De Europese lente – burgeroorlog – is begonnen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en menigte

Frankrijk, de Franse zender France3 pleegde censuur en liet de tekst Macron moet weg, uit haar 8 uur jounaal, i.o.v. de politieke elite.

Het is echt begonnen, de opstand, die ik de “Europese Lente”zal noemen, een variatie van de Arabische, met het grote verschil dat de Arabische een opgezet plan was en na grondig onderzoek gepleegd te hebben is deze opstand GEEN Soros plan of “links” plan. Het is de opstand van het volk, die de elite politici totaal zat is en haar levensstandaard al jaren naar beneden heeft zien gaan. Tel daar de “vluchtelingencrisis” bij op en het recept tot opstand is klaar. Hadden we dat niet voorspeld een paar jaar geleden, toen de West Europese landen ten oorlog trokken tegen eerst Afghanistan, toen Irak, de verwoesting van Libië en tenslotte de oorlog in Syrië? ! Daarna de verkieizing van Trump, eenvoudigweg omdat het Amerikaanse volk geleden heeft onder het regime van haar eigen regeringen, niet dat het Trump iets op zal lossen, maar het was een teken. Zo is dit het teken dat de West Europeanen genoeg hebben  van  de Liberale graaicultuur en het dictatoriale beleid van de EU.

Afbeeldingsresultaat voor gele vestjes
De EU een instituut waar de burgers NIETS mee hebben, er wordt voor hen beslist en niet met hen..Dat noemt men een multi-dictatuur, die de elite ons voorschotelt als een democratie, een democratie is een soeverein land, waar de wil van het volk gebeurd. Daarom tijd voor opstand! Foto: Twitter

Een overzicht van de gebeurtenissen per land

Natuurlijk begin ik met Frankrijk, daar is het begonnen, net als in 1789, de Franse revolutie.

Een online petitie die in mei 2018 werd gepost, bereikte medio oktober 2018, 300.000 handtekeningen en werd gevolgd door regelmatige massademonstraties die begonnen op 17 november. De aanleiding waren de stijgende brandstofprijzen, de hoge kosten van levensonderhoud en een onevenredige last van de belastinghervormingen van de regering op de werkende en middenklasse , vooral in de landelijke gebieden, ook in de andere West Eruopese landen zijn eerst de landelijke gebeiden betroffen, Duistland en België zijn daar goede voorbeelden van.

De demonstranten hebben gedemonstreerd voor lagere brandstofbelastingen, herinvoering van de solidariteitsbelasting op rijkdom (1% is rijk een schande in de Westerse wereld) , een minimumloonsverhoging en het aftreden van Emmanuel Macron als president van Frankrijk. De beweging bestond uit het hele politieke spectrum. Dit is heel belangrijk, niet links, niet recht maar ook politiekloze, die net als in Nederland, België etc.. niet meer weten waar ze op moeten stemmen!

Daarna volgde België:

Op 29 december 2018 was er een grote demonstratie in Brussel, die zeker nog herhaald gaat worden, veel mensen zijn die dag door de “democratische” regering opgepakt! De politie vuurde traangas en waterkanonnen af en arresteerde rond de 400 mensen in de Belgische hoofdstad Brussel tijdens de “gele vestjes”-demonstratie.

Brussel is de stad waar Europese instellingen zijn ondergebracht, waaronder de kantoren van de Europese Commissie en het Europees Parlement, die waren als voorzorgsmaatregel afgesloten.

Volgens reguliere persbureau’s waren het relschoppers, maar dit is de verdediging van de Politieke elite, omdat ze bang zijn en daarom grijpen ze naar “zware” middelen, arrestaties, rubberen kogels etc..als je je ogen sluit denk je dat je in de Gaza bent, daar doet het Zionistische regime precies hetzelfde, de volgende fase is het afschieten, of zoals de Zionisten graag doen in de benen schieten!

Verder waren er in veel lokale steden en dorpen ook gele vestjes op de been, die o.a. de grens met Nederland blokkeerde, Maastricht.

Duitsland

Duitsland, ja waar zal ik beginnen, het “kapotte” land noem ik het, ik woon er nu bijna 2 jaar, in ons buurland en verbaas mij over het “rappe”tempo, van de ondergang van van een cultuur en een volk.

Het begon natuurlijk eerst allemaal met Pegida, daarna de AfD. Goede ideeën, uit nood geboren, maar op verschillende vlakken geradicaliseerd. Het Neo-Nazi fenomeem, waarover de reguliere MSM zo graag schrijven en alles wat maar demonstreert of dwars ligt onder deze noemer wegzet, is natuurlijk van de zotte. Zoals ik al eerder schreef voormalig Oost-Duitsland heeft een cultuur van protest en dat zijn echt niet allemaal Neo-Nazi’s. ZIj hebben tenslotten jarenlang onder een socialistisch systeem geleefd, de tegenhanger van fascisme (Neo-Nazi).

In Augustus 2018 schreef ik al het volgende:

Beginnen zal en is de opstand in voormalig Oost-Duistsland, omdat zij de mensen zijn die de straat op gaan, een overblijfsel van het socialisme.

Het zal zich als een vuur verspreiden, van Karl-Marx-Stadt (Cheminitz), naar Dresden, de hoofdstad van de revolutie in Duitsland en de politiek en media zullen moeten gaan luisteren, als zij met grof geweld gaan optreden, zal het alleen maar erger worden, we wachten rustig af en elk weldenkend mens ziet dat de huidige situatie niet houdbaar is in Europa.

https://sputniknews.com/radio_trendstorm/201809081067841569-chemnitz-migrant-mayhem/

Er is armoede in de Duitse steden, je ziet zoals op de foto’s hieronder, vele Duitse burgers (meestal gepensioneerde maar ook families) de prullenbakken afstruinen voor lege flessen, in Duitsland is er namelijk statiegeld op blikjes en plastic flessen, om zo hun inkomen aan te vullen, vele gepensioneerde “vluchten” naar Bulgarije, om daar in een “gemeenschap van armen” , samen te leven met hun minimale pensioen is dat mogelijk in Bulgarije. Een schande toch? “Vluchtelingen” of liever gezegd migranten, leven in relatieve welstand, omdat zij veel kindergeld en Harz-4 krijgen, Maar er is ook een grote groep, tweederde, “vluchtelingen”, uit 2015 die over de straten zwerven, crimineel zijn en mensen, vrouwen etc lastig vallen, voor deze groep hebben ze geen oplossing bedacht, de “Duitse” elite, die de meest volhoudende van (west) Europa zijn.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen

“Rentner” zoekt flessen in Prullebank, Hamburg Flughafen Foto: C. Lucassen
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en schoenen
“Rentner” zoekt flessen in Prullebank, Hamburg Flughafen Foto: C. Lucassen

De gele vestjes hebben ze in Duitsland niet echt nodig, de opstand is al in Augustus (2018) vorig jaar begonnen, in Chemnitz, Cottbuss e.a. Politieke aanslagen zijn aan de orde van de dag, afgelopen week de aanslagen op partijkantoren van de AfD.

German AfD MP brutally beaten in ‘politically-motivated attempted assassination’ (GRAPHIC)

Vandaag een politieke aanslag op
AfD Bremen voorzitter and lid van het parlement , Frank Magnitz Foto: RT

Vandaag een politieke aanslag op
AfD Bremen voorzitter and lid van het parlement , Frank Magnitz
.

De voorzitter van de AfD partij, Bremen, Frank Magnitz, vecht voor zijn leven na een aanval door drie onbekende.
Magnitz werd maandagavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij een ernstige hoofdwond had opgelopen na een “politiek gemotiveerde poging tot moord”, zei de AfD in Bremen in een verklaring.

Gewapend met houten stokken sloegen drie mannen de politicus herhaaldelijk op zijn hoofd en schopte hem terwijl hij al op de grond lag totdat een bouwvakker de aanval zag en probeerde tussenbeide te komen. Volgens de verklaring vond de aanval plaats onmiddellijk nadat Magnitz een nieuwjaarsreceptie bij de Goetheplatz in Bremen had verlaten. En zo gaat het maar door in Duitsland, iedere dag, de reguliere media zijn opgehouden hierover te berichten, hoezo? Omdat ze bang zijn dat het “volk” misschien nog meer in opstand gaat komen, wat zeker gaat gebeuren.

Tenslotte Nederland

Nederland het “rustige landje van doe maar gewoon dan doe je als gek genoeg en het land van 15 miljoen mensen is uiteindelijk wakker geworden, sloom, maar is wat wakker!

Suggestie voor een nieuw volkslied, de Oranje clan heeft lange genoeg geregeerd.

Veel mensen zijn lamlendig, zien hun landje vervallen tot een “narcoticastaat”, een tweede Columbia zeg maar. Het eens zo puriteinse Nederland, is voorloper in transgender materie, drugs, a-moreel verval en grote dansfestijnen (met drugs), een land waar veel Alcohol en drugs problematiek is, alles door het tolerante, kapitalistische beleid, immers moet de overheid verdienen aan Wiet en Bier.

De VVD, o.l.v. Mark Rutte, heeft Nederland dramatisch veranderd, de belastingdienst is je grote vriend geworden en de Nederlandse cultuur is bijna vervangen door eerst de VS en nu de tolerantie tegenover de Salafistische Islam, in combinatie met de Zionisten een dodelijk recept voor de burgers van Nederland. Verdeeldheid alom in de politiek, waar iedere partij het NIET met elkaar eens is.

Schoorvoetend staan ze op deze “kaaskoppen”, de Friezen eerst een standvastig volkje” en zien nu in dat er eindelijk iets moet gaan gebeuren..De betalingen lopen de spuigaten uit, feesten verdwijnen, sinterklaas, zonder zwarte piet, kerstfeest = winterfeest (net als in Duitsland), pasen = lentefeest.

Laat Nederland weer worden als de “15 miljoen mensen”, tolerant met mate, maar voor de mensen, laat echt socialisme weer toe, geen nep-sociaaldemocraten of een Socialistische partij die het verschil tussen Socialisme en democraten niet ziet. De ziekelijke Rusland propaganda stoppen en toegeven dat zij meegedaan hebben aan oorlogen. Opnieuw beginnen met de mensen en voor de mensen, waar we weer gewoon kunnen leven en een menselijk beleid, waar geld is om te leven en niet geld het leven is!

Veel succes gewenst aan de “gele vesten”, houd vol, al ben je nog zo klein, het volk heeft de macht en zelfs een éénling kan al iets veranderen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, menigte en buiten
Gele Hesjes NLGele hesjes in Maastricht

https://www.facebook.com/events/152062715677278/


Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen, lucht en buiten

Gele Hesjes NLGele Hesjes Mediapark
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, brug en buiten
Gele vestjes Rotterdam
Gele Hesjes NLGele Hesjes Nederland

Geweld door politie in Nederland bij de Gele vestjes:

Bron: RT, Sputnik, Freesuriyah, Berd Breedveld blogspot, Twitter, France-3, CLaudius Lucassen (Foto), Fb Gele vestjes, Nederland.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *