MH-17: Op zoek naar waarheid

Read Time:33 Second

In juli 2014 werd de Boeing-777 neergeschoten boven de Donbass-regio. Het gezamenlijke onderzoeksteam beweerde dat Rusland en de militie van de Volksrepubliek Donetsk hierbij betrokken waren. Maar is hun bewijs solide genoeg? Het onderzoek MH-17: in Search of Truth onthult nieuwe en eerder onbekende details en richt zich op inconsistenties in het officiële onderzoek. De film is gebaseerd op originele documenten van de Oekraïense speciale diensten en een exclusief interview met de ooggetuigen. Het verzamelde bewijsmateriaal maakt duidelijk dat het een goed voorbereide provocatie was die werd uitgevoerd door de speciale diensten van verschillende staten.

Auteur ondertiteling (Nederlands)

sonja vandenende

1 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Please follow and like us:
error7
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)