De “deep State” of schaduwregering achter chemische aanvallen en er komen er nog meer – Poetin

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the deep state cartoon

Een paar jaar geleden wisten “gewone” mensen er nog weinig vanaf, maar langzamerhand komt het besef dat er echt een “deep state” of zoals wij het zullen noemen de schaduwregering, zit achter de beschuldigingen en misschien wel zoals Poetin beweert achter de “false flag” aanvallen, chemische aanvallen en er misschien wel meer “false flag terreur daden” komen.

De “deep state” of zoals wij het zullen noemen de “schaduwregering”, bestaat uit (o.a.): Rockefellers, Rothshild’s, Bush Familie, Clinton Familie, Huis van Oranje en diverse andere koningshuizen en nu ook Trump’ Familie, CEO van Multinationals, wereldwijd, zoals Unilever, m.n. Shell (Het huis Oranje heeft aandelen in Shell), diverse oliemaatschappijen zoals: Standard Oil (Dick Cheney), Kranten zoals Washington Post, maar ook de Nederlandse (en EU media), namelijk alle media bedrijven zijn opgekocht door Murdoch (lid van de schaduwregering), onafhankelijke media in het westen en de VS zijn niet meer te vinden. Behalve, wij die ze de alternatieve media of complotdenkers noemen!

Wij, voor hen: de vijandige complotdenkers, halen steeds meer en meer de waarheid boven tafel en laten zien dat er echt iets aan de hand is. De oorlogen, die alle gemaakt zijn door de VS met behulp van de EU/NATO. Alle “vrije” landen moeten aan banden gelegd worden, door revolutie, oorlog, voedselmanipulatie, honger en ziekte!

Het plan is simpel, George Bush zei het al na de 2e golfoorlog: de weg is vrij voor de “Nieuwe Wereld Orde (NWO) en daarmee bedoelde hij: een wereldregering onder controle van een VS president, de natuurlijke resources worden leeggeroofd in Afrika: diamanten (Blood diamonds, Israël ), sektarisch geweld wordt gestimuleerd, door een groep uit te kiezen die de bevolking terroriseert, islam wordt als een instrument gebruikt om dood en verderf te zaaien, zoals ze in de middeleeuwen met de Katholieke kerk deden (de Inquisitie).

Lees ook de theorie van vrijmetselaar Albert Pike:

Albert Pike

http://www.vrijewereld.org/2013/03/17/albert-pikes-brief-aan-mazzini/

Het Midden-Oosten is nog belangrijk voor de olie. De pijplijn door Syrië is nog niet klaar, Assad zit in de weg, die laat zijn land niet leegroven door deze criminele elite bende, ook Rusland ligt dwars, al sinds 2007, heeft Poetin dit duidelijk gemaakt. Daarom moeten ze weg, nu door oorlog, want de andere methode hebben niet gewerkt.

Het Yinon plan moet worden uitgevoerd:

Volgens Theodore Herzl, de grondlegger van het Zionisme, “het gebied van de joodse staat gaat: “Van de rivier van Egypte tot de Eufraat.” Volgens Rabbi Fischmann, “Het Beloofde Land loopt van de rivier van Egypte tot Eufraat, met delen van Syrië en Libanon.”

In de huidige context moeten de oorlog tegen Irak, de oorlog van 2006 tegen Libanon, de oorlog van 2011 tegen Libië, de huidige oorlog tegen Syrië, om niet te spreken van de verandering van regering in Egypte, worden gezien in verband met het Zionistenplan voor het Midden-Oosten. Dat plan bestaat uit verzwakken en eventueel versplinteren van naburige Arabische staten als onderdeel van het Israëlische expansieproject.

“Groter Israël” beslaat een gebied van de Nijl tot de Eufraat.

Het Zionistische plan ondersteunt de Joodse nederzettingen. Breder gezien impliceert het een uitzettingsbeleid van Palestijnen uit Palestina leidend tot het eventueel annexeren van zowel Westelijke Jordaanoever als Gaza door de staat Israël.

Volgens Mahdi Darius Nazemroaya in een 2011 Global Research artikel, was het Yinon Plan een voortzetting van de Britse koloniale plannen voor het Midden-Oosten:

“[het Yinon plan] is een Israëlisch strategische plan om de regionale superioriteit van Israël te waarborgen. Het plan onderstreept dat Israël de geopolitieke omgeving moet herconfigureren via de balkanisering van de omliggende Arabische staten in kleinere en zwakkere staten.

Israëlische strategen zagen Irak als de Arabische staat die de grootste uitdaging vormde. Daarom werd Irak aangewezen als centraal punt voor de balkanisering van het Midden-Oosten en de Arabische wereld. In Irak willen de Israëlische strategen op basis van het Yinon Plan, de opdeling in een Koerdische staat en twee Arabische staten, een voor Shiiten en een voor Soennieten. de eerste stap hiertoe was een oorlog tussen Irak en Iran, waarover het Yinon Plan spreekt.

Vertraging van het plan

Ze hebben  het moeilijk, de “elite criminelen”, want hun leugens zijn wel erg doorzichtig. Wie gelooft dat er een chemische aanval was, juist nu Syrië aan het winnen is? Ook gaan ze direct beschuldigingen uiten, zonder onderzoek, o ja Turkije, de meest onbetrouwbare regering die er is, deed zogenaamd onderzoek! Het is een doorzichtig spel geworden, voor wie goed oplet!

Er zullen zeker nog meer “terreurdaden” komen: chemische aanvallen, aanval op Noord-Korea (ook een “pain in the ass” voor de elite), Iran, China wordt bedreigd met een handelsboycot. Sancties overal! Israël voelt zich gesterkt en wie weet gaan ze met hun immense arsenaal, wat voor niemand bekend is, ook niet voor het Atoom Agenschap (IAEA).

Het gevaarlijke aan het spel is nu , dat de elite een buitengewoon gevaarlijke man uitgezocht heeft: Trump.

Trump is ook bedreigd door deze elite en moet nu “Russische roulette” spelen en zo de 3e wereldoorlog verder propaganderen. En een ieder die zegt dat het een complottheorie is: Lees het nieuws, de mainstream niet onafhankelijk, lees ook het nieuws uit de getroffen landen en oordeel of Poetin, Assad echt dictators zijn! Niet dus!

https://www.youtube.com/watch?v=wxgTo-0sQTk

Bron: RT, Wikipedia, Global Research, You-Tube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *