De nieuwe “media” wereld order (NWMO) en de verkiezingen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor new media world order

Ben U ook geschrokken, een aantal dagen geleden, toen CNN meldde dat er tegenwoordig ook via de magnetron afgeluisterd kan worden? Als je naar series kijkt als: Homeland, of de Blacklist, dan zie je deze dingen al terug, zo is er een aflevering, waar via een gehoorapparaat van een meisje al afgeluisterd kan worden!

Zodoende, kan er een “vernieuwd” mediakartel ontstaan, via “sociale media”, Facebook gaat i.o.v. de politiek al “nepnieuws” aanpakken. We zitten nu midden in de verkiezing, hebben we maar iets gehoord over “hacken” van de Nederlandse verkiezingen van de Russen? Nee dus, 80% is klinkklare onzin, deze gevaarlijke onzin is erop uit om ons te manipuleren, ons stemgedrag te beïnvloeden en zo partijen uit te sluiten, die volgens hen niet “goed” zijn voor het volk, zoals natuurlijk de PVV, maar ook partijen als Forum voor Democratie en VNL, worden op de korrel genomen en een negatief stemadvies gegeven!

Voltaire net schrijft:

Het Westen gaat momenteel door een ongekende  verandering – krachten worden geleidelijk gebundeld en een  totalitair media systeem word ingevoerd. Tegelijkertijd wordt de inhoud van de media eenzijdig gericht op “hun” waarheid- sinds vorig jaar is deze trend aan de gang, waren ze in 2015 nog logisch, en neigde naar objectiviteit, is dat nu voorbij. Ze hadden  onderling nog  tegenstrijdigheden in een geest van gezonde concurrentie. Nu handelen ze in kartels, baseren nieuws op  emoties  en worden steeds radicaler wanneer ze worden geconfronteerd met mensen die ze te veroordelen en ander objectief nieuws willen.

Het idee van een eenzijdige  media is het idee van het Internationaal Consortium for Investigative Journalism (ICIJ), die de media wil verenigen, maar geen individuele journalisten. Het ging zelf in de fout  door het publiceren van gestolen informatie van de rekeningen van twee advocatenkantoren in de Britse Maagdeneilanden en van PricewaterhouseCoopers (PwC), de bank HSBC, en de Panamese firma Mossack Fonseca.

Deze openbaringen werden voornamelijk gebruikt om de Russische en Chinese leiders in diskrediet te brengen. Onder de “eervolle” mom van de strijd tegen corruptie, maar de schending van vertrouwen van advocaten en banken is ernstig beschadigd.

Over een periode van ongeveer veertig jaar, zijn we getuigen geweest van de geleidelijke kartelvorming van de media . Op dit moment, zijn er 14 (media) kartels , waarvan meer dan twee derde  de westerse pers (21 Century Fox, Bertelsmann, CBS Corporation, Comcast, Hearst Corporation, Lagardère groep, News Corp, Organizações Globo, Sony, Televisa, The Walt Disney Company, Time Warner, Viacom , Vivendi).

En van nu af aan, is deze alliantie beheerd door Google, Facebook, Microsoft ed.  De aanwezigheid van  drie belangrijkste Persagentschappen in de westerse wereld (Associated Press, Agence France-Presse, Reuters) zijn een garantie voor een hegemonische macht. Met als  doel de “mind-setting” en het opleggen van een eenzijdige gedomineerde gedachte aan het “westerse” publiek .

Wat misschien opvalt is dat alle leden van  Google , in de afgelopen zes jaar, een eenduidige visie op de gebeurtenissen hebben die zich afspelen in het Midden-Oosten.  Het is intrigerend om op te merken dat vijf van de zes internationale televisiezenders die hebben deelgenomen aan de NAVO-propaganda deel uitmaken van een kartel (Al-Jazeera, BBC, CNN, France24, Sky, maar blijkbaar niet al-Arabiya).

Dit wisten we in principe al, maar we zien het nu overduidelijk terugkomen op Nederlandse bodem:

Afbeeldingsresultaat voor alexander dugin

Het demoniseren van Wilders, Baudet en andere nieuwe partijen, het oproepen om strategisch te gaan stemmen, om zo vooral Wilders en Rutte uit te schakelen. De bangmakerij over het “hacken” van de verkiezingen. Alexander Dugin, een vooraanstaand Russisch filosoof, die in het westen als, ja daar gaan we weer, rechts-extreem wordt aangemerkt, zei het al:

Waarom zou Rusland Nederland gaan “hacken”, voor hun tulpen en klompen en waarom  zou Rusland Nederland binnenvallen? Allemaal propaganda, waar de Nederlandse media leuk aan meedoet. Weten jullie nog het “hacking” centrum in St. Petersburg ? Waar een Nederlandse (kartel) journalist gewoon naar binnen kan en zich allerlei onzin op de mouw laat spelden (uitzending van Brandpunt)!

Onafhankelijke media en politiek zijn dood in het westen. Ik zou zeggen stem niet strategisch maar uit je gevoel en de situatie uit “Nederlands” perspectief, rijk, arm, stem wat is goed voor jou en de meerderheid zal laten zien hoe het Nederlandse publiek al dan niet beïnvloed is. Ik vrees dat ze een erg eenzijdige blik hebben. De indoctrinatie is al begonnen op scholen, TV en kranten!

Bron: Voltaire, Brandpunt

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *