Het Russische Ministerie van Defensie waarschuwt voor nieuwe, gefabriceerde chemische aanval in Deir-ez-zor!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor false flag chemical attack syria

Het Russische Ministerie van Defensie heeft onthuld dat terroristische organisaties containers vol met chloorgas naar Jafra in Deir-ez-zor hebben gebracht om een nieuwe chemische aanval uit te voeren en het Syrische leger ervan te beschuldigen. Zoals gewoonlijk, een terugkerend fenomeen, nu de terroristen verloren hebben en hun laatste bolwerk nog Idlib is. Ook ligt Deir-ez-zor aan de Irakese grens, waar the VS nog delen van Irak bezet houdt!

De woordvoerder van het ministerie, majoor-generaal Igor Konashnikov,zei in een persverklaring “bevestigde informatie te hebben ontvangen” dat terroristische groeperingen, bijgestaan door de Amerikaanse “Special forces”, een nieuwe provocatie voorbereiden voor een chemische aanval in de provincie Deir-ez-zor.

Volgens Konashnikov zal de geplande aanval natuurlijk worden gefilmd en gebruikt om een zo weer een luchtaanval door de Internationale Coalitie te rechtvaardigen tegen Syrische regeringsdoelen en terroristische aanslagen tegen Syrische legerplaatsen in het gebied.

Zoals President Assad, afgelopen zondag vertelde tegen de “The Sunday Mail” :

President Assad’s interview met “The Sunday Mail”: De VK heeft de Witte Helmen publiekelijk gesteund terwijl zij een onderdeel van Al Qaida zijn!

President Bashar al-Assad zei tegen de journalist van de “Sunday Mail” het VK (Engeland) heeft de Witte Helmen, een tak van Al Qaeda en Jabhat al-Nusra, in verschillende gebieden van Syrië, gesteund, met de nadruk dat Syrië de Witte Helmen beschouwt als een dodelijke PR-stunt van het VK.

In een interview vandaag, zondagmorgen, dat werd gegeven aan de Britse krant “The Sunday Mail”, beweerde president al-Assad dat de vermeende chemische aanval in Douma werd opgevoerd als een toneelstuk door het VK, Frankrijk en de VS.

Hij zei ook dat er communicatie was geweest van verschillende geheime diensten in Europa, maar deze is onlangs gestopt omdat ze niet serieus zijn.

Het Russische ministerie van Defensie waarschuwt dat dergelijke provocaties om de situatie in Syrië te destabiliseren onaanvaardbaar is!

Afgelopen april voerde de VS, het VK en Frankrijk luchtaanvallen uit,  tegen Syrië, waarbij Damascus werd beschuldigd van een chemische aanval in de stad Douma. De Syrische en Russische regering, hebben de door de VS en het VK gefinancierde Witte Helmen (Al-Queda)  opdracht gegeven om een valse chemische aanval te organiseren, in de stad en zo de aanleiding te geven tot westerse militaire interventie.

Met het oog op de aankomende WK voetbal, in Rusland en de overwinning van het Syrische leger in Syrië, zou dit een aannemelijke verklaring kunnen zijn. Het westen heeft immers miljoenen, zo niet  miljarden Dollars en Euro’s gegeven aan de Witte Helmen, de Witte helmen hebben hun hoofdkantoor in Amsterdam-zuid (het bolwerk voor witwaspraktijken van grote multinationals een “safe-haven” zeg maar voor de elite samen met andere belastingparadijzen).

Afbeeldingsresultaat voor false flag chemical attack syria

Bekend als de Mayday foundation!

De “MAYDAY Stichting” de Witte helmen houden kantoor in Nederland

Bron: Sputnik,SANA,Mer

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *