Het fiasco van de aanval op Syrië, Top VN inspecteur zegt dat Assad niet verantwoordelijk is voor “Douma” gifgas aanval!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Hebben we het allemaal gezien op de reguliere MSM media? De “liefdevolle” verhouding tussen Trump en Macron, “zum Kotsen” is alles wat ik erover wil zeggen! De insinuaties over Assad en Syrië!

Gerelateerde afbeelding

Belangrijker zijn de geluiden vanuit diverse hoeken, een voormalige VN wapeninspecteur zegt het volgende:

Een voormalig directeur van VN-wapeninspectie, Åke Sellström, heeft gezegd dat de Syrische regering niet verantwoordelijk is voor de recente aanval met chemische wapens en beweert dat de aanval een poging is om Bashar Al-Assad ten val te brengen.

Er zouden Tientallen mensen  gedood zijn in Douma die bewuste dag 7 april j.l., in een aanval, die President Poetin en anderen beschreven als een ‘valse vlag’ van de aan Al-Qaeda gelieerde Witte-Helmen, een zogenaamde hulporganisatie gefinancierd (het grootste deel) door het VK (Engeland) en Nederland, hoofdkantoor in Amsterdam.

Volgens chemisch wapenspecialist Åke Sellström, die onderzoek deed naar het gebruik van chemische wapens in zowel Irak als Syrië, is het echter onwaarschijnlijk dat Bashar Al-Assad en het Syrische leger verantwoordelijk waren voor de aanval in Oost-Ghouta.

Met grote kritiek van de internationale gemeenschap bombardeerde Assad en de Russen Ghouta beetje bij beetje om de westerse gesponsorde terroristen uit te schakelen, die al jaren de overgebleven inwoners als menselijk schild gebruikte en gevangen hielden, langzaam wordt duidelijk, nu de inwoners bevrijd zijn, aan welke horrors zij bloot stonden! Het Syrische leger, Assad en de Russen werden bekritiseerd vanwege het gebruik van chemicaliën of gifgas  -idioot toch ze hadden het niet nodig, hun tactieken waren al succesvol, “zei Sellström, eraan toevoegend dat er talloze” andere verklaringen “voor de aanval zouden kunnen zijn.

Sellström voegde eraan toe dat als de Verenigde Naties de aanval zouden onderzoeken, opnames en getuigenissen niet voldoende zouden zijn om vast te stellen wat er was gebeurd.

“We zouden mensen en artsen zelf moeten ontmoeten en met name monsters van de omgeving en vergiftigde personen nodig hebben,” zei Sellström, eraan toevoegend dat het moeilijk zou zijn om blootstelling aan chloor te meten “omdat het snel verdampt en geen duidelijke markeringen achterlaat. in het lichaam”. Dit is precies waarop de VS, Frankrijk, VK en de EU op gehoopt hebben, er zijn geen bewijzen na 48 uur. Gelukkig zijn er video beelden en getuigen, zoals ik gisteren al schreef die beschrijven wat er gebeurd is, of liever wat er niet gebeurd is!

Het fiasco van de aanval van de VS, VK en Frankrijk

Hoe meer tijd verstrijkt sinds de  aanval op Syrië op afgelopen, 14 april 2018, hoe meer de beschikbare informatie de omvang van de ramp onthult. Terwijl de Verenigde Staten nog probeert het “lekken”  vanuit hun leger te voorkomen, zijn die uit Frankrijk onherroepelijk. Washington, Parijs en Londen hebben duidelijk aangetoond dat ze nog steeds van plan zijn de wereld te regeren, maar ze hebben ook laten zien dat ze niet langer de middelen hebben om dat te doen.

Ook zien de meeste mensen in dat het een totaal “ongeloofwaardig” spel is wat er gespeeld wordt! De Skripal vergiftiging en de zogenaamde “chemische aanval” zijn gewoon “fake”!

Afbeeldingsresultaat voor de mislukte aanval van de VS,Vk Frankrijk op syrie cartoon

Volgens de westerse versie van het verhaal waren deze bombardementen niet gericht op het omverwerpen van de Syrische Arabische Republiek (die zij het regime van het “beest” Assad noemen), maar op het bestraffen van het gebruik van chemische wapens.

Er is echter geen bewijs van het gebruik van dergelijke wapens gepubliceerd. In plaats daarvan zonden de drie bondgenoten zelf, evaluaties uit gevoerd hebben op basis van de  video gepubliceerd door de witte helmen  – een video die later zelf werd tegen gesproken door veel van de mensen die erin voorkomen, evenals het personeel van het ziekenhuis waar het was gefilmd.

Rusland zal Hassan Diab getuige van de “zogenaamde” Douma aanval naar het OPCW brengen in Den Haag!

Integendeel, we kunnen ons afvragen of het werkelijke doel van deze aanval inderdaad geweest kan zijn om Assad omver te werpen ? Dit lijkt te worden bevestigd door het feit dat raketten werden afgevuurd op het presidentiële paleis in Damascus. Dit is ook de interpretatie van Rusland, voor wie het doel van de VS,VK en Frankrijk was om het “succes van de Syrische strijdkrachten in de strijd tegen het internationale gesponsorde terrorisme op  hun grondgebied” tegen te gaan.

De vernietiging van het farmaceutische onderzoekscentrum in Barzeh blijft een raadsel. Dit onderzoeks centrum naar kanker, was op geen enkele manier geheim. Het was zelfs opgezet met de hulp van Frankrijk. De Organisatie voor het verbod op chemische wapens heeft het vijf keer geïnspecteerd en niets gevonden dat verband kon houden met onderzoek naar chemische wapens.

Volgens ambtenaren, die de internationale sancties op Syrië en Rusland opleggen, deed het laboratorium (echt) onderzoek naar anti-kankerproducten. Het werd niet bewaakt en er waren geen slachtoffers na de ineenstorting van de gebouwen. Noch veroorzaakte de ineenstorting de verspreiding van chemische gifgassen in de atmosfeer. Deze situatie kan niet anders dan ons eraan herinneren,  de vernietiging door de Verenigde Staten van de Al-Shifa-fabriek in Soedan. In 1998 gaf president Bill Clinton opdracht tot vernietiging, uitgevoerd door  vier Tomahawk-raketten, voor een prijs van één dode en tien gewonden. De Amerikaanse inlichtingendiensten hadden verzekerd dat het laboratorium zenuwgassen voor Osama Bin Laden aan het ontwikkelen was. Later bleek dat dit het belangrijkste centrum van Sudan was voor de productie van  geneesmiddelen. In het bijzonder maakte het anti-AIDS medicijnen zonder de licentie te betalen aan Gilead Science, een bedrijf geleid door Donald Rumsfeld en George Schultz!

In Irak waren er “WMD” (Weapons of Mass Destruction) gevonden in 2003, glasharde leugens werden vertelt in Security Council (Veiligheids Raad) door Colin Powell, destijds onder Bush. Ook is het raadsel rond de 2001 ramp nooit echt opgelost, vele experts zeggen dat de torens namelijk niet zomaar in konden storten, Het zou een “inside job” geweest zijn, TNT geplaatst zodat de torens loodrecht in konden storten!

Leugen op leugen, die in de loop der jaren ontkracht zijn, helaas is de “elite” nog te sterk op hen te verslaan en een “echte” nieuwe wereldorde te doen ontstaan, een “wereldorde” voor de mensen en door de mensen!

Bron: Voltaire, Freesuriyah, MSM reguliere media

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *