The Heat is on in Europa

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

“The heat is on” in Europa. Nadat we te maken hadden in 2015 met de grote toestroom van Syrische vluchtelingen, loopt Afrika nu massaal leeg.

De eerste plek, als ze al levend aankomen, is Italië of Griekenland. Italië is koploper met aanvoer van “vluchtelingen”. Eigenlijk zijn het geen vluchtelingen in de politieke zin, dat willen partijen als GroenLinks, Antifada, SP en meer zogenaamde “linkse” partijen ons laten doen geloven. Maar we weten allang dat de echte redenen “economisch” zijn. Geen wonder het Afrikaanse continent is geplunderd door dezelfde Europeanen, waar ze nu naar toe vluchten. Bloed diamanten, slavenhandel, VOC en ga zo maar door.

Nu is het de beurt aan de Afrikanen om te komen, zoals het Midden-Oosten. Het Midden-Oosten dat decennia lang het toneel geweest is van imperialisme, uitbuiting eerst door de Ottomanen, daarna door de Europeanen en tenslotte door de Amerikanen. Leeg geroofd van olie, gas, etc. Daarna ontwricht door verschrikkelijke oorlogen, weer veroorzaakt door bovengenoemde landen en continenten. Niet door ons burgers, al zijn we, het merendeel, wel medeschuldig om dit in onze naam te laten gebeuren. Maar door de EU regeringen, de multinationals als Shell, Total, Esso, Unilever etc.,. Deze hebben letterlijk bloed aan hun handen.

Gerelateerde afbeeldingNu staat de “Afrikanen” net als voorheen de Syriërs, Afghanen, Libiërs, aan de grens met Oostenrijk, die haar poorten nu gesloten houdt, net als toen, de invasie van de Ottomanen voor de deur stond, aan de poorten van Wenen. Gelijk hebben ze, het worden er teveel en de “inheemse” bevolking zal haar cultuur verliezen, net als dit gebeurd in alle grote steden van Europa, die niet meer Europees meer zijn, ook niet multicultureel, maar eigenlijk overgenomen door andere bevolkingsgroepen.  Als je dit zegt of schrijft wordt je al snel uitgemaakt voor een racist of rechtsradicaal. Dat ben ik absoluut niet, dan kan niet gezien mijn achtergrond! Maar gaat het hen (de Oostenrijkers) dit ook lukken? Denk het niet, het plan ligt er, vanuit de EU om Europa een open grenzen continent te laten en vluchtelingen, lees migranten toe te laten!

Maar hoe vaak we dit schrijven of al jaren waarschuwen, het helpt weinig. De “schaduwregering” heeft zo haar eigen plan voor Europa en alleen massaal protest zal helpen, anders is het gedaan met Europeanen.

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *