MI6 Agent Paul Conroy werkte voor de Sunday Times en Al-Zawahari

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Paul Conroy, die onlangs uit het islamitische emiraat Baba Amr is ontsnapt, werkte als  fotojournalist voor The Sunday Times, maar is eigenlijk een Britse MI6-agent.
foto van Phillip Vella.

Op bovenstaande foto is hij te zien in Libië (in het blauwe kogelvrije vest), rechts, Al-Qaeda-leiders Mahdi al-Harati (in zwart kogelvrij vest) en Abdelhakim Belhaj (in gecamoufleerde jas).

 Mahdi al-Harati is getrouwd met een Ierse vrouw en woonde in Dublin. Paul Conroy komt uit Noord-Ierland en bracht zijn jeugd door in Liverpool.

Volgens de voormalige premier Jose Maria Aznar is Mahdi al-Harati nog steeds in Spanje gezocht als terrorist, voor zijn betrokkenheid bij de bombardementen van Madrid van 11 maart 2004.

In 2010, met een goed verzorgde baard en een NGO-status, werd Mahdi al-Harati  door MI6 gedropt op de “Freedom Flotilla”, die op  missie was om humanitaire hulp aan Gaza te leveren. Het resultaat weten we!
Mahdi al-Harati leidde de Al-Qaeda-brigade die in augustus 2011 het Rixos Hotel in Tripoli opblies. Volgens Khamis Gaddafi onder leiding van Franse instructeurs en geheime dienst. Volgens een buitenlandse militaire bron op (hoog niveau) had de NAVO al-Harati opdracht gegeven om de Libische leiders te elimineren die in een geheime faciliteit van het hotel aanwezig waren en opdracht tot moord op het voormalige congreslid en  assistent van Martin Luther King, Walter Fauntroy, die ook verbleef in het hotel.
Hij zou ook de opdracht gehad hebben om twee journalisten van Voltaire Network, Thierry Meyssan en Mahdi Darius Nazemroaya, die in het Radisson Hotel waren , te vermoorden, in het bovengenoemde hotel had  Al-Harati zijn martelcentrum.
Tot deze opdracht (en)  werden besloten  op een vergadering, die enkele dagen eerder, door het NAVO-commando in Napels. In de vergadering was Alain Juppé  aanwezig (minister van buitenlandse zaken van Frankrijk). Bij navraag, ontkende zijn secretariaat de aanwezigheid van de Franse minister van Buitenlandse Zaken en zei dat hij toen op vakantie was.

In oktober 2011 organiseerde Mahdi al-Harati een model dorp in Syrië, gelegen in de bergen aan de Turkse grens, Jabal al-Zouia. Twee maanden lang kwamen westerse verslaggevers naar het dorp, om de lof van de Syrische “revolutie” te bezingen in hun kranten. Het dorp was bewoond door een stam die werd betaald voor podiumdemonstraties die de westerse
pers gretig in haar kranten liet ziens. Al-Harati werd  bijzonder  veel bezocht door Paul Moreira van Canal Plus en Edith Bouvier van Le Figaro.

 Abdel Hakim Belhaj is de rechterhand van Ayman al-Zawahiri, en momenteel Al-Qaeda’s tweede commandant. Hoewel hij officieel nog steeds een van de meest gewilde criminelen ter wereld was, benoemde de NAVO hem tot militaire gouverneur van Tripoli.
Abdel Hakim Belhaj heeft een verblijfstitel in Qatar.
Abdel Hakim Belhaj heeft onlangs diverse reizen naar Turkije gemaakt, waar hij op de NAVO-basis in Incirlik en in Syrië een aantal kampen heeft opgezet, waarin hij 1500 strijdkrachten heeft opgebouwd en getrained. Volgens Ayman al-Zawahiri waren het zijn mannen die de aanslagen in Damascus en Aleppo pleegden.

Zijn organisatie, de Islamitische Vechtgroep in Libië, is samengevoegd met Al-Qaeda, maar nog steeds
op de terroristische lijst van de Amerikaanse regering en het British Home Office.

Door zichzelf te associëren met bekende terroristen, is Conroy schuldig voor de wet van zowel Verenigde Staten als Groot-Brittannië voor medeplichtigheid of associatie met een terroristische groep. Daar staat  15 jaar gevangenis op, tenzij hij immuniteit krijgt als agent van de kroon.!
foto van Phillip Vella.
Voltaire Network foto
Hakim belHaj en senatoren McCain en Lindsey Graham die hem  een ​​prijs uitreiken voor het helpen van de NAVO om  Libië te vernietigen.
Bron: Voltaire Network, FB, Philip Vella

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *