlangs verschenen video zijn verhaal vertelt, ook is er onlangs een journalist van de ZDF geweest (Duitse MSM) die enorm twijfelt aan de gifgasaanval, zo ook Robert Fisk, the Independent.

De Duitse correspondent Uli Gack heeft tijdens zijn verslag voor het journaal van de ZDF –- de meeste kijkers geschokt door te stellen dat ‘de chemische aanval in Douma hoogstwaarschijnlijk in scene is gezet.  Gack kon niet één getuige vinden van de in het Westen “beweerde” chemische aanval, die door het “beest” Assad zou zijn gepleegd en waar vooral ook de Russen de schuld van kregen. De aanval werd vervolgens door de VS, Groot Brittannië en Frankrijk aangegrepen voor een militaire aanval met ruim 100 kruisraketten op 3 doelwitten in Syrië. De meeste kruisraketten zijn onderschept, blijkt uit onderstaande video!

https://twitter.com/Partisangirl/status/988695577218179077

 

Dan komen we in Nederland, na al jaren gepraat, komt opeens de NOS met een voor de meeste Nederlanders een schokkend verslag, de meeste Nederlands weten namelijk van toeter of blazen (propagandazender of staatsmedia van de Nederlandse politiek), dat er veel Jihadisten en Salafistische moskeeën zouden zijn in Nederland. Ja natuurlijk, dat is al jaren aan de gang, de grootste staat in Rotterdam, gesponsord door het Wahabi-regime Saoedie Arabië. Ook blijkt er nu een grote in Dordrecht te staan die nog radicaler is en imam’s uit Saoedië Arabië als prediker heeft!

Verwondering bij de staatsmedia ah en oh, zelfs de zelfverklaarde Arabist Paul Aarts wordt uitgenodigd voor een toelichting, ik zou deze Paul Aarts bestempelen als een “dubbel-spion” voor de MSM en het Nederlandse regime die zichzelf een democratisch land noemt!

https://vimeo.com/153506799

De man die vorig jaar een petitie op touw zette om die arme terroristen in Oost-Aleppo te redden,  ondersteund door de Nederlandse staat “wetenschappers” die deze petitie onderschreven, om het “beest” Assad uit te schakelen! Als nu deze “pseudo” wetenschappers voor de TV verschijnen is het goed mis in Politiek en TV land en weten ze dat ze verloren hebben en bijna 8 jaar onzin en leugens verspreid hebben, willens en wetens, omdat grote broer de VS en haar zusje Israël, graag de rijkdommen in het midden-oosten wilden hebben en “zusje” Israël er jarenlang van droomt van een groot “koloniaal” Israël, te stichten o.l.v. dictator Nethanyahu, waar nu Palestijnen als vliegen aan de Gaza grens afgeschoten worden, maar dat maakt niet uit het zijn maar Arabieren volgens dictator Nethanyahu, allemaal terroristen!

Afbeeldingsresultaat voor de witte helmen ontmaskerd cartoon

Nu zit het westen, waar Duitsland met kop en staart bovenuit steekt met deze jihadisten/terroristen in haar maag. In Duitsland zijn ze vertwijfeld, hele steden en dorpen zijn no-go Area’s. Steden als Salzgitter, Braunschweig, Berlin, Cottbus, Freiburg, maar ook Bremen, Köln, Goslar en Berlijn bieden een droevige aanblik.

Afgelopen week was ik even in Hannover-binnenstad, dat is echt ongelooflijk, 5 politiebusjes bewaken permanent het station. Grote groepen (ex-bende en veel jihadisten) hokken bij elkaar en schreeuwen van alles en nog wat aan voorbijgangers (meisjes)!

Udo Ulfkotte heeft vlak  voor zijn dood een boek geschreven (2016) die ik een ieder aan zou raden te lezen!

Afbeeldingsresultaat voor udo ulfkotte bürgerkrieg in deutschland

 

Bron: You-tube, Udo Ulfkote, Twitter, ZDF

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *