Europa-Nederland doet aan regime change en bemoeit zich met buitenlandse verkiezingen

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en staande mensen

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Europa en ook Nederland, want Nederland behoort immers tot het Westerse EU-blok, maken zich zeer verdienstelijk in inmenging in buitenlandse verkiezingen en oorlogsvoering.

Even een opsomming van de laatste tien jaar alleen, anders wordt de lijst veel te lang: Palestina, Afghanistan, Irak, Libië, Mali, support voor Saoedi Arabië, die dagelijks burgers in Jemen afslacht, Syrië en nu Venezuela.

Wie is de Nederlandse staat en de EU om in een souverein land in te grijpen, wij zijn zij om het Internationaal Recht aan hun laars te lappen? De dictatoriale EU landen, waarvan het steeds duidelijker wordt, wie er de macht heeft en wie niet, het volk zeer zeker niet. De politici? Die voeren satanische plannen uit van de “deep-state”, die geen lor om mensenlevens geeft.

Syrië een acht jaar slepende oorlog, waar Nederland terroristen financierde, medeschuldig is aan veel doden, net als in Irak, waar honderduizenden de dood vonden door ook bombardementen van Nederland en weten we nog Uruzgan (Afghanistan)? De smerige oorlog daar!

Nu het volgende project Venezuela, logisch, het 4e olie producerende land ter wereld, kan Shell weer naar binnen en kan , net als in Syrië en Irak de buit verdeeld gaan worden, onder Shell, Exxon en de louche oliebedrijven gerund door de deep-state, zoals die van Dick Cheney.

https://exxonsecrets.org/html/personfactsheet.php?id=1130

Gerelateerde afbeelding

Venezuela

Nu is het de beurt aan Venezuela, we dachten allemaal dat het Iran zou worden, maar waarschijnlijk hebben de westerse landen de olie meer nodig, dus wordt het Venezuela en wat doe je dan een “poppetje” neerzetten, na eerst het land in een crisis gestort te hebben met economische sancties.

Afbeeldingsresultaat voor Juan Guaidó the puppet cartoon
Foto Mintpress
Deze “puppet” heet Juan Guaidó, niemand had in 2018 nog van hem gehoord, naar voren geschoven door de “deep-state”, om zo Venezuela voor hen te veroveren, de politici in west Europa en de VS hebben immers niets te zeggen, het zijn pionnen, neergezet om de plannen uit te voeren, zelfs de EU wordt geregeerd door de “deep-state”, Soros betaald namelijk flink om zijn plannen er door te krijgen en had je nog de illusie dat mensenrechten organisaties zoals Amnesty onafhankelijk zijn, deze ook niet, die worden weer door de EU en westerse regeringen gesubsidieerd. Zo blijft alles onder controle!

Het lachwekkende en zielige is als je Wikipedia leest over wie deze Juan Guaidó toch is, wordt er geschreven dat hij uit arme omstandigheden komt, zijn vader was maar piloot, een leuk beroep en leuk inkomen lijkt mij. Ook was hij dakloos, met een vader als piloot? https://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Guaid%C3%B3

Kortom, de helft van zijn Wikipedia profiel is aan elkaar verzonnen, om zo een beeld van iemand neer te zetten, die eigenlijk een “niemand” is, het trekpopje van de “deep-state” en zo denken de VS en haar bondgenoten Venezuela te kunnen krijgen, maar het gaat niet lukken net als bij Syrië en Vietnam. Waarom niet? Het westerse blok is aan het afbrokkelen, revolutie in Frankrijk, België en Duitsland en Nederland, het VK is cultureel en financieel al verloren, alleen de “City” is in handen van de “deep-state”, maar het volk is verlaagd tot armoede!

Viva Venezuela, Viva Syrië, Viva Irak, Viva, Iran, Viva Afghanistan en alle andere volkeren die de moed opbrengen tegen de “deep-state”te vechten, moge de overwinning met jullie zijn!

Bron: Wikipedia, Mintpress

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *