Obama, ISIS en de Moslimbroederschap plannen, openbaar het PSD-11 document

President Barack Obama is photographed during a presidential portrait sitting for an official photo in the Oval Office, Dec. 6, 2012. (Official White House Photo by Pete Souza)
Image Credit: Barack Obama – Official White House Photo by Pete Souza https://bit.ly/1PXZbVv , HSDL https://bit.ly/2QT5PTk , AQMI Flag https://bit.ly/2rXyXcV

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Ikzelf schreef er al over, net als anderen, maar het wordt vaak afgedaan als fictie, propaganda of “nepnieuws”, maar nu gaan er toch vele verhalen de ronde dat Obama echt wel een deal had met de “Moslimbroederschap”en zoals velen van ons schreven, ISIS “gemaakt” was door de VS en haar bondgenoten. Niet gek nu het zo pijnlijk “onprofessioneel” duidelijk wordt, de “regime- change” in Venezuela, veel mensen hebben door hoe het werkt!

Nu schrijft de befaamde William Engdahl, die ik bij een conferentie over Syrië, in Duitsland ontmoette, het volgende artikel, wat ik vertaald heb in het Nederlands :

Recentelijk was er een groot tumult ontstaan, over het recente besluit van de Amerikaanse president Trump om de Amerikaanse troepen uit Syrië te halen en zijn reden hiervoor was dat ISIS/IS, de zogenaamde islamitische staat, grotendeels is verslagen. Wat achter de beslissing schuilgaat en wat nog belangrijker is, wat er achter de verrassende opkomst van ISIS in 2015 in Syrië was, brengt de aandacht naar nog niet geclassificeerde documenten van de Obama-regering. Als het gereorganiseerde ministerie van Justitie, van de VS, gedwongen wordt om deze documenten openbaar te maken in rechtszaken of verzoeken om vrijheid van informatie, kan het organisaties als de CIA en vele anderen in het kamp Obama laten “ontploffen”.

In 2010 ontwikkelde de Amerikaanse regering onder president Barack Obama een uiterst geheime blauwdruk, voor de meest ambitieuze en verreikende reeks regime-changes door de VS, in het Midden-Oosten, sinds de Eerste Wereldoorlog en de Anglo-Franse overeenkomst tussen Sykes en Picot, gegijzeld door onrust. Het zou een golf van oorlogen en chaos veroorzaken, van mislukte staten en overstromingen van oorlogsvluchtelingen die ondenkbaar zijn voor de meest cynische veteraan-diplomaat, en verder dan het geloof van de meeste mensen in de wereld. Red: Deze strategie is goed gelukt, mede omdat niemand het van een “Obama”, de eerste “zwarte”president van de VS, zou verwachten, daar zit het “duivelse” van het plan in. Niemand heeft echt onderzoek gedaan naar “familiebanden” (zijn halfbroer Malik Obama is een prominent lid van Al-Queda in Kenia) van Obama, toen het wel gebeurde werd er verder geen aandacht aan geschonken, met verstrekkende gevolgen, zoals we nu weten.

In augustus 2010, zes maanden voordat de Arabische revolutie in Tunesië werd gelanceerd door de NGO’s (Non-Governmental Organisation, het woord is verkeerd, ze worden wel degelijk gesponsord door de regeringen in het westen, zoals Amnesty) in Washington, waaronder de NED, de Soros-stichtingen, Open- Borders, Freedom House en anderen, ondertekende president Obama een nieuw westsvoorstel: Study Directive-11 (PDS-11), waarbij overheidsinstanties in Washington werden aangespoord om zich voor te bereiden voor verandering (yes we can change). De verandering zou een radicaal beleid zijn dat oproept tot steun van Washington/VS/NATO aan de fundamentalistische islamitische Moslimbroederschap organisatie in het Midden-Oosten en in de rest van de wereld, daarmee het ontketenen van een terreurbeweging die de hele wereld zou veranderen. Dit plan is gelukt!

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/03/07/nieuw-cia-rapport-onthult-dat-amerika-al-meer-dan-25-jaar-plannen-heeft-om-syrie-te-destabiliseren


In 2010, publiceerde Wikileaks honderdduizenden kabels over geheime informatie van het Amerikaanse “State Department”, waaronder een kabel uit 2006 waaruit blijkt dat het destabiliseren van de Syrische regering een primaire doelstelling was van het Amerikaanse beleid in het Midden-Oosten. De uiteindelijke bedoeling was het omver  werpen van Iran, een van de trouwste bondgenoten van Syrië. Uit deze kabel is verder gebleken dat het Amerikaanse “doel was om de Syrische regering te ondermijnen met alle beschikbare middelen”.
Bovendien, vertelde een gepensioneerde Amerikaanse leger generaal: Wesley Clark in een interview met: Democracy Now, dat de plannen voor “regime change” in Syrië al sinds 2001 bestaan. We kennen allemaal de speech van George Bush Jr.: “The Axes of Evil”, hij noemde de landen die hij “kapot” ging maken door ” regime change” in zijn speech, financieel wordt de VS geholpen door meerdere organisaties van George Soros.



Youtube

Verder met William Engdahl: Volgens het Amerikaans Congres en de getuigenis van Peter Hoekstra (in Nederland afgedaan door zijn onhandige optreden, als “Fake news”), voormalig voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden van de Permanente Selectiecommissie voor Intellegence, werd het wetsvoorstel: PSD-11-richtlijn van de regering Obama, vanaf maart 2017 nog steeds geclassificeerd als Top Secret” maar ligt nu onder de regering van Trump ter herbeoordeling voor de vooruitzichten voor politieke hervormingen in het Midden-Oosten en de rol van de Moslimbroederschap in het proces. “

Red: dit zou de schizofrene houding van de Democraten kunnen zijn tegenover Trump en het verraad binnen zijn eigen partij, zoals John McCain, die mede-architect was van het wetsvoorstel/plan. De “deep-state” omhelst Democraten, zowel als Republikeinen.

Om de inhoud van PSD-11 uit te voeren, werd een uiterst geheime taskforce opgericht binnen de Obama National Security Council (NSC), onder leiding van Dennis Ross, Samantha Power, Gayle Smith, Ben Rhodes en Michael McFaul.


De PSD-11 Task Force-leden waren in veel opzichten opmerkelijk. Samantha Power, die later Obama’s VN-ambassadeur zou worden en de demonisering van Rusland zou leiden na de staatsgreep van de CIA’s “Color-revolutie”in Oekraïne,2014, zou een belangrijke rol spelen bij het overtuigen van president Obama dat Mohammed Qaddafi in Libië militair verwijderd moet worden voor wat zij noemde: “Humanitaire redenen.”

Afbeeldingsresultaat voor dennis ross

Dennis Ross, beschuldigd door Palestijnse tegenstanders van “meer pro-Israëlisch dan de Israëli’s”, mede-oprichter van het Amerikaanse Israel Public Affairs Committee (AIPAC) -sponsor van het Washington Institute for Near East Policy (WINEP). Hij was een speciale assistent van president Obama en senior directeur bij de NSC voor het Midden-Oosten, de Perzische Golf, Afghanistan, Pakistan en Zuid-Azië toen hij deel uitmaakte van de PSD-11-taskforce.

Gayle Smith zou later in 2015 de leiding geven aan de USAID, het aan de CIA gekoppelde agentschap van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dat miljoenen Amerikaanse belastingbetalers vorderde om de NGO’s van de Arabische lente en andere regime-changes, “color-revoluties” te financieren.
Afbeeldingsresultaat voor Michael Mcfaul

Michael McFaul, die zichzelf ooit beschreef als een ‘specialist op het gebied van democratie, anti-dictatorbewegingen, zogenaamde “color- revoluties, werd later als Obama’s ambassadeur in Moskou benoemd, waar hij oppositieprotesten (Navalny) tegen Poetin coördineerde.

Het ware gezicht van de Moslimbroederschap

Gerelateerde afbeelding
Foto: Fenixx
De Moslimbroederschap of Ikhwan-Arabisch voor de Broederschap – is een geheime vrijmetselaarsachtige organisatie met een geheime of ondergrondse terroristische arm en een publieke voorgevel van ‘vreedzaam doen van naastenliefde’. Het werd in 1928 in Egypte opgericht door Hassan al-Banna, die ontwikkelde het leidende motto van de cultus. Het credo van zijn Society of Muslim Brothers, werd verwerkt in een gezang van zes korte zinnen:
Allah is ons doel; De profeet is onze leider; De koran is onze grondwet; Jihad is onze weg; De dood in dienst van Allah is de hoogste van onze wensen; Allah is groot, Allah is groot.

Al-Banna creëerde een geheime of verborgen arm van de Ikhwan in Egypte en later wereldwijd, bekend als de Speciale Sectie (al-nizam al-khass). Dat was de militaire vleugel van de Broederschap, in feite het “moordbureau”. Al-Banna leerde zijn rekruten, uitsluitend mannen, dat ‘Jihad een verplichting is van elke moslim’. Hij predikte de ‘Dood in dienst van Allah, “en schreef, Allah verleent een “nobel leven aan die natie die weet hoe een nobele dood te sterven”. Hij predikte een doodscultus waarin “overwinning” alleen kan komen met als men de “Kunst van de Dood” beheerst! De Broederschap dat staat voor “meesterschap” en perfectie in het doden van “ongelovigen” in de Jihad of Heilige Oorlog in de naam van Allah. De ongelovigen kunnen andere moslims zijn zoals Shia of Soefi die Al-Banna’s strikte soennitische praktijk, ook christenen, niet volgden.

Hasan Al-Banna riep op tot goedkeuring van de zeer strikte islamitische shari’a wet, de volledige scheiding van mannelijke en vrouwelijke studenten, met een apart curriculum voor meisjes, een verbod op dansen en een oproep aan de islamitische staten om zich uiteindelijk te verenigen in een kalifaat .

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vluchtten vooraanstaande Moslimbroederschapfiguren in ballingschap in het door de Britten gecontroleerde Egypte, naar Berlijn, waar onder andere Al Banna’s hechte moslimbroedergenoot, Amin al-Husseini, de grootmoefti van Jeruzalem, nauw samenwerkte met de SS en Heinrich Himmler om speciale Moslimbroederschap terreureenheden van de SS te creëren, zogenaamde Handschar SS, om Sovjet soldaten en Joden te doden. In de jaren vijftig ontdekte de CIA de nazi-Moslimbroederschap rekruten in ballingschap in het naoorlogse München en besloot dat ze “nuttig” zouden kunnen zijn en recruteerde ze voor de CIA, zoals ook vele “Duitse”Nazi’s door de CIA of de Katholieke kerk (Paus – Odessa line) werden gerecruteerd.

https://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception/ Geschreven door: Sonja van den Ende/foto: Sonja van den Ende

Vrijwel elke grote jihadistische terroristische organisatie en leider komt uit de Moslimbroederschap. Osama bin Laden, die voor de CIA in Pakistan werkte en de jihadistische Mujahideen recruteerde om de Sovjets in Afghanistan te bestrijden, was een lid van de Moslimbroederschap en werd gerecruteerd door de CIA en het hoofd van de Saudische inlichtingendienst, Prins Turki al-Faisal, om iets nieuws te creëren wat Al-Qaeda genoemd zou worden.

Andere bekende terroristische leden van de Ikhwan waren Al Qaeda’s Ayman Al-Zawahiri, en de blinde sjeik Omar Abdul-Rahman die onlangs in een Amerikaanse gevangenis stierf, gevangen voor zijn rol in de bomaanslag in het World Trade Center in 1993. Sjeik Omar werd beschuldigd van samenzwering om de Egyptische Mubarak te vermoorden en de moord op de Moslimbroederschap van Anwar Sadat te ontmaskeren, naast de bomaanslag op het World Trade Center. Red: Vrijwel alle niet “bruikbare elementen”, zoals de blinde sjeik, worden geëlimineerd of gevangen gezet.

De leden van de Task Force PSD-11 van de Nationale Veiligheidsraad van Obama, die aanbeveelde dat de Amerikaanse regering de terroristische Moslimbroederschap zou omarmen in de meer islamitische (soennieten) landen van het Midden-Oosten, wisten heel goed met wie ze te maken hadden. Sinds de jaren 1950 werkte de CIA met de Ikhwan over de hele wereld. Al Qaeda in Afghanistan, Al Qaeda in Irak en in Syrië, het al Nusra Front in Syrië, evenals de zogenaamde Islamitische Staat of ISIS werden allemaal gecreëerd uit Moslimbroederschapnetwerken, veranderende namen als een kameleon haar kleuren verandert, om geschikt te zijn voor zijn omgeving.


De Russen hebben publiekelijk aangekondigd dat ze de bases van de VS zullen vernietigen die gebruikt worden om raketten te lanceren, onze informatie – we hebben geen bewijs, we hebben alleen informatie en die informatie is geloofwaardig  – ze (de VS en haar bondegenoten NATO) dachten erover een alomvattende aanval in heel Syrië uit voeren, na de “False Flag”, en daarom heeft de dreiging van Rusland het Westen gedwongen om het op een veel kleinere schaal te doen, “zei de Syrische president!
Ze hebben de westerse proxy-strijdkrachten in Syrië uitgeschakeld, hiervoor bedankte Assad ook Rusland omdat het geen directe confrontatie met de VS  bracht, die zowel in de lucht als op de grond zou plaatsvinden.

bagdadi
Waar is Abu-Bakr-al-Bagdadi? Verdwenen, het in zee gooien van Osama gaat dit keer misschien te ver, of misschien jaren later krijgen we weer zo’n “Hollywood” verhaal opgedist!

Conclusie

De oorsprong van Al Qaeda in Irak en Syrië en later ISIS/IS, de moorddadige oorlogen en chaos die zich sinds 2011 over het Midden-Oosten en in West-Europa uitstrekten, kunnen allemaal worden teruggevoerd tot de beleidslijnen van Amerika’s President Obama, hun zogenaamde Arabische lente , komende van de PSD-11 tasforce/wetsvoorstel van augustus 2010. Dit is wat Trump de komende maanden dreigt onthullen en Trump’s uitspraken dat Hillary Clinton in de gevangenis thuishoorde, verwijst hierna. Met met de declassificatie van deze dossiers van het Amerikaanse ministerie van Justitie, zal alles uitkomen. Sommigen in Washington spreken van verraad, een sterk woord. De schizofrene houding van de Democraten/Deep-State is het antwoordt op deze bekendmakingen, ze zijn bang heel bang….

Bron: Freesuriyah, William Engdahl.com, Dewereldvanmorgen, https://www.google.com/url?q=http://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception/&source=gmail&ust=1549548055116000&usg=AFQjCNGqM0QfTyhP_7i1HjUivCGVXDn2vA

Loading

One thought on “Obama, ISIS en de Moslimbroederschap plannen, openbaar het PSD-11 document

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *