Waarom president Poetin veranderingen in de grondwet wil

De nieuwe situatie in Rusland, waar President Putin de grondwet wil veranderen, lijkt onduidelijk, zeker omdat we in Nederland bedolven worden onder valse anti-Putin informatie. Maar is deze situatie ook echt onduidelijk? Wil Putin, zoals de westerse miljonairspers al jaren roept, een nieuwe Tsaar worden, of geeft hij met de nieuwe grondwet juist het volk meer macht?Hieronder een uitstekende analyse van Sonja van de Ende (2 zielen 1 gedachte, Sonja)
https://gerritherders.blogspot.com/2020/01/waarom-president-poetin-veranderingen.html?fbclid=IwAR3cMFaEN6vzske4QfQt9KpyYGRmiMppjl5GCOHB56vBBofcSXMSpkNttZI

Vorige week kondigde president Poetin van Rusland tijdens zijn Staat van de Unie onverwacht aan dat enkele belangrijke wijzigingen in de grondwet zullen worden aangebracht.

Westerse media reageerden snel door te zeggen dat het allemaal om de president en zijn ‘honger en hebzucht’ naar macht ging en dat hij ervoor wil zorgen dat hij nog een nieuwe termijn als president kan vervullen. Maar, als u de amendementen leest, is het precies het tegenovergestelde.Laten we beginnen met het amendement dat hij wil maken over de volgende voorzitter en parlementsleden. 

Ze moeten de afgelopen vijfentwintig jaar in Rusland wonen en mogen geen dubbele nationaliteit hebben. Waarom?

Onlangs verscheen er een nieuwe documentaire en daar vind je het antwoord op vele antwoorden. De Russische en buitenlandse oligarchen met hun enorme macht en rijkdom, die ze nu naar Europa en de VS hebben verplaatst.

Zoals in de documentaire staat, daagt een van de beroemdste oligarchen, Mikhail Khodorkovsky, hoofd van de Open Russia Foundation (Soros), die elke Russische verkiezings aangrijpt om het anti-Russische regeringssentiment te verspreiden, president Poetin uit.

Khodorkovsky werd bijna 10 jaar gevangengezet in Siberië wegens fraude met zijn Yukos-bedrijf. Hij kreeg gratie in 2013 en vluchtte naar Londen, het hoofdkwartier van de Russische oligarchen.

Van daaruit proberen hij en zijn criminele bende hetzelfde te doen als in Rusland na de val van de Sovjet-Unie, het in bezit nemen van het onroerendgoedbedrijf, het witwassen van geld en de belastingdienst overnemen.

Momenteel bezitten hij en zijn bende veel onroerend goed in Israël, Europa, voornamelijk Londen, maar ook in Amsterdam en grote delen van de VS.

Als hij, zoals hij wil, terugkeert naar Rusland en zich kandidaat stelt voor de president, of nog erger een staatsgreep als een “kleurrevolutie” uitvoert, zal het Russische volk het slechtste kapitalisme beleven, nog erger dan in Europa, en het Russische volk zal teruggaan naar de jaren negentig van de vorige eeuw. 

Tegen 2003 was Khodorkovsky de rijkste man in Rusland en 16e op de Forbes-lijst.

Toen Vladimir Poetin in 2000 aan de macht kwam, was het land verwoest. Rusland was een prooi geworden van internationale high-finance.

Het resultaat was een failliete staat en hongerige mensen. De waardevolle grondstoffen olie en gas werden uit Rusland gezogen en het land uit verkwanseld – zelfs de Russische staat kon niet profiteren van deze belastingdiefstal vanwege criminelen zoals Khodorkovsky.

Dus begon president Poetin in Rusland opruiming te houde.

Al tijdens de eerste inaugurele bijeenkomsten als president maakte hij duidelijk dat er vanaf nu een andere wind zou waaien in Rusland. 

Hij ontnam de oligarchen hun macht, nationaliseerde de cruciale sleutelposities van de olie- en gasindustrie en verhandelde natuurlijke hulpbronnen in roebels – geen dollars – op de nieuw opgerichte grondstoffenbeurs in St. Petersburg.

Zelfs als uitgestrekt lans als Rusland is met zijn talloze volkeren geen etnisch homogene staat is en dat ook niet wil zijn, geeft het Poetin-systeem alle volkeren hun recht op zelfbeschikking.

Poetin en zijn regering hebben altijd de nadruk gelegd op het behoud van identiteit en de handhaving van dit recht op zelfbeschikking in de belangrijkste toespraken van de afgelopen jaren.

De twee machtige mannen stonden toen al tegenover elkaar: toen Poetin in 2003 het oliekartel van Khodorkovsky uit elkaar sloeg en hem in de gevangenis zette, werden de aandelen in zijn Yukos-bedrijf overgedragen aan de Rothschild-bank of het Rothschild-bedrijf zoals ze zichzelf noemen.

Vanaf dat moment bezat het Rothschild-bedrijf het belang van $ 13,5 miljard in het oliebedrijf.

We zijn een definitief besluitvormingsproces ingegaan.

Hoewel het geheim van de geld-aristocratie en de dollarelite, samen met de Federal Reserve System (FED), al tientallen jaren een taboeonderwerp is en goed kan worden bewaakt, ontwaakt de wereld nu.

Met de oprichting van de BRICS-landen heeft het Poetin-systeem de beslissende stap gezet om zich als een antipool te vestigen en nauwe banden met de “niet-westerse landen” aan te gaan.

Natuurlijk zullen ze in hun hoofdkantoor van de City of London, de oligarchen, de zogenaamde oppositie, de door de staat gefinancierde NGO zoals Amnesty International en het Statecraft Institute, waar samenzweringen worden gemaakt, er alles aan doen om Rusland in de Rothschild financiële sector te krijgen systeem, maar is tot nu toe mislukt.

Wat betreft het Statecraft Institute, hun website is buiten gebruik omdat ze worden blootgesteld, naar verluidt vanwege:

“Alle inhoud is tijdelijk van deze site verwijderd in afwachting van een onderzoek naar de diefstal van gegevens van het Institute for Statecraft en zijn programma, het Integrity Initiative”.

Geheime acties van Statecraft Institute:

In december 2018 meldde de Sunday Mail dat het Twitter-account van het Integrity Initiative was gebruikt om leider van de oppositie Jeremy Corbyn, de Labour Party en Seumas Milne, de communicatiedirecteur van Corbyn, aan te vallen.

De eerste bevindingen wijzen erop dat de diefstal deel uitmaakte van een campagne om het werk van het Integrity Initiative te ondermijnen bij het onderzoeken, publiceren en bestrijden van de dreiging voor Europese democratieën door desinformatie en andere vormen van hybride oorlogvoering.

Kortom, president Poetin besloot ervoor te zorgen dat na 2024, door meer macht aan het Parlement (Doema) te geven, de staat Rusland een ‘vrije’ en soevereine staat blijft, niet afhankelijk van de financiële diepe staat en bewaard voor het Russische volk.

Hier het originele artikel van Sonja van de Ende
http://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1269&fbclid=IwAR3rFtcS8igG5my
KXVSh3X93ek60K2LK3lxJGb0rUD12PgTXz6vL45xqntM

Bron: https://gerritherders.blogspot.com/2020/01/waarom-president-poetin-veranderingen.html?fbclid=IwAR3cMFaEN6vzske4QfQt9KpyYGRmiMppjl5GCOHB56vBBofcSXMSpkNttZI

[dntplgn]

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *