De criminele bende van de VS belegeren Venezuela

Afbeeldingsresultaat voor siege of Venezuela
foto: Dandelon.wp
Eerst was het Joegoslavië, Afghanistan (dan spreek ik alleen maar over de laatste 10 jaar), Irak, Syrië, Oekraïne, Jemen, Libya, Cuba, Noord-Korea etc…nu zijn Iran en Venezuela het middelpunt van de strategische onconventionele oorlogvoering ( een poging tot het winnen van een oorlog door middel van methoden zoals capitulatie of clandestine hulp aan één van de zijden van een conflict (Guaido, de zogenaamde Syrische oppositie, Poroschenko etc) en economische sancties, zij zijn het doelwit van de VS/Israël en EU/NAVO

DONEER EN STEUN ONS WERK
DONATE AND SUPPORT US
NL30 ABNA 0895 2288 31

Gisteren kondigde John Bolton ,nationaal veiligheidsadviseur onder president Donald Trump sinds 9 april 2018, harde sancties, zo niet de “ergste”, na Syrië en Iran aan. De ontwerper (samen met de deep-state) van vele “color-revoluties”, het omverwerpen van regeringen en oorlogsvoering tegen “soevereine” landen in vele landen van de wereld. Een criminele bende heeft de macht in de VS en EU/NAVO.

  • Waarom al deze oorlogen? Er zijn verschillende redenen, zeker niet voor het welzijn van de burgers, dat kan velen van hen geen “lor” schelen, ook niet democratie, dit Westelijk blok gebruiken alleen het woord. Nee om de macht te krijgen over de olie en gas voorraden (de bovengenoemde landen, alleen Joegoslavië en Noord-Korea niet, die hebben “andere” rijkdommen en strategische belangrijk). Dat is het grootste motief
  • Het tweede motief is de NWO (New World Order), de afspraken tussen wereldleiders, de deep-state (banken, oliemaatschappijen), de Bilderberg (leiders van Koninghuizen en vooraanstaande wetenschappers in dienst van deze bende), het creeëren van een “one” world regering, waar andere landen zich moeten aanpassen of onderwerpen.
  • Het probleem is natuurlijk China en Rusland, deze zijn te “groot” voor deze plannen, maar hebben beiden economische santies van de VS en EU, een soort belegering kun je het noemen.
Een interview (Engels) met President Maduro on 6th August 2019.
  • Het derde en misschien wel het meest belangrijke, is dat de VS een “failed” staat is. Twééderde van de economie van de VS is gebaseerd op “oorlogsvoering”, conventionele oorlogsvoering. Alle bedijven (grote multinationals), zoals Boeing, Honeywell nemen deel aan deze oorlogsindustrie, het maken van atoombommen en andere wapens die in staat zijn om misschien wel 100 keer de wereld en mensheid te vernietigen. Het leger van de VS is de allergrootste werkgever in de VS, op scholen wordt al gerecruiteerd. Een nieuwe wet maakt het mogelijk dat jongeren vanaf 16 het leger in mogen (stemmen mag pas met 18). In Europa wordt deze trend nu ook gevolgd, denk maar aan alle Duitse bedrijven, die hebben een grote historie als het gaat over het bedrijven van een florerende oorlogindustrie. Frankrijk en het VK ook.

Dus de VS heeft oorlogen nodig. Oorlogen brengen hongersnood, de verwoesting van de aarde (klimaatgekkies proberen dit anders te verklaren, door zich te baseren op Agenda 2030 van de VN – een onderdeel van de deep-state) en daardoor ontstaat droogte en vergeet vooral niet de “impact: van verarmd uranium. Oorlogen hebben direct invloed op het klimaat. Ziektes, zoals in Irak, milieuverontreininging, wat al begon in Vietnam, door napalm te gooien. Manipulatie van het weer, in oorlogsgebieden.

De VS en haar bondegenoten zullen, zolang deze criminele bende aan de macht is, oorlogen blijven voeren. Het maakt niet uit of je voor of tegen Maduro, Assad, Khadaffi of wie dan ook bent. Het zijn soevereine landen met een door het volk gekozen president en regering. Het is hun zaak, zolang zij niet aanvallen. Dat is niet geval in alle oorlogen is het de VS en haar bondegenoten, Israël en de NAVO die aanvallen onder het mom van democratie en veiligheid, de Zionisten van Israël zijn de allergrootste bondgenoten van de VS, samen met de NAVO/EU.

Zolang de mensen in Europa en de VS niet tegengas gaan geven zullen langzamer maar zeker delen van de wereld verwoest worden door oorlogen, zullen mensen over ter wereld sterven door conventionele of niet-conventionele oorlogsvoering van deze criminele bende.

Zolang zij de sterke bondgenoten hebben van de Rothschilds, de Rockefellers, de Zionisten, andere banken, de VN en organisaties opericht door het westerse blok, zoals Amnesty, Human Rights Watch, WHO etc etc..zullen zij in naam van democratie oorlog blijven voeren ook inperking van vrijheden voor hun eigen volk blijven nastreven.

Zolang de oorlogsindustrie in de VS, Frankrijk etc.. de belangrijkste industrietak blijft zullen zij deze wapens gebruiken en de wereldbevolking blijven uitmoorden. Deze criminele bende moet gestopt worden, anders is de mensheid verloren!

Bron: YouTube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *