Ontmoeting Poetin-Trump, Bolton zocht steun voor aanval Iran. Nu is het de beurt aan Trump!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor bolton the war criminal

Zestien  juli a.s., zullen Poetin en Trump elkaar in Helsiniki, Finland, ontmoeten. Voorafgaand aan het bezoek was John Bolton, al op bezoek. Bolton een man met een slechte reputatie, een “havik – oorlogszuchtige nationale veiligheidsadviseur”.

Bolton, die vóór zijn eigen benoeming al waarschuwde dat Washington met risico, voor Rusland en Iran, zou gaan onderhandelden met Poetin.

Volgens hem is directe communicatie tussen  de Verenigde Staten, tussen hem en president Poetin in het belang van de Verenigde Staten, “vertelde Bolton aan diverse verslaggevers, van de reguliere MSM.

Bolton oefende al druk uit op Poetin en de Russische regering om vooral Iran te dwingen, zich terug te trekken uit Syrië, met de loze belofte dat President Assad aan zou mogen blijven, als Iran zich terugtrekt!

Putin with John Bolton (Photo: EPA)

Bezoek van Bolton aan president Poetin.

Bolton een jurist van beroep, was werkzaam als top–ambtenaar op het ministerie van Justitie van 1985 tot 1989 en diende als onderminister op het ministerie van Buitenlandse Zaken onder president George H.W. Bush van 1989 tot 1993. Bolton was wederom onderminister op het ministerie van Buitenlandse Zaken onder president George W. Bush van 2001 tot 2005, daarna diende hij als ambassadeur van de Verenigde Naties onder president Bush van 2005 tot 2006. Na zijn vertrek als ambassadeur was Bolton werkzaam als medewerker van het American Enterprise Institute van 2006 tot 2018. Onder de regering van George W. Bush was Bolton onderminister voor Wapenbeheersing en Internationale Veiligheid. Hij was de mede aanstichter van de slachting in Irak, Afghanistan,Libië, Syrië en  nu Iran. Bolton heeft een bronzen handgranaat op zijn werkkamer om te laten zien hoe trots hij is op zijn reputatie als bommenwerper.

 

Axes of Evil speech in 2002, zijn geen loze woorden van de VS, de deep state heeft duidelijk gezegd (door hun marionet Bush jr.) wie ze gaan aanvallen en zo mogelijk vernietigen! 

Afbeeldingsresultaat voor bolton the war criminal

“In de komende maanden kunnen we verwachten dat we getuige zullen zijn van een toenemend aantal toespraken en artikelen waarin Iran wordt gedemoniseerd, samen met een groeiend aantal ‘ernstige incidenten’, die zullen worden gebruikt om de ontkenning van de nucleaire deal te rechtvaardigen. De schijnoorlog tegen Iran is een nieuwe fase ingegaan. Het Likud-feest onder leiding van Netanyahu, de Trump-administratie, gesteund door het Wahhabi regime in Riaad, … hebben absoluut geen interesse in collaboratieve oplossingen in het Midden-Oosten. Hun doel is regime verandering in Iran, voorheen Irak, Afghanistan, Libië, Syrië, Rusland, Venezuela, Bolivia, Mali, Cuba, in Europa momenteel Macedonïe, na Oekraïne, het laatste bolwerk om bij de NAVO te horen (gecontroleerd door de VS, geloof Trump zijn woorden niet, NAVO is VS).

“Israël en de Verenigde Staten hebben in het geheim een vergaand gezamenlijk memorandum van overeenstemming ondertekend dat voorziet in volledige samenwerking bij de aanpak van Iran, inzake de nucleaire deal, de raketprogramma’s en andere bedreigende activiteiten …  Amerikaanse en Israëlische ambtenaren hebben een stappenplan ontworpen en de standpunten zijn uiteengezet door  president Donald Trump in zijn 13 oktober (2017) speech over Iran, waarin hij de nucleaire deal van Iran decertified=opzegd “.

https://www.youtube.com/watch?v=6vHBXNGMGiM

“De Verenigde Staten bereiden zich voor op een nieuwe massamoord, wat zij oorlog en gerichte aanvallen noemen, het hangt in de lucht, al een tijd lang en wie goed de media volgt, ziet de aanwijzigen voor de komende slacht met Iran”!

Bron: Al-Hayat, Yetnews, Yout-tube, Reuters, Wikipedia

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *