Waarom geloven mensen in het “westen” nog steeds de officiële propaganda leugens over Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor propaganda leugens van het westen over syrie

 

De leugens over de oorlog in Syrië is geen uitzondering. Ondanks de aanwezigheid van vijf jaar “duurzaam” bewijs dat in strijd is met de westerse propaganda, geloven de mensen nog steeds de ‘officiële’ leugens.

De consensus van onwetendheid wordt voortgezet door wat Michel Chossudovsky beschrijft als de “Amerikaanse Inquisitie”. Onder de bescherming van deze psychologische operatie is de ingenieuze vijand de islam, en de Global War on Terrorism (GWOT), het is een merk geworden om imperiale oorlogen van agressie als ‘humanitair’ te vermommen en zogenaamde democratie.

Afbeeldingsresultaat voor propaganda leugens van het westen over syrie

Gisterenavond was er via de zogenaamde “linkse” tv VARA, een uitzending te zien over: Crimes Internationaal, waar rechercheurs en teams “internationale” oorlogsmisdaden proberen op te sporen. Naar mijn inziens op een hele klungelige manier, het ging natuurlijk over Syrië. De nadruk werd niet gelegd op “ISIS” terroristen, maar, je voelt hem al, op soldaten/militairen van Assad. Die zouden oorlogsmisdaden begaan hebben op grote schaal.

Belachelijk? Ja, ten eerste zou de focus moeten liggen op terroristen van ISIS en andere terroristische groeperingen, die massaslachtingen onder de Syrische en/ook Irakese bevolking hebben aangericht. Maar nee dat gebeurde in de documentaire niet. Ook werd de nadruk gelegd op de (niet bewezen en daarom geen bewijs) zogenaamde Ceaser papieren, waar een zogenaamde overloper 53.000 foto’s meenam uit de Syrische gevangenis, moet je maar doen, zoveel foto’s maken, over martelingen etc etc…Zo komen de leugens in de wereld en de onwetende burger slikt het voor zoete koek, er zit natuurlijk een flinke dosis “showbiz” in, net als de Netflix uitverkoren film over de “White Helmets”, wat nu na bewijs, volkomen gelogen is!

Afbeeldingsresultaat voor propaganda leugens van het westen over syrie

De mensen worden gehersenspoeld door deze propaganda, niemand neemt ook de moeite om de feiten te checken, bijvoorbeeld naar Syrië te reizen, zoals ik en andere journalisten/activisten wel gedaan hebben, dan zie je het werkelijke leven en de verhalen (excuus wordt natuurlijk opgevoerd dat de mensen niets durven te zeggen, want oh oh het regime vermoord is, een grote leugen).

Hier is een link waar meer wordt uitgelegd over deze leugens:

http://ahtribune.com/opinion/854-liars-versus-truthers.html

Het wordt hoog tijde dat deze leugens stoppen en zo de wereld en Europa in het ongeluk storten!

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *