Qatar speelt niet meer mee en onthult de waarheid over Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Het zal vele Nederlandse lezers zijn ontgaan, niet zo gek, in de mainstream media wordt er geen “onderzoeks” journalistiek meer bedreven, dus de achtergronden van hoe en wat, over de crisis in Syrië, met het westen is ontstaan, niets gezegd of geschreven wordt! Er wordt in eerste instantie alleen over Saoedi Arabië bericht, ook wordt gezegd dat, door Trump, destijds (2011) ze (Qatar) terroristen ondersteunden in Syrië, wat waar is, maar niet de hele waarheid, dit was in samenspraak met de VS en NATO. Alles o.l.v. van Hilary Clinton, die met haar ondoorzichtige en frauduleuze “Clinton Foundation” geld ontving van Qatar en Saoedi Arabië, voor haar presidentsverkiezing, die zoals we weten Trump won. Een mail bevestigd deze aantijgingen.  https://www.salon.com/2016/10/11/leaked-hillary-clinton-emails-show-u-s-allies-saudi-arabia-and-qatar-supported-isis/

Qatar heeft het spel lang meegespeeld, maar is nu is net als Turkije een “afvallige staat” voor het westerse machtsblok, d.w.z. NATO/EU en VS geworden, omdat ze overgelopen zijn naar het andere machtsblok, de BRICKS landen (o.a. Rusland, China en Iran).

In een televisie-interview met een top-Qatari-ambtenaar die de waarheid achter de oorsprong van de oorlog in Syrië vertelde, horen we schokkende getuigenissen. Een top geheim NSA-document werd gepubliceerd, waarin wordt bevestigd dat de zogenaamde gewapende oppositie in Syrië onder direct bevel van buitenlandse regeringen stonden en nu nog staan (VS/NATO).

 

Volgens  bekende Syrische-analisten en een economische adviseur met nauwe contacten in de Syrische regering, vormt het explosieve interview het bewijs van samenwerking en coördinatie tussen de bovengenoemde vier landen om een onafhankelijke soevereine staat , Syrië, te destabiliseren, inclusief steun voor Nusra / al-Qaeda gaven. “Belangrijk,” door deze onthullingen zijn dat deze landen verplicht worden, tot wat Damascus ziet als een aanval op zijn veiligheid en soevereiniteit. Het zal de basis vormen voor (verplichte) schadevergoedingen. https://theintercept.com/2017/10/24/syria-rebels-nsa-saudi-prince-assad/

Tijdens een  persconferentie in 2013, Londen : Sprak Qatari-premier Sheikh Hamad bin Jassim bin Jabr Al Thani met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry. Daarna bevestigde  een e-mail van Hillary Clinton in 2014, dat Qatar staatssponsor van ISIS werd.

Aangezien de oorlog in Syrië zijn einde nadert en gewonnen, lijkt het erop dat er op vrijwel wekelijkse basis nieuw bronmateriaal naar boven komt in de vorm van getuigenissen van topambtenaren die betrokken zijn en waren bij het destabiliseren van Syrië en zelfs af en toen, lekkende e-mails en documenten die nadere details onthullen van de geheime plannen van “regime-change” voor de regering van president Assad. Alhoewel, veel van deze inhoud eigenlijk een bevestiging is van wat al lang bekend is voor mensen die de simplistische (mainstream) propaganda hebben gedomineerd, nog steeds niet de voorpagina van deze zelfde mainstream media hebben gehaald, zij blijven verstrikt in hun eigen leugens, gedoceerd door de politiek, veel EU landen hebben ondertussen nieuwe verkiezingen gehad, met de “oude “partijen, die nooit de waarheid vertellen en zwijgen als het graf!  Maar de onthullingen gaan door, waardoor toekomstige historici en de altenatieve media, die ondanks zware censuur van de politieke elite, mainstream media en sociale media (Rusland is b.v. geblokkerd op Twitter), die weer wordt beheerd door de “elite” er een duidelijker beeld is van de ware aard van de oorlog.

Dit proces van duidelijkheid is versneld – zoals voorspeld http://www.zerohedge.com/news/2017-09-14/you-rabid-dogs-watch-sreaming-arab-league-members-accuse-each-other-terrorism– door de voortdurende onderlinge strijd in de GCC (Gulf Cooperation Council) -voormalige bondgenoten Saoedi-Arabië en Qatar zijn in gevecht om onthullingen, over de financiering van de islamitische staat (IS) en al-Qaeda- zij (Qatar) worden beschuldigd (ironisch genoeg), maar Saoedi Arabië deed het “vuile”werk . In toenemende mate kijkt de wereld naarmate er meer “vuile was” naar buiten komt door de GCC, die naar duidelijk wordt , samen met de NATO/EU en VS de drijvende  kracht was achter alle jihadistische bewegingen in Syrië, Irak en Libië (inclusief IS).

De top-Qatari-ambtenaar die naar buiten kwam met het verhaal is niemand minder dan de voormalige premier Hamad bin Jassim bin Jaber al-Thani, die tot en met 2013 de activiteiten in Syrië voor Qatar heeft geleid (ook als minister van Buitenlandse Zaken)  en wordt (boven foto) gezien met de minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton in  januari 2010 (als een herinnering aan, Qatar’s 2022 World Cup Committee, die een bedrag van (dollar) $ 500.000 aan de Clinton Foundation heeft gedoneerd in 2014, voor haar presidentsverkiezing).

Bin Jaber al-Thani heeft in een interview met Qatar- TV- AFGELOPEN woensdag onthuld dat zijn land, naast Saudi-Arabië, Turkije, Verenigde Staten en NATO, wapens geleverd hebben aan jihadisten (inclusief  IS) vanaf het moment dat de gebeurtenissen “voor het eerst begonnen” in 2011, de zogenaamde opstand.

Al-Thani vergeleek zelfs de geheime operatie als “een jachtwedstrijd” – de prooi was president Assad en zijn aanhangers –  een “prooi” die hij toeliet,  ontkwam en de jachtwedstrijd was verloren (aangezien President Assad nog aan de macht is, hij gebruikte een Arabisch dialectwoord, ‘al- sayda “, wat impliceert:  jachtdieren of prooi voor sport). Hoewel Thani de  beschuldigingen van steun voor ISIS ontkende, impliceerde de woorden van de voormalige premier directe steun van de Golf landen, de VS en NATO voor Al-Qaeda in Syrië (Al-Nusra Front, Jaish Al Fatah, IS) vanaf het begin van de “zogenaamde revolutie of oorlog” en zei zelfs dat Qatar de “volledige documenten” en bewijzen in handen heeft, dat de oorlog was gepland om de verandering van het “regime -change” te bewerkstelligen.

Hij beweerde (in bovenstaande video) dat zowel koning Abdullah van Saoedi-Arabië (die tot zijn dood in 2015 regeerde) en de Verenigde Staten Qatar een hoofdrol gaven over de geheime operaties om de proxy-oorlog uit te voeren.

De opmerkingen van de voormalige premier, zeer onthullend, waren bedoeld als verdediging en een excuus voor Qatar’s steun aan het gemaakt en gesponsorde terrorisme van de VS en NATO en als kritiek op de VS, NATO en Saoedi-Arabië om Qatar te laten vallen en te bestraffen na haar uitreding uit het conflict en de oorlog.  Al-Thani legde uit dat Qatar zijn financiering van gewapende opstandelingen in Syrië jarenlang heeft volgehouden, terwijl andere landen uiteindelijk op grote schaal hun steun opzegde. Vandaar dat hij de VS/NATO en de Saoedi’s veroordeeld, terwijl het eerst “partners in crime” waren.

Verder meldde Al-Thani, aan Charlie Rose (CBS news VS) toen hij werd gevraagd over de beschuldigingen van Qatar’s steun voor terrorisme dat “in Syrië iedereen fouten heeft gemaakt, inclusief jouw (eigen) land de VS, grove fouten en doelbewuste fouten voor een “regime-change”. Verder zei hij dat  toen de oorlog (conflict) in Syrië begon , “alles in gebruik en klaar was”, namelijk twee militaire bases : één in Jordanië en één in Turkije.

Nederland heeft Patriot’s  geleverd al in 2011, waar Oorlog is geen Oplossing (een groep SP/NCPN waar ik lid van was) nog voor het ministerie van Defensie, in den Haag en Enschede,  wekelijks gedemonstreerd hebben.

Afbeeldingsresultaat voor oorlog is geen oplossing patriot raketten turkije

Het bovengenoemde gepubliceerde NSA-document bevestigt dat er in 2013 een  aanval werd gelanceerd met raketten in civiele-burger gebieden van Damascus, inclusief de internationale luchthaven van Damascus werd geraakt, de raketten en faciliteiten werden rechtstreeks  geleverd  door Saoedi-Arabië (de wapens komen natuurlijk uit de VS, Saoedi Arabië is koloniaal gebied van de VS), met dus volledig voorkennis van Amerika en NATO/EU. Zoals de voormalige Qatar-premier nu ook bevestigd, hebben zowel de Saoedische regering als de Amerikaanse overheid (en EU) aanvallen in die periode op Damascus, in 2013 uitgevoerd, weten we het nog? Assad vermoord zijn eigen bevolking!

Ongetwijfeld zullen er de komende weken en maanden, nog meer onthullende feiten aan het licht komen, die de “gewone burger” in zowel de golf-landen, de VS als de EU, inclusief destijds de VK (Engeland die samen met Frankrijk wel een hele vieze rol gespeeld hebben en nog doen), achter haar oren moeten krabben en nadenken over de staat van de democratie ( niet-existent meer) en de indirecte schuld van het westen aan vele miljoenen doden in het Midden-Oosten, die onverminderd, tot op de dag van vandaag doorgaat!

 

Bron: Salon.com, Global Research, Zero Hedge, NSA, O#O, Intercept

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *