De smeercampagne van de NPO en pseudo-Syrische vluchtelingen in Nederland

Afbeeldingsresultaat voor desinformatie NPO
Op de website van “nieuw in Nederland”, natuurlijk een pagina van de reguliere MSM; NPO, een pagina bedoeld met allerlei tips en informatie voor nieuwkomers in Nederland, vluchtelingen zou je denken, staat een ronduit propaganda haatvoedend artikel; De Lange Arm Van Assad!

Erger nog bij het artikel is een foto gebruikt waar één man duidelijk afgebeeld staat, verboden volgens de nieuwe EU-richtlijnen, dit is een grove schending van privacy en gebruik van andersman foto zonder toestemming; Het uploaden en publiceren van andermans foto’s zonder toestemming is meestal namelijk inbreuk op het auteursrecht/persoonsrecht. Het maakt daarbij niet uit of je op een persoonlijke Facebookpagina publiceert of op een commerciële website.

Waar gaat het verhaal over?

Het gaat over Syriërs in Nederland, m.n. over de groep Comité Syrian Nederland. Een comité van een grote groep Syriërs, christenen, waarvan het merendeel allang voor het conflict in Nederland woonde en via legale wegen naar Nederland geëmigreerd. Nederlanders dus!

Dit is wat het NPO schrijft: De lange arm van Assad in Europa;

https://www.netinnederland.nl/informatie/nieuws/2019/syrische-vluchtelingen-loyaal-aan-assad-.html?fbclid=IwAR0wXd8Tf44oJuqdzOHJHrk23idgya3RhMef1BQDU28Agcmwvw0-ddVh8NU

De foto van de man in het midden prominent op de site geen Syriër maar komt uit Jordanië, solidair op één van de demonstraties in 2012. Deze foto is ZONDER toestemming gepubliceerd. Ik ken deze man en zijn familie en is nu in diskrediet gebracht.

In Nederland

Er is ook de actieve groep “Comité Syrian in Nederland”, die contact heeft met de Syrische ambassade in Brussel. Dit comité publiceert regelmatig op haar Facebook-pagina nieuws ter ondersteuning van het Syrische regime en nieuws over het dagelijkse leven van Bashar al-Assad en zijn vrouw Asma al-Assad. Ook verborg het comité haar vreugde niet toen Forum voor Democratie 13 zetels won tijdens de Eerste Kamer verkiezingen. Leden van het comité  publiceerden een foto van hen met Thierry Baudet. Schrijft de NPO!

Sinds wanneer is het verboden in Nederland, in een zogenaamde democratie om als geneutraliseerde Syriër, dus Nederlander, velen al meer dan 10 jaar in Nederland en sommige getrouwd met Nederlanders zijn-haar mening uit te spreken over een politieke voorkeur voor een Nederlandse politieke partij? Sinds wanneer is het verboden om contacten te houden met een ambassade? En sinds wanneer is het verboden om nieuws over een President te schrijven? Allemaal niet verboden in Nederland, volgens democratische richtlijnen (die door deze publicatie natuurlijk niet democratisch is daar ook de Nederlandse regering zich hiermee verenigd). Ikzelf ben erelid van het comité Syrian en weet waarover ik schrijf!

Als we de Facebookpagina eens onder de loep nemen, van dit netwerk, zijn het allemaal tegenstanders van de Syrische regering, prima, maar deze zijn nu juist uit economische redenen naar Europa gevlucht. Waar haal je immers het geld vandaan voor de overtocht en natuurlijk moet je in Nederland beweren dat je tegen de Syrische regering bent, anders valt het kaartenhuis in duigen. Immers je kun op de kosten van de Nederlandse staat studeren, je krijgt hulp, voedselbank een huis etc etc. Met geld kon je zo naar een VN kantoor in Damascus, Homs en Aleppo en een visum regelen, is mij vertelt in Syrië. Het bewijs heb ik destijds in Homs gezien.

VN-vluchtelingenorganisatie voor migratie kantoor in BABR AMR, HOMS, de wijk waar jihadisten (voor het westen de rebellen) zich bevonden, zij zijn massaal met behulp van de VN geëmigreerd, ook naar Nederland
Foto: Claudius Lucassen en Sonja van den Ende 5/12/2018 Homs Syrië

De Leden van Comité Syrian zijn destijds niet onder het mom van vluchteling naar Nederland gekomen, maar hebben hard gewerkt om een bestaan op te bouwen in Nederland, hebben bedrijven een eigen kerk gesticht met eigen verdiend geld. Als hun politieke voorkeur niet strookt met de NPO of de Nederlandse regering so what? Dan is Nederland ook geen democratisch land te noemen. Ik ken de leden van Comité Syrian al vele jaren en weet waarover ik spreek.

Als we het over martel praktijken gaan hebben in het Syrische conflict, dan zijn er tot de dag van vandaag niet echt veel “gestaafde” bewijzen voor te vinden, het “Ceaser” rapport blijkt na onderzoeken gebaseerd op een Hoax en in oorlog worden velen mensen gemarteld en raken ontheemd. Wie geeft hen (die via het bewuste artikel, de lange arm van Assad reageren op Facebook en allerlei onfrisse taal uitslaan) het alleenrecht om als vluchteling naar Nederland te komen? Christenen die voor de Syrische regering zijn zouden dit recht niet hebben? Dat is tegen het verdrag van de mensenrechten van de VN.

Ook de lastercampagne tegen Kevork Almassian is beneden peil. Ik ken Kevork persoonlijk, een Armeens Christen, in 2015 wel gevlucht omdat de zogenaamde oppositie, DAESH, christenen vermoorden dat is algemeen bekend. En waarom mag hij zich niet met de AFD associëren? Democratie ook in Duitsland verbied niemand zijn politieke voorkeur uit te spreken. Hij integreert en inderdaad kan hij terug naar Syrië. Maar hij heeft erover gekozen om in Duitsland te blijven en zeker roept hij net als ieder weldenkend mens de Syriërs op om terug te keren naar Syrië, nu de oorlog bijna voorbij is. Immers de Syriërs van na 2012 zijn als vluchteling gekomen, niet als emigrant. Duitsers en Nederlanders hebben na de 2e WWW ook weer hun land opgebouwd. Degene die ervoor kiezen te blijven en zich positief uitspreken voor de Syrische regering begaan geen misdaad dat heet democratie toch?

Over de veligheid in Syrië kan ieder voor zich oordelen, na wat hij of zij gedaan heeft. Ik ben vele malen in Syrië geweest afgelopen jaren. Ook is er een verzoeningsprogramma, je kunt als Syriër zo naar de Ambassade in Beiroet en aantonen waar je woonde en het programma doorlopen. Ook kun je dit doen in verschillende Europese landen waar nog steeds of opnieuw consulaten zijn. Het verschil met de leden Syriërs van Comité Syrian is dat deze gewoon terug kunnen en geen verhaal opgedist hebben over martelingen, omdat het eenvoudigweg niet met hen gebeurd is, hun politieke voorkeur is de huidige Syrische regering. Prima niets mis mee in een democratie, ze zijn Nederlanders die werken, zich aan de wet houden en belasting betalen!

Het propagandaverhaal van de NPO en deze zogenaamde vluchtelingen;

Voor Nederland is dit nog onduidelijk. Het laatste rapport over de veiligheidssituatie in Syrië van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken afgelopen juli gaf aan dat Syrië onveilig blijft voor alle vluchtelingen. Maar volgens de Syrische onafhankelijke mensenrechtenorganisatie SOHR, een van de bronnen van Buitenlandse Zaken, krijgen mensen die niet hebben samengewerkt met de oppositie geen problemen bij hun terugkeer. Zij kunnen hun papieren regelen door veiligheidsdiensten om te kopen. De Nederlandse partijen die de terugkeer van vluchtelingen eisen, bekommeren zich niet om de politieke voorkeur van de vluchtelingen, maar zien ze het liefst allemaal vertrekken. In afwachting van het debat in het Nederlandse parlement over de herevaluatie van de situatie van Syrische vluchtelingen in Nederland, is alles mogelijk.

Het SOHR is geen onafhankelijke organisatie, de leider is een notoire jihadist en moslimbroeder; https://www.dewereldmorgen.be/community/rami-abdul-rahman-de-enigste-bron-van-het-westen-ontmaskerd/

Niemand kan de veiligheidsdiensten omkopen, gewoon naar de Ambassade in Beiroet of naar België gaan. Papieren overleggen en aantonen dat je terug wilt. Je kunt er zelfs als Europeaan een visa krijgen voor Syrië. De ambassade in België is tijdens het conflict nooit gesloten geweest.

Jihadisten zijn “nicht Erwünscht” in Syrië, logisch toch?

Zinloze propaganda en nuttig voor de pseudo- vluchtelingen die op kosten van de Nederlandse staat en Nederlandse bevolking (die betalen immers belasting) mogen studeren, een huis en asiel krijgen. Zij zitten in een “moeilijke”situatie immers voor hun verblijf in Nederland moeten zij vijand zijn van de Syrische regering, de meeste van hen hebben gewoon in Syrië gestudeerd of gewerkt en zijn veelal opgehitst door jihadistische groeperingen en het Westen, zo ook Nederland. Het is zo klaar als een klontje dat bijvoorbeeld de Witte Helmen een tak van Al-Queda zijn. Je hoeft alleen maar de YouTube filmpje te bekijken ze zijn nog erg actief in Idlib.

Een kat in het nauw maakt rare sprongen! Dat geld voor de Nederlandse regering, de vluchtelingen met “foute”verhalen en de media die nog steeds propaganda verspreiden!

Bron: NPO, HOMS

Loading

One thought on “De smeercampagne van de NPO en pseudo-Syrische vluchtelingen in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *