De Amerikaanse “Show” : Politiek en oorlog!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349

Afbeeldingsresultaat voor the us John McCain and europe warcriminals in the rest of the world cartoon

 

Politiek van Amerika, geloven we het nog? Zowel in binnen- en buitenland? Er is niets en dan ook niets meer dat je nog kunt geloven, dat geldt in hoge mate ook voor de EU en ons “kikkerlandje Nederland, waar rond de 20 politieke partijen meededen en de “elite” alweer met verlies gekozen is, wat bij mij vraagtekens oproept, maar dat is een ander verhaal!

Afbeeldingsresultaat voor the us John McCain and europe warcriminals in the rest of the world cartoon

Amerika samen met haar grootste bondgenoot Israël, trekt zich überhaupt niets aan van het International recht, maar dat doen ze sinds het einde van WWII niet meer, ze bombarderen waar ze willen, voeren “color revoluties” uit en vermoorden zo miljoenen mensen, voor democratie en veiligheid van Amerika.

Het maakt niet uit welke president er zit (alleen Kennedy werd vermoord door de Cuba crisis), het zijn allemaal marionetten van het “Kabaal” of “Elite” of de schimmige personen die hun campagnes financieren, zoals Rockefeller, Rothshield etc. Wij burgers en zelfs politici hebben niets te zeggen, zij bepalen het spel, het dodelijk spel van leven en dood, een soort Russische roulette zou je het kunnen noemen niet voor hen maar voor de slachtoffers.

Afbeeldingsresultaat voor the us and europe warcriminals in the rest of the world cartoon

Een ieder, m.n. politici, die ervoor kiest niet mee te doen, zoals Poetin, Assad en vele andere landen, worden geconfronteerd met “color revoluties” of demonisering gestaafd op leugens en onjuiste feiten.

Dit zagen we in Irak, Afghanistan, Libië, Joegoslavië en nu in Syrië, alleen hadden ze niet verwacht dat de weerstand in Syrië en vooralsnog Rusland zo hevig zou zijn.

De aanval op de Syrische “airbase” :Shayrat airport, is illegaal en schending van het Internationale rechts, bovendien niet gestaafd op bewijzen. Maar dit maakt niets uit voor de VS en Europa (west Europa wel te verstaan), zij zijn schuldig aan illegale oorlogen van destructie en daarna de inheemse bevolking opzadelen met “terroristen”, om ons bang te maken voor de vergelding van hun daden!

Syrië en alle anderen landen die zij hebben aangevallen en de miljoenen slachtoffers die gemaakt zijn en wat elke dag maar doorgaat: Raqqa, Mosul, Syrische leger waar jongens van 19 zich inzetten voor hun land en dagelijks tegen IS (gemaakt door de VS, John McCain is the “founding Father”, vechten en hun leven laten, zijn niets waard voor het westen en de VS.

Het tij zal keren, de “massa” emigratie, de “NATO” vriend Erdogan, die dubbel spel speelt, zal de poorten open zetten en de horde emigranten laten komen, aanslagen dagelijks met Trucks of weet ik wat, net als wat in Syrië en Irak gebeurd, verplaats zich naar Europa, we zien het al gebeuren. Een groot deel zijn geen vluchtelingen, maar waren aangesloten bij brigades of IS, Al-Nusra, in Syrië, Irak, Afghanistan (Taliban), Uzbekistan, Afrika (Boko Haram) allemaal gecreëerd door westerse regeringen.

 




Bron; RT, Youtube.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *