Verkiezingsfraude

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor turkije rel met rutte

Weten we het nog? De verkiezingsrel met Turkije?

Ik schreef toen al en gaf het ook aan in een interview met Sputnik, dat het een verkiezingsstunt was, om te winnen. Maar het blijkt dat de VVD toch niet genoeg stemmen heeft gehad en daarom gewoon 7600 stemmen in Boxmeer niet meegeteld heeft en dat zou zo maar eens het topje van de ijsberg kunnen zijn!

EU-Turkey Tensions: ‘Fascism’ vs ‘Islamism’? Mijn INTERVIEW op SPUTNIK RADIO – TRENDSTORM RADIO

7600 stemmen Boxmeer niet meegeteld bij de verkiezingen

Dit korte bericht stond op NOS, verder wordt er geen aandacht aan besteed en de stemmen kunnen ook niet meer meegeteld worden, in het “normale” leven zou je hiervoor ontslagen worden of aangeklaagd! Oh en de uitslag zou er niet anders van worden!

Het hoofdstembureau van Den Bosch heeft een fout gemaakt bij het tellen van de stemmen na de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Daardoor zijn 7600 stemmen niet meegenomen in de uitslag.

Het stembureau had alleen de stemmen op VVD, PvdA, PVV en SP uit de gemeente Boxmeer ingevoerd in het systeem. Dat ging per ongeluk, schrijft minister Plasterk aan de Tweede Kamer.

Volgens Plasterk kan de fout niet meer worden hersteld, omdat de uitslag van de verkiezingen onherroepelijk is. De Kiesraad heeft wel bekeken of de einduitslag anders zou zijn geweest als de stemmen wel waren meegeteld, maar dat is niet het geval.

bron: NOS, Sputnik, Freesuriyah

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *