De westerse media en hun angst om de 11.000 lege paspoorten, sinds 2013 al bekend

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

In elke (mainstream) krant, TV programma hetzelfde verhaal, ze komen er opeens achter dat ISIS 11.000 (lege) paspoorten gestolen heeft van de Syrische regering. Dit is een oud verhaal:

Zuster Hadice vertelde al in 2015

Zuster Hadice omringt door "congresleden"

Deze grote pijn van de Syrische en Irakese christenen, zou het westen moeten zien, het westen met hun oorspronkelijke “christelijk”inslag, laten maar mondjes maat, christelijke vluchten toe in Europese landen. De meerderheid van de vluchtelingen zijn “jonge”vaak moslim mannen, waarvan ettelijke  met een “vals”Syrisch paspoort, gevlucht zijn!

Deze paspoorten, werden 2 jaar gelden gestolen uit Syrische overheids gebouwen en massaal gebruikt (nog steeds) door “vluchtende” IS en andere “brigade” aanhangers, die met de grote stroom vluchtelingen in 2015, naar Europa, m.n. Duitsland is gekomen.

In ieder Duits dorp, treinstation, zie je veel van deze “jonge mannen” gekomen met echte of vooral “valse” Syrische paspoorten en nu zich onder de “ontwetende”Duitse en Europese bevolking bevinden , een kruidvat, zoals zuster Hadice en vele anderen zeggen. Het bewijs heb ik afgelopen kunnen zien, gedurende mijn reis en verblijf in Duitsland!

Om met de woorden van “zuster Hadice”af te sluiten: We moeten de ogen en oren openen van de “gewone” bevolking. Zij moeten inzien dat de politieke leiders in Europa, een criminele daad begaan hebben tegen hun eigen bevolking en hen willens en wetens bloot stelt aan criminaliteit en terrorisme!

Voor Zuster Hadice

In 2003 viel Bush Jr. Irak binnen en ontdeed zich van legerofficieren, ambtenaren en zij verdwenen in Camp Bucca, hier zouden zij geradicaliseerd worden en uit Al-Queda werd Jahbat Al Nusra en nu IS (Islamitische Staat).
Afgelopen zomer (2015) brachten wij, vier leden van het ‘Comité Syrian‘, twee Belgische journalisten, Willy van Damme, Paul VandenBavieré en ikzelf een bezoek aan Syrië, een politieke reis.

Daar hebben wij verschillende minister gesproken: Minister Omran al-Zoubi, hoofd van de Baath Partij: Dr. Hilal Hilal, hoofd van de 2e kamer: Dr. Fahmy. Wij brachten een bezoek aan een militair ziekenhuis in Harasta aan een intern vluchtelingenkamp, met vele vluchtelingen. De ‘Grand Mufti‘ van Syrië en de ‘Patriarch‘ van de Syrische Orthodoxe kerk!

Het leven in Damascus gaat gewoon zijn gang, zij het dat er elke dag raketten op de burgers worden afgeschoten door terroristen, die zich verschuilen in de wijken: Ghouta (gifgasaanval 2013, die ze Assad in de schoenen wilde schuiven, bewezen door OPCW dat het niet waar was), Jobar, Harasta, Douma. Terroristen verschuilen zich onder de bevolking en gebruiken  hen als menselijk schild. Onze groep heeft een raketaanval meegemaakt toen wij op bezoek waren bij de Mufti, waar op een honderd meter een raket inslag was! Het westen en de VS, moeten stoppen met hun kolonialisme en geopolitiek oorlogen die niet alleen landen verwoest, voor veel vluchtelingen zorgt en onrust in Europa.

Wat betreft de vluchtencrisis: Er zullen vluchtelingen zijn die echt gevlucht zijn voor IS en geweld. Maar het merendeel, durf ik te beweren en dat blijkt ook uit de info die we hebben, zijn jonge mannen tussen de 18 en 35, die zouden, in het leger moeten zijn, hun land verdedigen tegen IS. Recentelijk is vastgesteld, dat Turkije haar vluchtelingenkampen leegt en hen weg stuurt (de vluchtelingen) naar Europa. Paspoorten zijn makkelijk te koop, voor 500 dollar koop je een paspoort in het kamp, deze (lege) paspoorten zijn gestolen bij invallen van de terroristen van regeringsgebouwen! Nu eist Turkije 3 miljard, recentelijk 5 miljard om de vluchtelingenstroom te bepreken, vuil spel nietwaar!

Bewijzen uit Duitsland

Christelijke vluchtelingen uit Syrië beweren dat ze  een voormalig Islamitische Staat lid zagen, woonachtig in Frankfurt, en dat dit geen alleenstaand geval is. De politie onderzocht maar weigerde om verder onderzoek, omdat de vermeende terrorist niets crimineels heeft gedaan in Duitsland.

Na zijn laatste bezoek aan het Saarland gebied van Duitsland, op de grens met Frankrijk,  (Journalist) had Peter Oliver (RT) een ontmoeting met een groep Assyrische christenen die in gijzeling waren gehouden door de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS / ISIL).
Zij herinnerde hen eraan dat, terwijl zij  in IS gevangenschap gehouden, het enige wat ze deden bidden, dat zij niet onthoofd zouden te worden of doodgeschoten.

Dezelfde gemeenschap, nu woonachtig in de stad Saarlouis, zeggen de verschrikkingen van die ervaring hen op de weg naar Duitsland gevolgd is, nadat ze ontdekten dat de man een IS jihadist onder leeft in Duitsland. Dit is niet het enigste geval, vele berichten bereiken ons vanuit Duitsland: De Duitse veiligheidsdiensten hebben meer dan 790 meldingen binnen over IS islamisten die vanuit gereisd zijn naar Duitsland , heeft het Nationale Politie Bureau van Saarland gemeld. En dit is alleen Saarland, wat met de andere Bundensländer? Hoeveel voormalige IS Jihadisten leven daar? Wat gaan zijn doen? Wat plannen zij?

Ook andere Christelijke vluchtelingen uit Syrië beweren dat ze  een voormalig Islamitische Staat lid zagen, woonachtig in Frankfurt, en dat dit geen alleenstaand geval is. De politie onderzocht maar weigerde om verder onderzoek, omdat de vermeende terrorist niets crimineels heeft gedaan in Duitsland.

Het eindspel in Syrië en het begin van geweld voor Europa

Niemand , in het westen begrijpt het drama dat de Syriërs hebben doorleefd . In tegenstelling tot de westerse beweringen hebben ze niet geleden onder  de bombardementen, maar van de bezetting van de buitenlandse jihadisten en het bewind van hun Sharia wetgeving.

Maar men moet ook toegeven dat inwoners van oost-Aleppo, door het virus wat radicalisme heet, besmet zijn en geradicaliseerd. Dit zag je ook terug, in de wijken Ghouta en Harasta, waar in het verleden, al een brandhaard bestond van “moslimbroeder gemeenschappen”, die elke “seculier”, of andersdenkende wilden uitroeien.

Zes maanden heb ik ervaren, hoe mensen, leefden en dachten in een ultraconservatieve, door het in de moslimbroederschap gecontroleerde wijk Harasta in Damascus. Veel van deze (mannen) mensen zijn door toedoen van de uit het westen gestuurde jihadisten nog meer geradicaliseerd en hebben zich aangesloten bij deze groepen, zoals Al-Nusra, Al-Queda, Fatah as Sham, DAESH ea. De droom van het kalifaat moest uitkomen. Door het westen werden en worden ze gematigde rebellen genoemd. Idioot, wie zich in de geschiedenis van het land verdiept.

Oppositie was er altijd al, sinds het aantreden van president Bashar-al-Assad. In Café Havana, in Damascus, werden in 1999 al plannen gesmeed, door intellectuelen, om het land beter te maken, een manifest werd opgesteld en aangeboden aan de president. Echte oppositie en gematigd, zonder wapengekletter en waanzin ideeën over een kalifaat en zonder geloof. Dit is wat oppositie moet zijn en waar ook naar geluisterd wordt in Syrië. Het westen wil ons wederom anders laten geloven de laatste 7 jaar!

Het westen en ook Nederland, waar een zo’n wijs man als Minister Koenders, die zelf vele reizen naar Afrika en het Midden-oosten  gemaakt heeft, toch beter zou moeten weten? Of staan ze echt zover van de “gewone bevolking” af, dat ze verblind zijn door macht en politieke spelletjes? Wij kunnen toch niet alles als “zoete koek”, slikken wat de VS ons voorschrijft? De wapenlobby, de neo-cons? Die zijn allemaal uit op oorlog. Dit blijkt maar weer nu het amendement in de VS (Congres) is verworpen om een einde te maken aan de oorlogen in Afghanistan en Irak, verworpen door de congresleden die betaald worden door de wapenlobby, Soros of andere verderfelijke instituten.

Er moeten toch ook mensen, in de politiek en media, zijn, die weten hoe het zit? Ze zouden moeten luisteren naar mensen die, net als ik er gewoond hebben en niet alleen naar de “elite”, maar dat is misschien een utopie!

Het conflict loopt bijna op zijn einde, Raqqa en andere kleine brandhaarden moeten nog ingenomen worden, bijna 7 jaar ellende in Syrië en Europa.

Een dialoog moet gestart worden, met Syrië, maar ook met Rusland. Het oorlogsspel met Rusland moet stoppen, de neo-cons, de Georges Soros’s, de Bert Koenders’s e.v.a. in Europa en de VS, moeten inzien dat zij indirect de wereldvrede schaden, hun eigen burgers door deze inmenging in gevaar brengen en “onschuldige jongens en meisjes” via zogenaamde missies naar Irak, Afghanistan, Mali etc, in gevaar brengen, het zijn geen vredesmissies. Wapens en vrede gaan nooit samen.

Lees onderstaande artikelen voor meer info

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/03/07/nieuw-cia-rapport-onthult-dat-amerika-al-meer-dan-25-jaar-plannen-heeft-om-syrie-te-destabiliseren

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/01/05/us-senator-john-mccain-de-leider-van-is

http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2014/07/02/vs-gebruiken-al-qaeda-voor-wereldoverheersin

 

Bron: www.freesuriyah.eu

www.freesuriyah.wordpress.com

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *