Oekraïne zinkt steeds dieper weg in haar facisme!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

https://www.bol.com/nl/p/de-dwaze-moeders-van-odessa/9200000082760349/

Afbeeldingsresultaat voor EU coup in Kiev Maidan

(Overleden senator John McCain, één van de aanstichters van de MAIDAN coup)

Afgelopen jaren, 2016 en 2017 was ik in Odessa, op uitnodiging van het comité van de “dwaze moeders”, de nabestaanden van de “vakbonds huis” tragedie !

Oekraïne ,Odessa 2 mei en het religieuze fascisme, 1 jaar later.

Op 2 mei 2014 vond er in Odessa een gruwelijke gebeurtenis plaats. Op het (Maidan) plein, in het vakbond huis waren minstens 48 burgers levend verbrand, toen zij de fascisten (Rechtse Sector  Pravy Sektor (2) probeerden te stoppen, die aangestuurd werden door de huidige regering o.l.v. Porochenko, zij probeerden een revolutie (nationalistische) uit te roepen en bezetten het gebouw. Zij gooiden, daarna benzine naar binnen en staken dit aan, terwijl zij wisten dat er nog mensen in het gebouw aanwezig waren, die (minstens 48) zijn levend verbrand! Tot op de dag van vandaag zijn de daders niet opgepakt en berecht.

Destijds was het al beroerd gesteld met de persvrijheid en de “hetze” tegen Rusland, ik sprak daar o.a. Ruslan Kotsaba, een bekende journalist, die een gevangenisstraf achter de rug had voor het vertellen van de waarheid, naderhand is hij opnieuw veroordeeld.

De Oekraïense  journalist  Ruslan Kotsaba wordt opnieuw geconfronteerd met  vervolging

Oekraïne: Solidariteit met Ruslan Kotsaba! De Oekraïense  journalist Ruslan Kotsaba wordt opnieuw geconfronteerd met  vervolging

Afbeeldingsresultaat voor ruslan kotsaba

De zaak Ruslan Kotsaba

23 januari 2015: De in Oekraïne geboren Ruslan Kotsaba steunde de Maidan-protesten. Begin 2015 geeft spreekt hij zich uit in een boodschap op YouTube tegen oorlogsvoering in het oosten van het land. In zijn boodschap aan president Petro Poroshenko verklaart de (onhafhankelijke ) freelance-journalist dat hij zal weigeren oorlog te voeren. Hij roept zijn landgenoten op de militaire dienst te weigeren en zich te verzetten tegen het  leger. Hij benadrukt dat hij de mobilisatie die op dat moment plaatsvindt in Oekraïne als illegaal beschouwt, omdat de Oekraïense regering geen oorlog heeft verklaard.

Nu in 2018, is de situatie nog erger geworden, voor de Russische minderheid en m.n. voor journalisten!

Arrestatie van de Russische Journalisten in Oekraïne toont “wetteloosheid” na de Maidan opstanden!

Met de arrestatie van de Russische journalist Kirill Vyshinsky, beschuldigd van hoogverraad, kan een nieuwe ronde beginnen van vervolging, tegen journalisten die het regime in Oekraïne niet steunen, het begon allemaal na de zogenaamde Maidan-revolutie, in scéne gezet door het westen, m.n. de overleden senator John McCain (VS)en Victoria Nuland (VS) speelden de hoofdrol, in de “color revolutie”, ook Hans van Baalen (VVD-EURO parlement), Guy Verhofstad (Ex-PREMIER van België, nu EURO parlement) destijds, in februari 2014. Sinds 2014 is de situatie verslechterd voor journalisten, persvrijheid, maar ook de bevolking, die het “kapitalisme” nu in de strot geduwd gekregen hebben en aanzienlijk armer geworden zijn!

Onlangs werd ook een Italiaanse fotojournalist Giorgio Bianchi vastgehouden op de luchthaven van Kiev en drie jaar eerder gebeurde hetzelfde met een andere Italiaanse journalist Franco Fracassi. Ik was ook op de luchthaven van Kiev en ben door het “oog van de naald” gekropen en het is mij gelukt tot twee keer binnen te komen, maar verschillende journalisten werden, destijds in 2016 geweigerd, zoals Franco Fracassi, ook een afgevaardigde van het EU parlement (Frankrijk) werd destijds geweigerd!

De Maidan-coup in Kiev – de VS begint terug te krabbelen met financiële steun, EU nog blij met de SOROS coup

Wij hebben aan den lijven kunnen meemaken, hoe het AZOV regiment in stelling werd gebracht, die bewuste 2 mei 2016, scherpschutters op de daken, die op “weerloze” burgers zouden moeten schieten en hoe het AZOV regiment de neo-fascisten van PRAVDY SEKTOR in bescherming namen.

De Nederlande regering en bedrijfsleven steunen, van harte,deze facistische regering, nog steeds, alles voor hun religie het kapitalisme, rijkdom macht en geld, wat kan het hun wat schelen of de bevolking verbrand, afgeschoten, vermoord of gevangen gezet wordt, helemaal niets! Het kapitalisme moet doorgaan, ten kostte van alles!

Bron: Freesuriyah, Sputnik, Ruslan Kotsaba, Foto’s: Claudius Lucassen

https://www.bol.com/nl/p/de-dwaze-moeders-van-odessa/9200000082760349/

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *