Tenminste 40 leden van de witte helmen geven toe betrokken te zijn geweest bij de gifgas aanvallen in Syrië

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, tekst
Ten minste 40 leden van de witte-helmen – stichting Mayday rescue, kantoorhoudende in Amsterdam, hebben tijdens recente interviews toegegeven dat ze de zogenaamde chemische aanvallen in Syrië hebben gepleegd als vergelding tegen president Bashar al-Assad , dit bevestigde de directeur van de stichting voor de studie van democratie; Directeur Maxim Grigoriev.

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33
Picture: Janice Kortkamp

Verder heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken opnieuw de steun van Washington (deep-state) aan de terroristische groep “Witte Helmen” toegegeven die is gelieerd aan de terroristische organisatie Jabhat al-Nusra in Syrië.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken plaatste een tweet met de mededeling dat een aantal van zijn hoge ambtenaren vorige week een ontmoeting hadden met leiders van de groep “Witte helmen” om te bespreken wat het “humanitaire behoeften noemde, en voegde eraan toe: ‘We zijn er trots op de witte helmen te ondersteunen. .” Een uitspraak van de Amerikaanse regering, die tegenstrijdigheid oproept of is het de onbeschofte, geen schaamte kennende criminele regering (en ) van de VS en haar vazalstaten de EU. Dat blijkt wel, in het verleden deden ze het nog op een “beschaafde, geheime”manier, maar o.l.v. de regering Trump, die eigenlijk de “deep-state”hiermee blootstelt, is het in de openbaarheid en ieder kan de transparantie van de “regime-changes” zien.

Vorig jaar kondigde het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken aan dat de Amerikaanse president Donald Trump ongeveer 6,6 miljoen dollar heeft uitgetrokken voor de groep.

De EU landen, Canada, UK en Nederland hebben de Witte Helmen terroristen opgenomen en bieden hen onderdak, werk of uitkering, kinderbijslag en integretatie. Ook helpen de “diplomaten en het SDF” bij de terugkeer van Jihadisten van IS.

Voor meer info over de witte helmen en de “vuile oorlog” in Syrie, kune je mijn boek kopen bij:

Hoe Syrië de oorlog won van het westen

https://www.bol.com/nl/p/hoe-syrie-de-oorlog-won-van-het-westen/9200000110044124/

De witte helmen werden in 2013 in Turkije opgericht en wordt o.a. gefinancierd door Groot-Brittannië, Denemarken, Nederland, Duitsland, Frankrijk en de VS. Veel documenten die door het Syrische Arabische leger zijn aangetroffen in de gebieden die het van het terrorisme heeft bevrijd, hebben aangetoond dat de witte helmen verbonden zijn met terroristische organisaties, met name de terroristische organisatie Jabhat al-Nusra. Zij zijn Al-Nusra, Al-Queda of IS (DAESH).

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen
Foto: Janice Kortkamp

De rapporten over de zogenaamde gifgasaanvallen en de publicatie van het beeldmateriaal door de witte helmen leidden tot raketaanvallen door Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten op vermeende productiefaciliteiten voor chemische wapens in Damascus, Syrië.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gezegd dat de beweringen over het vermeende gebruik van giftige chemicaliën door de Syrische regering gericht waren op het rechtvaardigen van militair optreden en leidde tot pogingen voor een “regime-change”..

Bron: Sputnik, SANA, Janice Kortkamp (Foto’s),
https://www.bol.com/nl/p/hoe-syrie-de-oorlog-won-van-het-westen/9200000110044124/

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *