Het ware gezicht van Israël en de Zionisten

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor true face of ISrael cartoon

Ik kan het niet genoeg benadrukken, het Jodendom staat los van Zionisme en het Regime in Israël, de VS en vele landen in de EU.

Jodendom is een geloof en Zionisme (zij hebben het Jodendom gekaapt, net als het Christendom) is een ideologie, gebaseerd oorspronkelijk op het Socialisme (de verklaring waarom veel ex-communistische-socialistische oost Europese landen in Al-Quds (Jeruzalem)  gisteren aanwezig waren). Je hoeft geen aanhanger van het Jodendom te zijn om Zionist te zijn, je kan Christen of  Atheïst  zijn. Trump is een Zionist, zijn dochter, Macron, Merkel, Rutte en veel VVD en PVV aanhangers zijn Zionisten.

Maar nu wordt de wereld langzaam wakker (de bevolking) en zie je in allerlei televisie programma’s, de krampachtige berichtgeving om het Zionisme te beschermen (zoals de NOS, Nieuwsuur, diverse Talkshows) of goed te praten. Zij laten de beelden zien van de vijftig, of meer vermoorde Palestijnen, nodigen een Zionist uit en daar heb je het zogenaamde debat! Veel kranten zijn in handen van Zionisten en rapporteren alleen over de Hamas (oh wat zijn ze erg, jongens met stenen aan de grens, terwijl Israël zoveel en zoveel Hi-Tech wapens heeft) en natuurlijk Iran en de Hezbollah.

Het is een oud plan om, daar kom ik weer om een groot-Israël te maken  (Yinon Plan).

De “deep State” of schaduwregering achter chemische aanvallen en er komen er nog meer – Poetin

Het Ware gezicht van de Zionisten

Afbeeldingsresultaat voor true face of ISrael cartoon

De Zionisten zijn globalisten, zoals George Soros, de liberale partijen in Europa, Trump en alle andere presidenten van de VS voor hem, vanaf Nixon.

Zij proberen de wereld te koloniseren en dat is aardig gelukt, denk maar aan Afrika en het Midden-Oosten. Het is decennia lang via een omweg en op een “achterbakse” manier gebeurd, maar nu kennen ze geen schroom meer, ze moorden en komen er openlijk vooruit.

Op de bovenstaande video, is het enorme wapenarsenaal te zien, wat elke keer weer in Syrië gevonden wordt, made in Israël, de EU en de VS. De terroristen werden hiermee bewapend van ons belastinggeld!

Het anti-semitisme wordt als wapen gebruikt, de moslims als offer, er zijn er immers genoeg van, is hun redenering. De westerse bevolking bang gemaakt en gepolariseerd, zo krijg de totale controle, tel daar de media en politici bij op en het plaatje is compleet!

Kijk maar om je heen, ze sponsoren (Israël, de VS, de NATO) openlijk de terroristen in Syrië, Irak en Afghanistan. Om de gewone bevolking te onderdrukken en een ieder die niet meewerkt is een diactor of een anti-semiet (lachwekkend als je Arabier bent, want dat zijn Semitische volkeren). Ze gebruiken de Holocaust ook als wapen om ons, gewone burger eraan te herinneren (m.n. Duitsland) hoe slecht de Europeanen wel niet waren. Na 1945 zijn er zoveel mensen vermoord, die niet genoemd worden nog steeds, de Palestijnen worden in een groot kamp gezet, Gaza, hermetisch afgesloten, wat je kunt vergelijken met kampen destijds in Europa. Zij worden niet vergast, maar langzaam uitgeroeid, geen werk, geen toekomst, weinig water, weinig eten, geen ziekenhuizen, psychologische oorlogvoering, wat net zo erg is!

Maar het Regime in Tel-aviv, o.l.v. terrorist Nethanyahu, neemt geen blad meer voor de mond, nu zij samenspannen met hun langdurige huisvriend Trump en zijn mafia clan, zij nemen het woord Palestijn en vrede niet meer in de mond en zijn genadeloos bezig om de wereld in een grote nietsonziende barbaarse oorlog te storten, maar dat is nu juist het doel van de “deep state”. Gepland, voorzien en indien er geen tegengas is uitgevoerd.

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2016/12/27/wat-is-anti-semitisme

Bereid je voor op nog meer oorlog, valse vlaggen – Gladio stijl, controle, beperking van vrijheden en moordpartijen! Zo simpel is het!

Bron: Freesuriyah, Youtube, Dewereldvanmorgen

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *