De laatste stuiptrekkingen van het westen, de grote beslissende slag om Idlib!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor false flag voor Rusland en Syrie

We zien het voor onze ogen op TV in volle gang gebeuren, de vertwijfelde pogingen van het westen, om de verloren oorlog in Syrië te verdoezelen, honderdduizenden Jihadisten staan klaar in Idlib, om vermoord te worden door het Syrische leger, i.s.m. met haar partners Rusland en Hezbollah!

Diegende die niet in de strijd vallen, zullen proberen te ontsnappen naar hun meesters in het westen (het zijn tenslotte de huurlingen van de VS en NATO), daarom deze krampachtige complotten van de afgelopen dagen, al wordt het steeds minder professioneel.

Gisteren kwam er een “geweldig” in elkaar geflanst verhaal naar buiten, over de moordpoging op de Skripal’s, twee geheime Russische agenten, zouden volgens Premier May (een marionet van de schaduwregring) het land binnen gekomen zijn en het gif in een “Nina Ricci” parfum flesje vervoerd hebben, een argeloze burger zou het “flesje” bij het vuilnis gevonden hebben. Wat een verhaal, zo uit een crimi van Agatha Christie, misschien heeft ze die teveel gelezen in haar jeugd! Een totaal idioot verhaal, de Skripal’s hoor je niet, die lijken van de aardbodem verdwenen en bewijzen, tja die worden niet vrijgegeven door het VK!

Afbeeldingsresultaat voor false flag voor Rusland en Syrie

Het tweede geval van idioterie, de voorbereidingen, die uitgelekt zijn, voor een nieuwe chemische aanval in Idlib, hieronder het scenario, uitmuntend geschreven door Thierry Measan, Voltaire.org.

Zeven jaar na het begin van de oorlog tegen Syrië, uitgevoerd door westerse jihadistische huurlingen, willen de westerse verliezers opnieuw beginnen. 

Verzonnen en geregisserd in Washington in januari 2018, onder het “presidentschap” van David Satterfield, werd de “genaamd de Little Group” opgericht  in Washington. De taak van de “Little Group” was om het Rumsfeld-Cebrowski-project https://books.google.de/books?id=TnkVBgAAQBAJ&pg=PT371&lpg=PT371&dq=Rumsfeld-Cebrowski-project&source=bl&ots=Im7Tm6smg4&sig=_KeRtEwRXMe-iWPo9yQxcuh94xc&hl=nl&sa=X&ved=2ahUKEwjJnML9xqjdAhXS6aQKHdv-CRE4ChDoATAEegQIBhAB#v=onepage&q=Rumsfeld-Cebrowski-project&f=false  opnieuw te starten om zo de vernietiging van Midden-Oosten te bewerkstelligen met als focus Syrië . De spelers, vanaf het begin waren Saoedi-Arabië, de Verenigde Staten, Frankrijk, Jordanië en het Verenigd Koninkrijk (met dien verstande dat deze genoemde Arabische staten op korte termijn niet zouden worden vernietigd).

De “Little Group” was in het begin geheim, maar werd steeds meer publiekelijk toen Duitsland en Egypte zich bij hen voegden. Zij zoeken nu een eervolle afsluiting en uitweg  van de crisis in Syrië. Verder heeft de “Little Group” contact gelegd met de Astana-groep (Iran, Rusland en Turkije).

Turkse vrachtwagens vol met gasflessen gespot op weg naar Idlib om “nieuwe chemische aanval” te fabriceren!

En toch her-lanceerde het Verenigd Koninkrijk (VK) een nieuw project, tegen Syrië, door het voorbereiden van een “valse vlag” operatie in Kafr Zita. Voor dit doel werden specialisten van het (privé beveiliging) bedrijf “Olive” naar het gebied gestuurd en chemische wapens werden verplaatst naar de provincie Idlib. De “Witte Helmen” ontvoerde 44 kinderen, die MI6 (geheime dienst van Engeland) van plan was op te offeren en hen (Syrische Regering) van moord te beschuldigen, van opnieuw een zogenaamde   chemische aanval, natuurlijk uitgevoerd  door het Syrische Arabische leger tegen de zogenaamde  “rebellen”.

MI6 organiseerde de verspreiding van dit “fake niews”,  al van te voren via een valse getuigenis van een klein kind, Hala (een schande al deze kinderen die gebruikt worden door het westen en haar huurlingen in deze smerige oorlog).

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2016/12/06/syrie-exploitatie-van-kinderen-wie-is-bana-uit-aleppo

Bana, woont nu bij “oom Erdogan” in Turkije en heeft een soort “Harry-Potter” boek!

De nieuwe Bana, Hala (al slaat het niet meer zo aan, de burgers trappen er niet echt meer in).

JPEG - 25.1 kb

Ze creëerden op 29 juli, j.l.,  een Twitter-account in haar naam en ongeveer dertig nieuwssites namen tegelijkertijd actie om het te publiceren, zij hadden gewacht op het signaal van MI6 en de politiek ( media codenaame “Eyes on Idlib). Onder hen zijn de BBC , Radio Free Europe / Radio Liberty , BuzzFeed en The Huffington Post  – dit zijn media die willens en wetens deelnemen aan de Britse oorlogspropaganda en de media van MI6 en de Britse regering.




Tegelijkertijd heeft het Pentagon in de Golf de “destroyer”  USS The Sullivans (DDG-68) ingezet met 56 kruisraketten aan boord en een В-1В strategische bommenwerper met 24 AGM-158 JASSM lucht engrond kruisraketten op de luchtbasis van Al- Udeid in Qatar.

Hoewel de verantwoordelijkheid van de Britse premier Theresa May duidelijk is vastgesteld met betrekking tot de acties van MI6, weten we niet wie de opdracht heeft gegeven tot de inzet van Amerikaanse militairen. Waarschijnlijk Trump, maar gezien de “paleis-coup” die momenteel gaande is in de VS en niemand weet wie er eigenlijk de touwtjes in handen heeft, blijft dit tot nu toe nog een mysterie, als zou ik zelf zeggen dat de “schaduwregering”erachter zit!

In de goede samenwerking met Londen (altijd sinds ettelijke jaren is de as (van het kwaad, VK, Frankrijk en Duitsland), heeft de Franse president Emmanuel Macron al het idee geopperd om de oorlog opnieuw te lanceren, sprekend voor een bijeenkomst van zijn ambassadeurs in Parijs. Dus, met minachting voor het Syrische volk, die democratisch hun president had gekozen, stelde hij voor om in hun plaats te kiezen – “Laten we de soevereiniteit van Syrië respecteren, maar laten we het echt respecteren, door het volk toe te staan ​​zichzelf te uiten en te “bevrijden van deze soevereiniteit , verklaarde hij.

Afbeeldingsresultaat voor macron syrië

De ontwerpers van dit plan weten heel goed dat ze de oorlog al verloren hebben als we het alleen vanuit Syrisch oogpunt bekijken. Hun nieuwe doelstelling lijkt nog verder te gaan. Het is de bedoeling om een ​​conflict met Rusland uit te lokken, met andere woorden, een oorlog die snel mondiaal zou worden.

Dit kunnen we dag in dag uit zien in de wat het westen “vrije-media” noemt, maar totaal geregiseerd is door de politiek, geheime diensten, links-rechtse elementen, zionisten, EU en de schaduwregering, waavan de media coöperaties deel uit maken!

Syrië en Rusland reageerden  (nog steeds) door de (echte) feiten te onthullen. Rusland heeft nu een hoeveelheid militair materiaal naar Tartous (havenplaats in Syrië) gestuurd via het containschip Sparta-3. Moskou versterkte ook zijn aanwezigheid voor de kust van Syrië (momenteel tien schepen en twee onderzeeërs) en door het plannen van grote militaire manoeuvres, waarbij vijfentwintig schepen en ongeveer dertig vliegtuigen betrokken zijn.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft als antwoord daarop  ambassadeur James Jeffrey,  gestuurd om de landen in de regio zogenaamd te kalmeren. Hij wordt één dezer dagen verwacht in :  Israël, Jordanië en Turkije. Hij wordt vergezeld door zijn assistent , kolonel Joel Rayburn van de militaire inlichtingendienst.  De Amerikaanse delegatie zal al haar gesprekspartners verzekeren dat Washington niet van plan is Syrië onder valse voorwendselen te bombarderen. Een mooi verhaal, maar in het verleden, zoals de geschiedenis uitwijst een  leugen!

Ook is er een charme-offensief aan de gang van Duitsland, Minister Maas zit nu op de “troon” bij Erdogan, zoete broodjes te bakken, bang voor nog meer vluchtelingen, d.w.z., jihadisten, met al de problemen die er al zijn in Duitsland. Dictator Erdogan komt deze maand voor een tegenbezoek naar Berlijn

Ook Nederland gaat Erdogan ontmoeten, tja, je moet de banden met Turkije toch normalizeren, zegt Rutte, het hoofd van de VVD en premier. Waar een klein land toch groot in is, handel, bedrog, drugs, vastgoed en criminaliteit, met als keurmerk de VVD!

Bron: http://www.voltairenet.org/article202717.html, Freesuriay, Ka.TV-news, medias-presse.info Foto’s, YouTube, de Wereldvanmorgen.be

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *