De leugens en propaganda over Idlib

Afbeeldingsresultaat voor de leugens over idlib
Foto: Kla.tv. De witte helmen zijn onderdeel van de leugens en propaganda , maar ook “zogenaamde” reguliere media, zoals Sky-news, CNN, BBC en de Nederlandse NOS, NU.nl, deze mediazenders, nemen klakkeloos, zonder onderzoek over wat de “zogenaamde”rebellen oftewel teroristen hen voorschotelt, i.s.m. de Europese en VS regeringen.

Idlib, de hel op aarde, inderdaad zo is het. In dit artikel zal ik diverse video’s en artikelen laten zien, waarom het de hel op aarde is! Niet voor de terroristen, pardon rebellen genaamd door de reguliere media. Die goede jongens toch, vechten tegen de “kwade” dictator” Assad die zijn eigen bevolking uitmoord en sinds 2011 al voor miljoenen doden en ontheemden gezorgd heeft, volgens politiek en media! En dan die “goede”witte helmen, die braaf samenwerken met Al-Queda, de lievelingen van het westen, gesponsord en beloond door Hollywood!

Onlangs bezocht een “journaliste’ van Sky news Syrië, natuurlijk sprak zij niet met de Syrische bevolking, stel je voor. Nee zij bezocht de “verboden” bufferzone”oftewel de gedemilitariseerde zone, die door Turkije, Rusland en Syrië afgesproken is De terroristen van de grootste groep Hayat Tahrir al-Sham en de bevrijdingsmachten, zouden deze niet betreden, volgens de afspraak.

Maar ja een overeenkomst sluiten met terroristen is gedoemd te mislukken, dus besloot Sky News, illigaal naar Idlib te gaan en doodleuk terroristen te interviewen, in de gedemilitariseerde zone, waar volgens afspraak niemand woont of de boel bezet houdt!

https://www.youtube.com/watch?v=NBVRiQHWjdA
De video laat de propaganda zien van Sky News Journalist, Alex Crawford, die vertelde wat vele beschouwen als propaganda voor een verboden terroristische organisatie in het VK de VS en Europa, HTS (Hayat Tahrir al-Sham), een afspliting van Al-Queda . Nog meer geradicaliseerd en een broeinest van terreur in Idlib, de diverse terroristische groepen, die eerst de bewoners van Homs, Aleppo, Damascus en Douma geterroriseerd hebben, door de regering, na hun verlies met de “groene”bussen naar Idlib vervoerd zijn, zijn nu in hun laatste bolwerk van terreur, samen met de Chinese Oeigoeren, verenigd in de Turkistan Party, die de overgebleven bevolking van Idlib te terroriseren en te doden.

De grootste leugens zijn wel de dat de de bevolking van Idlib met honderdduizenden vluchten. Zeker zijn ze gevlucht maar dat was al een tijdje geleden, zoals ik in mijn artikel over de oeigoeren schreef;

De Syrische bevolking die nog aanwezig is in Idlib: volgens informatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek, had Idlib een bevolking van 98.791 in 2004 en in 2011 was de bevolking ongeveer 165.000. Voordat de jihadisten (waaronder de oeigoeren) begonnen met hun terreur tegen de Syrische bevolking en hun zogenaamde revolutie verklaarde, met ondersteuning van het westen, waaronder ook Nederland, waren de inwoners vooral soennitische moslims, ook was er een belangrijke christelijke minderheid. Deze christelijke minderheid is gedwongen geworden te “islamiseren”en de overgebleven Syrische soennieten moesten onder druk meedoen met deze westerse gesponsorde jihadisten. We zijn nu in 2019, de cijfers zullen nog lager zijn, ik durf te zeggen de helft, maakt het naar een ruwe schatting van om de 50.000 inwoners. Van dit getal, zal éénderde omgekomen zijn, niet door bombardementen (misschien een enkele), maar door de terroristen, die net als de Duitsers in de WWII, alles geconfisceerd hebben en de gemiddelde Syriër, die nog aanwezig is in Idlib (meestal ouderen) verdient zo’n 30 dollar per maand, als ze geluk hebben!
Undercover in Idlib, laat het echte verhaal zien in Idlib!

PROPAGANDA

De propaganda in de westerse media, liever gezegd de leugens, is dat de Syrische luchtmacht i.s.m. de Russische de Syrische bevolking bombardeert en dood. Het eigenlijke verhaal is dat de jihadisten (waaronder de oeigoeren), de Syrische bevolking langzaam maar zeker doden, de landbouwgrond van de christenen en soennieten werden geconfisceerd, huizen in beslag genomen en vrouwen tot huisslaaf gemaakt. Gelukkig kon het merendeel van de Syrische bevolking vluchten zo’n 66.000 in 2011 en in later jaren nog meerdere duizenden. Syrië bombardeert hoofdzakelijk de leegstaande huizen waar de jihadisten zich verschanst hebben en ook de enclave van de qeigoeren (Jisr-al-Shogour is alleen maar bewoond door oeigoeren).

Natuurlijk vallen er burgerslachtoffers, zoals in alle oorlogen. Maar het merendeel van de doden, door het SAA (Syrische leger) en Rusland zijn jihadisten en hun helpers de Witte Helmen, die Al-Queda zijn. Ook veldhospitalen van de jihadisten worden gebombardeerd ( dit zijn geen ziekenhuizen van de Syrische staat) . Deze veldhospitalen zijn uitgerust door Artsen zonder Grenzen, Israël, EU, VN en VS. Terwijl de “gewone”burgerbevolking letterlijk doodgaat, omdat er door de opgelegde sancties bijna geen medicijnen het land inkomen (d.w.z. regeringsgebied) genieten de terroristen goede medische behandeling van het westen en mogen “opknappen”in Israëlische ziekenhuizen, waar Nethayanu graag een bezoekje komt brengen aan de “troepen”.

Verschillende mediazenders, kranten, spreken elkaar tegen wat betreft de getallen, hieronder een paar links waar verschillende getallen van doden, zo uit de lucht gegrepen zijn, de NOS en NU.nl doen daar altijd graag aan mee, zonder verificatie, schrijven zij klakkeloos op wat hen voorgeschoteld wordt, als je hen daarop aanspreekt (wat ik vaak gedaan heb) krijg je, zoals te verwachten is van de Nederlandse media en politiek geen antwoord!

https://www.straitstimes.com/world/middle-east/clashes-kill-71-fighters-in-north-west-syria spreekt over 71 doden en de provincie Idlib zou 3 millioen inwoners hebben!

Dan komt de Indepent met het absurde getal van 200.000, even in gedachten houden dat er nooit zoveel mensen gewoond hebben in Idlib, sinds 2011 is het aantal drastisch verminderd volgens het bureau voor de statistiek naar 165.000, misschien tellen zij de oeigoeren mee? En de jihadisten, die de huizen van de Syriërs bezet hebben, maar dan nog is het getal niet juist! https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/syria-civil-war-idlib-russia-turkey-civilians-assad-a8923711.html

Als klap op de vuurpijl is een nieuwe video en rapport van #i24NEWS en de VN, volgens de directeur van Human Right Watch zijn er recentelijk, dus afgelopen weken wel zo’n 400.000 gevlucht echt? Nep organisaties en nep nieuws, maar de VN ooit redelijk betrouwbaar, ik heb er nog gewerkt (IAEA), komt met waanzinnige rapporten naar buiten van 400.000. Zelfs de paus gaat er zich mee bemoeien. Waar is en was de paus in Idlib in 2011, in Homs, in Damascus en bovenal in Mhardeh (Hama provicie) wat dagelijks gebombardeerd wordt (een christelijk stadje), waar ik persoonlijk het verhaal gehoord heb van Yasmine in Qara!

Volgens Human Rights Watch en de VN

Meer dan 500 burgers zijn gedood en meer dan 2.000 gewond door de door Rusland geleide operatie aan het laatste rebellenbolwerk in het noordwesten van Syrië sinds het twee maanden geleden begon, zeiden mensenrechten groepen (welke groepen? De Syrische burgers in Idlib hebben geen groepen) begin juli.

Op 26 april begonnen Russische legerjetssamen met het Syrische leger een offensief tegen delen van door rebellen gehouden Idlib, wat de belangrijkste escalatie markeerde tussen president Bashar al Assad en rebellengroepen sinds vorig jaar.

Een andere mensenrechtengroep (in Idlib?)die het aantal slachtoffers in Syrië in de gaten houdt en rapporten indient bij verschillende VN-agentschappen, zei dat de Syrische regering en hun Russische bondgenoten “zich doelbewust richten op burgers met een recordaantal gebombardeerde medische voorzieningen,” vertelde de voorzitter van het Syrische Netwerk voor de Rechten van de Mens aan Reuters. Welke burgers? De burgers die uitgemoord worden door de terroristen? Waarschijnlijk zijn deze “doden” de terroristen zelf , de oeigoeren die met hun kindren en vrouwen Jisr Al Shougur bezetten!

Idlib, een regio van ongeveer drie miljoen mensen, van wie velen zijn gevlucht (het aantal is zoals ik zei misschien 50.000) bezet door rebellen , zijn het laatste grote bastion van oppositie tegen de door Rusland gesteunde Damascus-regering na acht jaar burgeroorlog.(het is geen burgeroorlog maar een oorlog of conflict van terroristen, gesteund door westerse landen TEGEN de Syrische bevolking).

Natuurlijk zijn Nederlandse media er als de kippen bij om deze onzin te publiceren:

https://www.parool.nl/wereld/vn-drie-miljoen-inwoners-idlib-in-de-val~b0e15df5/ Zo’n 270.000 mensen zijn al ontheemd geraakt, nadat de regering van Bashar al-Assad vorige maand de aanvallen in het gebied opvoerde.

De bewoners van Idlib worden onbereikbaar voor humanitaire hulp, zegt plaatsvervangend secretaris-generaal Ursula Mueller. “Onze mogelijkheden zijn beperkt, maar worden weggevaagd bij nog meer geweld.” Vraag me af of Ursula Mueller zelf een kijke heeft genomen en beide kanten van het conflict belicht, natuurlijk niet!

Ook de NOS komt weer met het “oude” verhaal van vatbommen: https://nos.nl/artikel/2284446-syrische-regime-zet-vatbommen-in-bij-offensief-in-idlib.html Bron: Ja wel duidelijk het SOHR (Abdel Rahman moslimbroeder met kantoor in London en de witte helmen=Al-Queda

Een aantal andere jihadistische rebellengroepen, onder controle van ( voormalige) Al-Qaeda- van Syrië, nu Hayah Tariri al-Sham, zijn ook aanwezig in de regio die grenst aan Turkije. zegt de VN, jazeker, ISIS en de Oeigoeren!

Idlib wordt verondersteld te worden beschermd te zijn tegen een grote aanval door het regime, afgelopen september 2018, afgesproken tussen Moskou en Ankara, maar Damascus en Rusland hebben hun dodelijke bombardement op de regio sinds eind april opgevoerd. Zeker Idlib is Syrische grondgebied en de Oeigoeren, Al-Queda, HTS en alle andere westerse gesponsorde terroristen moeten verdwijnen, net als in de WWII de Duitsers terug naar hun land en schadevergoeding betalen!

De Verenigde Naties zeggen dat 25 ZIEKENHUIZEN in de regio zijn getroffen, veel ziekenhuizen voor zo’n kleine regio, ook een ondergronds ziekenhuis in de stad Kafranbel afgelopen donderdag. Ja Kafranbel toch, geliefd bij PAX CHRISTI, daar zaten toch “aardige rebellen”, vrouwonvriendelijk en een totaal geradicaliseerd stadje. Waar de “gevierde”revolutionaire held van het westen Raed Fares gedood werd. Pax Cristi i.s.m. andere organisaties hadden het project “Adopt a Revolution”, van de zotte echt, geld van “gewone” burgers naar terroristen! Zogenaamd waren ze “gematigd” en beschuldigden Al-Nusra van het radicaliseren, maar uit verschillende bronnen blijkt dat zij zelf Al-Nusra waren, net als de witte helmen!

Foto: Adapt a revolutiion! https://adoptrevolution.org/tag/kafranbel/

“De aanslagen vonden plaats ondanks het feit dat de coördinaten van dit ziekenhuis eerder waren gedeeld met de partijen bij het conflict in een weloverwogen, zorgvuldig geplande poging om eventuele aanvallen erop te voorkomen,” zei een VN-functionaris vrijdag. De coördinaten waren gedeeld? Met het Syrische en Russische leger? Echt in tijden van oorlog ga je de coördinaten delen met de vijand? Lachwekkende stelling van de VN.

De echte slachtoffers

Syria War Diary | As Suqaylabiyah
Wie het verhaal van de onzichtbare kinderen en slachtoffers wil lezen hier de volgende link van de golfbrekers, een goede “Belgische”alternatieve media site:
http://www.golfbrekers.be/onzichtbare-kinderen/
Op 12 mei 2019 werd de christelijk stad Hala Mkashkash,, dichtbij de “de-escalatiezone” bezet door HTS & co het doelwit van Jaish Al Izza, een collega groep van HTS. De aanval gebeurde net nadat buurstad Qalaat Al Madiq door het Syrische leger heroverd werd. HTS nam burgerwijken en het klooster in het vizier. Dit klooster bevindt zich bovenop een heuvel; het huisvest bovendien een school en een gemeenschapscentrum. HTS schokschoudert: zij zien het als een militair doelwit. Hun eigen Amjad News persbureau signaleerde “3 inslagen door Grad raketten. 3 Shabiha gedood.” (Shabiha is de beledigende naam voor iedereen die trouw is aan de Syrische overheid, maar wordt in werkelijkheid gebruikt om de moord op iedereen die niet hun extreme islamversie aanhangt goed te praten). Een retoriek die door de westerse media gevolgd wordt; de gedode burgers en kinderen worden vlotjes door de westerse pers verzwegen of geminimaliseerd. Slachtoffers worden zo nummers, ontmenselijkt, uitgegomd voor de westerse bewustvorming, terwijl het omgekeerde, de zgz. “moedwillige aanvallen van Assads leger tegen de burgerbevolking” in Idlib breed uitgesmeerd worden. Een voorbeeld dat hier nauwelijks aandacht kreeg: de slachtpartij (je kan het niet anders noemen) in Rashideen in april 2017 toen de al-Nusra-terroristen, die een vrijgeleide kregen naar Idlib, een zelfmoordcommando lieten ontploffen in Kafarya en Foua in de zuidelijke rand van Aleppo. Meer dan 100 doden, de meerderheid kinderen. Zij werden in de westerse media “regeringssupporters” genoemd. Niet erg dus.
Urgence Mhardeh, ville chrétienne sur la ligne de front en Syrie
Mhardeh een christelijk stadje al 8 jaar onder bezetting van terroristen, geen haan kraait erna, de paus niet, de christelijke gemeenschappin in Europa niet, de kranten niet, de media niet, een schandaal!
https://www.lesalonbeige.fr/urgence-mhardeh-ville-chretienne-sur-la-ligne-de-front-en-syrie/
Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Sonja van den Ende, zittende mensen
Met Yasmine in Qara, zij is met haar familie gevlucht vanuit Mhardeh. Foto: Claudius Lucassen

Je vraagt je af, als de reguliere media en politiek, als zo erg liegen over Syrië en propaganda verspreiden, hoe is het gesteld met de rest van de berichten en is de politiek geloofwaardig? Nee is mijn antwoord, de Nederlandse zeker niet, daar hebben we al “sectarische”taferelen met DENK (Turks) en Karablut (SP en Koerd). Staan de christelijke partijen lijnrecht tegenover de zogenaamde Groenen of D’66 ( een elite clubje met waanzinnige ideën over einde levens vragen). Partijen als PVV en FdV (beide rechts extreem betiteld door extreem-links). Waarbij de PVV nog een LIKUD (Israëlische partij) lid in haar fractie heeft. Het CIDI ( Israël informatie centrum) om de hoek van de 2e kamer is. De VVD de partij van het grote geld, waar corruptie aan de orde van de dag is en Rutte al bijna 12 jaar het land regeert!

Een krant als het NRC, met wetenschappelijk blabla komt, over de oorlog in Syrië, de journalisten fervente tegenstanders van Assad en Poetin, zelfs een aparte website https://raamoprusland.nl/ , voor zogenaamde discussie opgezet hebben, als hem doorleest, besef je dat het verouderde denkbeelden zijn, uit de Sovjet-tijd.

Een elite die haar eigen verhaaltjes schrijven en geloven in sprookjes die hen opgedist worden! Treurig, de stand van zaken in Nederland!

Bron: Freesuriyah, Independent, Parool, Adapt a revolution, PressTV, YouTube, Kla.tv, Golfbrekers, NOS, https://www.lesalonbeige.fr/urgence-mhardeh-ville-chretienne-sur-la-ligne-de-front-en-syrie/ , https://raamoprusland.nl/

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *