Nederland heeft Syrische en Irakese burgers vermoord

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Dutch killed Syrian people cartoon

Gisterenavond kwam eindelijk het nieuws naar buiten. Nieuws wat geen nieuws is, misschien voor de onwetende Nederlandse burgers, maar zeker niet voor de politiek, want bijna alle partijen hebben voor gestemd en ook al hebben sommige partijen niet voor gestemd, een ieder weet dat als je zogenaamde “missies” gaat vliegen er doden vallen, precisie bombardementen zijn nooit precies en in elke aanval vallen doden.

Daarbij komt nog het feit dat de Nederlandse regering zich schuldig heeft gemaakt aan niet alleen moord, maar ook op het aanvallen van een soeverein land en dat geld zowel voor Syrië als Irak. Het is zeer duidelijk volgens het internationaal recht hebben staten, niet het recht andere staten aan te vallen of te bezetten. Wat gebeurd met Syrië, Irak, Afghanistan, Palestina en andere veel andere landen in de wereld!

Syrië heeft zelf de hulp ingeroepen van Rusland en dit waren dus illegale aanvallen op een soevereine staat. Irak, Afghanistan en Palestina zijn bezet door de EU/NATO en VS.

Gezien de bovenstaande feiten zou er een aanklacht tegen de Nederlandse staat/EU en de VS ingediend moeten worden. Ik zal maar zwijgen over de staat Israël, die niet alleen illegaal grond claimt maar ook nog als bezettingsmacht de tactiek uitroeien van het Palestijnse volk handhaaft.

Afbeeldingsresultaat voor Nederland vermoorde burgers in Syrie

Pater Frans van der Lugt, de enige Nederlander in Syrië, die gewaarschuwd heeft voor terroristen, niemand wilde luisteren, uiteindelijk is hij door hen vermoord en werd er een “hypocriet afscheid” georganiseerd door de politiek in Den Haag!

Verder met Syrië: Nederland heeft nu, volgens het ministerie van Defensie toegegeven dat zeker in vier gevallen er burgerdoden zijn gevallen. Er 2100 missies zijn gevlogen en 1800 bombardementen, alles onder de pretext van IS, zijn er BURGER slachtoffers gevallen. Een criminele daad, die veroordeeld moet worden.

Afbeeldingsresultaat voor politiek den haag schuldig aan moord cartoon2016:

Een grote meerderheid van de Tweede Kamer heeft gestemd voor het kabinetsbesluit om de Nederlandse betrokkenheid in de strijd tegen IS te vergroten (januari 2016). ‘Onze’ F16’s mogen nu behalve boven Irak ook bombarderen boven Syrië. Volgens het kabinet is een uitbreiding gerechtvaardigd, omdat bewezen is dat IS vanuit Syrië zijn strijders in Irak bevoorraadt.

Formeel hoeft de Tweede Kamer geen toestemming te geven voor militaire missies, maar het is goed gebruik dat het kabinet alleen tot dit soort missies besluit als er brede steun is in het parlement. Dit keer was de steun (uiteindelijk) opvallend groot: alleen SP, GroenLinks, Partij voor de Dieren en de Groep Kuzu/Özturk stemden woensdagmiddag tegen. In totaal stemden 122 Kamerleden voor en 22 tegen. Militaire missies zoals die naar Afghanistan leidden in het recente verleden tot aanzienlijk grotere verdeeldheid.

De Syrische autoriteiten hebben geen toestemming gegeven voor door de Amerikanen geleide luchtaanvallen op doelen van Islamitische Staat (IS) in Syrië. Uitlatingen van de Syrische minister van Buitenlandse Zaken zijn daarvoor ‘volkenrechtelijk gezien te algemeen van strekking’, volgens de toen nog  minister  van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans.

Zijn Syrische collega, Walid al-Moualem, verklaarde daarna  bij de Verenigde Naties in New York dat Syrië achter elke internationale inspanning staat die gericht is op het bestrijden van terrorisme. Maar Syrië uitdrukkelijk toestemming moet geven of de hulp in moet roepen van Buitenlandse soevereine staten. Wat niet gebeurd is, Syrië heeft alleen de hulp van Rusland ingeroepen en uitdrukkelijk NIET van o.a. Nederland! Wat totaal anders geïnterpreteerd is door de media aan het Nederlandse volk. Hieruit blijkt dat de media en politiek in Nederland propaganda en leugens verkondigen aan haar eigen volk! Daarbij in het achterhoofd een “dirty” oorlog in Syrië, na al in een oorlog verwikkeld te zijn in Irak, Afghanistan, 1999 NATO bombardementen in Joegoslavië en natuurlijk de vernietiging van Libië en haar volk!

Wanneer Nederlandse politici, van alle partijen houden jullie op met oorlogen, imperialisme en kolonialisme? Wat leidt tot radicalisering. Daarbij een zogenaamd beroep doen op de Nederlandse bevolking om zoveel mogelijk vluchtelingen op te nemen uit de landen die jullie eerst gebombardeerd hebben? Ziek deze wisselwerking en de destructie van het Midden-Oosten maar ook van de Europese samenlevingen.

Dit dames en heren is de uitkomst van de Nederlandse politiek, die in een gas en olie oorlog verwikkeld is onder het mom van IS. IS die met medeweten van de EU, (een eerder artikel dat ik schreef over de Turkse klokkenluider) Turkije gebruikt heeft om de olie, onder controle van IS in Syrië en Irak naar Italië te smokkelen en zo naar de andere EU landen. Illegaal en crimineel en daar hebben 122 Kamerleden VOOR gestemd.

Het fabeltje, we wisten het niet, hebben de Duitser ook gebruikt in de 2e wereldoorlog, in ieder geval wisten de burgers het niet, maar de politiek kan zich daar niet achter verschuilen!

Bron: Nu.nl, Wikipedia, Internationaal recht http://www.asser.nl/media/1598/h-12-internationale-rechtshandhaving-willem-van-genugten-fred-grunfeld-en-dick-leurdijk.pdf

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *