De slag om Idlib – Turkije – Erdogan bereidt zich voor!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor erdogan de leider van de terroristen

Dat Turkije, d.w.z. Erdogan, de terroristen in Syrië, is al lang bekend, bij mijzelf werd het bewaarheid, sinds ik op de “zwarte lijst” van verboden websites sta! Ook mag ik persoonlijk Turkije niet meer in, krijg geen visa en is mij levenslang de toegang geweigerd! Met mij vele anderen, ook in Nederland, daar trekt de Nederlandse regering zich echter niets van aan!

Op diverse MSM was deze boodschap te vinden( eigenlijk een paar dagen nadat ik op de zwarte lijst gezet ben en problemen op het vliegveld gehad heb).

Turkije en Nederland gaan akkoord om relaties te normaliseren

Gerelateerde afbeelding


Turkije en Nederland zijn overeengekomen de betrekkingen te normaliseren na het verbreken van de bilaterale banden in een diplomatieke reeks 2017. De twee regeringen "stemden ermee in de diplomatieke betrekkingen te normaliseren", kondigde het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdag aan. Het hervatten van de normale diplomatieke betrekkingen tussen Ankara en Den Haag komt nadat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan erin slaagde zijn plan om de grondwet van het land te veranderen van een parlementair systeem in een dictatuur (hij noemt het presidentieel) .

Volgens berichten van beide partijen wordt verwacht dat Nederland en Turkije hun ambassadeurs binnenkort zullen herbenoemen. In een gezamenlijke verklaring zeiden de twee landen dat hun ministers van Buitenlandse Zaken "overeenkwamen om de diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije te normaliseren".

"In dat kader kwamen de ministers overeen om ambassadeurs in Ankara en Den Haag binnenkort te herplaatsen," voegde de verklaring eraan toe. Het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken zei vrijdag dat het besluit om de diplomatieke betrekkingen naar het normale niveau terug te brengen was bereikt tijdens een telefoontje tussen de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu en Stef Blok, zijn Nederlandse tegenhanger.

Cavusoglu zei tegen de particuliere omroep NTV dat Blok de komende maanden Turkije zou bezoeken.

file:///C:/Users/Eigenaar/Downloads/Istanbul%206th%20Criminal%20Judgeship%20of%20Peace%202018-3996%20Misc%20(4).pdf

Freesuriyah verbannen in Turkije en toegang ontzegd!

Verder probeert de dictatuur/politiestaat Turkije,  te voorkomen dat het Idlib-offensief door Syrië goed gaat aflopen voor Syrië en terug heroverd kan worden.

Afbeeldingsresultaat voor erdogan de leider van de terroristen

Vanzelfsprekend zal de president van de dictatuur Turkije dat proberen, hij heeft te veel belangen daar,de terroristen, het zogenaamde Free Syrian Army, waar de EU ook sponsor van zijn,een groep huurlingen van de EU/VS en Turkije, sinds het begin van conflict in Syrië, zij zijn onderdeel van de strategie, veel terroristen zijn sinds het begin van het conflict, via Turkije naar Syrië gegaan, met mede weten van de regering van Erdogan, ook heeft er een grote olie smokkel plaats gevonden, waar hijzelf en zijn zoon  direct betrokken bij was, maar ook de EU, een deel van de olie werd direct naar Italië getransporteerd en daarna naar de pompen in Europa, de olie was afkomstig van de olie velden, bezet door IS, in Syrië en Irak!

De meeste gesmokkelde ISIS olie gaat naar Turkije,- Verslag uit Noorwegen

airak-isis

Een nieuw uitgelekt rapport over de verkoop van illegale olie  door de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS / ISIL),  opgesteld door Noorwegen.  Uit het rapport is gebleken dat het merendeel van de IS-gesmokkelde olie is bestemd voor Turkije, waar het wordt verkocht tegen bijzondere lage prijzen.
De Noorse dagelijkse krant: “Klassekampen”, publiceerde de gelekte details van het rapport, dat werd samengesteld door Rystad Energy, een onafhankelijk olie en gas adviesbureau, op verzoek van het Noorse ministerie van Buitenlandse Zaken.

“Grote hoeveelheden olie werden gesmokkeld over de grens naar Turkije vanuit IS-gecontroleerde gebieden in Syrië en Irak, zei “Klassekampen”in het verslag . Quote: ” De olie wordt door tankwagens via smokkelroutes gestuurd over de grens [en] wordt verkocht tegen sterk gereduceerde prijzen, van $ 25 tot $ 45 per vat.”
ISIS-olietankautos-vernietigd

(Foto) Olie “vrachtwagen”vernietigd door Russische bombardement, het smerig olie spel. (Coursety you want to know).

Verder is ook bekend dat ook een deel van de olie naar Israël werd getransporteerd, daarom het verbond van de VS met de Koerden destijds, niet om medeleven, maar om olie:

Raqqa’s Rockefellers: Hoe de oliestromen van de Islamitische Staat naar Israël stroomt



De olie geproduceerd door de Islamitische Staat financiert zijn bloeddorst. Maar hoe is het gewonnen, vervoerd en verkocht? Wie koopt het, en hoe werkt het om Israël te bereiken?
Olie geproduceerd uit velden onder de controle  Islamitische Staat is de kern van een nieuw onderzoek door al-Araby al-Jadeed. Het zwarte goud wordt gewonnen, vervoerd en verkocht en is een vitale levenslijn voor de  gewapende groep.

Maar wie koopt het ? Wie financiert het moorddadige geweld dat delen van Irak en Syrië heeft ingenomen? Hoe werkt het en wie profiteert?

De  Islamitische Staat maakt gebruik van miljoenen dollars aan olie-inkomsten om uitgestrekte gebieden  te beheren onder haar controle, de thuisbasis van ongeveer vijf miljoen burgers.

IS verkoopt Iraakse en Syrische olie voor een zeer lage prijs aan Koerdische en Turkse smokkelnetwerken  en verkopen het als vaten van de Regionale Regering van Koerdistan.

Ahmed Yala onthulde verder hoe IS vrij spel had in Turkije!

http://www.uitpers.be/artikel/2016/09/25/erdogan-en-navo-bondgenoten-van-is/

Nu na heen en weer geslingerd tussen de EU en Rusland, kiest de dictatuur Erdogan ervoor om te proberen te voorkomen dat Syrië Idlib (stan), schoon gaat vegen in een nieuwe offensief!

Idlib, een vergaarbak van de huurlingen, rebellen worden die genoemd door het westen, de meest vreselijke terroristen verblijven in dit laatse bolwerk van de VS/EU/NATO, Hayat Tahrir al-Sham is de grootste terreur organisatie in Idlib (voorheen Al-Nusra – Al-Queda).

Volgens een Turkse diplomatieke bron,  bron: Middle East Eye, “werkt Ankara samen met andere oppositiegroepen (lees terroristengroepen) in Idlib om de  Syrische aanval operatie af te weren.

Een zogenaamde rebellen commandant werd geciteerd toen hij zei dat de VS blij waren met het plan van Turkije, omdat het betekende dat de door Turkije gesteunde ‘oppositie’ de stad in de handen zou kunnen houden in plaats van dat de Syrische regeringstroepen het terug zouden veroveren.

Het grootste deel van Idlib wordt gecontroleerd door Hayat Tahrir al-Sham, voorheen al-Qaeda’s gelieerde onderneming in Syrië.

President Bashar al-Assad vertelde de Russische media vorige maand dat de volgende prioriteit van Syrië was om Idlib te heroveren na de bevrijding van het leger van drie provincies aan de grens met Jordanië en de bezette Golanhoogten.

We zullen zien de komende weken hoe het verder ontwikkeld ..wordt vervolgd…

Bron: Uitpers, Freesuriay, Middle-East-Eye, PressTV, al-Araby al-Jadeed.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *