Aleppo provincie is bevrijd – de Westerse media is stil

Afbeelding kan het volgende bevatten: 11 mensen, menigte en buiten
Sa’adallah al-Jaberi plein in Aleppo centrum was afgelopen dinsdag getuige van een massale volksbijeenkomst ter ere van de overwinningen van het leger en het bevrijden van dorpen en steden van terroristen, rond het noordelijke deel van Aleppo.

Eindelijk, na bijna negen lange jaren van oorlog en terrorisme bevrijd het Syrische leger het ene na het andere dorp en stad in de provincie Aleppo en zal binnenkort ook Idlib bevrijden. Dit tot, naar het lijkt, het ongenoegen van de Westerse media en politiek. De politiek is muisstil, op een paar politici na en de pers die schrijft en zend de ene leugen na andere uit, met waanzinnige verhalen over plunderingen van soldaten, 300.000 vluchtelingen of zelf getallen van een miljoen worden genoemd, ook wordt het aloude verhaal over gebombardeerde ziekenhuizen en scholen weer opgedist. Natuurlijk kunnen de NGO’s (gesponsord door het Westen) niet achterblijven en schrijven brandbrieven.

Er wordt totaal aan voorbij gegaan hoe blij de Syrische bevolking is dat zij eindelijk bevrijd zijn van terroristen van Jahbat-al-Nusra, Tahrir-Hayat-as-Sham en de Turkistan partij, die bestaat uit 90% Oeigoeren uit China, waar de Westerse pers zulke groteske verhalen over hebben dat ze in kampen zitten etc.. Zou kunnen, maar over de radicalisatie van velen die in Syrië zijn wordt niet over gesproken.

Het meest schunnige aan deze verhalen is dat er bijna niet een journalist, mediabedrijf daadwerkelijk aanwezig is in Aleppo of de rest van Syrië, misschien in Idlib, maar die werken samen met bovengenoemde terroristische groepen, gretig aanvaard als de ” waarheid” voor Westerse kranten.

De journalist Robert Fisk heeft in het verleden al veel “onwaarheden” uit de wereld geholpen, door daadwerkelijk wel aanwezig te zijn in Syrië , Iraq en Libanon etc., maar deze wordt verguisd door de Westerse pers en politiek, een natuurlijke oorzaak, de Westerse politiek is totaal onbetrouwbaar geworden als het om de “waarheid” over oorlogen en wapenleveranties gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=EDN22BQvbFI
Robert Fisk, de journalist die al jarenlang in het Midden-Oosten woont en werkt, als eerst de Sabra en Shatilla mensenmoord (gedode Palestijnen . georkestreerd door Israël ) documenteerde. Aanwezig aan het front van de burgeroorlog in Libanon en meetrok met het Syrische leger, voordat het Idlib offensief begon, de Westerse pers moord en brand en schreeuwde over bommen, terwijl, zoals hij bewijst in deze documentaire er nog niets aan de hand was.

De NATO-wapenhandel via Saoedi-Arabië

Het bewijs wat we al jaren roepen, is eindelijk te vinden in bovengenoemde documentaire. Het Westen, m.a.w. de NATO, dus waar Nederland ook lid van is, keurde goed dat er via een wapenfabriek in Bosnië ( de US-enclave) tonnen wapens en munitie werden gestuurd naar Saoedi-Arabië, ze wisten (de NATO en EU) dat deze wapens weer door werden gestuurd naar terroristen in Syrië . Die ze liefkozend “rebellen” blijven noemen. De documenten en wapens zijn teruggevonden in Aleppo, op de documenten, die gevonden zijn stond precies vermeld waar de wapens vandaan kwamen: Bosnië .

De ziekenhuizen

Zoals ik al vele malen schreef, er zijn geen duizenden ziekenhuizen in Syrië . De “ziekenhuizen” waar de Westerse media over spreekt, zijn meestal ondergrondse tunnels en grotten, die door de plaatselijke bevolking (als ze al niet gevlucht waren voor de terroristen) gegraven zijn, gedwongen wel te verstaan. Dus het waren veldhospitalen van de terroristen. Met name kinderen waren gedwongen deze tunnels te graven door de terroristen, zoals uit onderstaande documentaire te zien is, opgenomen in Syrië , dus geen roeptoeter verhaal. Ook werden de kinderen gedwongen te vechten voor deze islamisten.

Tijdens de oorlog in Syrië werden kinderen in gebieden onder controle van islamistische groeperingen onvrijwillig aangeworven als strijders en gedwongen getuige te zijn van barbaarse executies. Het Syrische leger heeft nu de controle teruggenomen, maar deze kinderen worden nog steeds achtervolgd door wat ze zagen, wat hun werd aangedaan en de hersenspoeling die ze ontvingen.

Bravo, Westerse politici en media, voor het verbergen van de waarheid die een land in de afgrond gestort te hebben en honderduizenden doden zijn gevallen door “rebellen” te steunen.

Vluchtelingen

Aaw en wee wordt er geroepen in de Westerse pers en media. Ook staatsterrorist Erdogan doet mee in het demoniseren van deze slechte “film”. Enerzijds doet hij zaken met Rusland, is verbonden met NATO en valt gewoon Libië en Syrië binnen, maar ja hij kan het Westen onder druk zetten, al die vluchtelingen die stuurt hij dan naar Europa zegt hij, naar Duitsland wel te verstaan, wat al steunt en zucht onder de vluchtelingen en een “kapotte” samenleving is.

Deze vluchtelingen kunnen terug, ja gewoon terug, Syrië is bijna bevrijd en ze kunnen helpen het land weer opbouwen. Natuurlijk zullen de door het Westen gesponsorde terroristische vluchtelingen (eigenlijk migranten) gewoon in Europa blijven dat is logisch. De Witte Helmen, hebben al asiel gekregen in diverse EU landen, de Witte Helmen zijn onderdeel van Al-Queda. Maar zoals President Assad in het verleden al zei, terrorisme zal naar Europa komen en dat is ook gebeurd.

De vluchtelingenstroom is ook tijdelijk, al betwijfel ik het aantal wat genoemd wordt. Als het Syrische leger Idlib weer heroverd heeft kunnen ze ook terug en kan de opbouw beginnen. Zonder het Westen, zoals Assad zegt. Je moet nooit het Westerse kapitalisme weer een rol laten spelen, anders vernietigen ze je land, een les die met miljoenen slachtoffers geleerd is.

[dntplgn]  

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *