De Russische Ambassadeur bij de VN werd echt boos en zei dat de VS haar onbeschaamheid geen grenzen kent, de gifgasaanval is totaal “fake”!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Wie gisteren naar het “live”bericht op diverse zenders gekeken heeft, de ingelaste vergadering over de “zogenaamde”chemische aanval van het “dier” Assad zoals de VS en haar bondgenoten hem noemen! Heeft de  Russische gezant zien spreken op een woedende toon, hij verklaarde onder een nog niet vertoonde boosheid, dat de chemische aanval “fake” is en er geen bewijzen zijn, ook nodigde hij Amerika en haar bondgenoten (EU) uit om zelf naar Douma te komen en de plek te inspecteren!

foto van Sonja van den Ende.

Hierboven een foto en onder de video, te vinden op facebook, de oefening, vooraf aan de chemische aanval, deze video is van vóór de zogenaamde chemische aanval van afgelopen zaterdag! Het zijn geheime opname van oefeningen van de terroristen met kinderen voor een aanval. Ook was bij de voorlaatste aanval CNN al op de hoogte gebracht dat er een aanval destijds in Khan-Sheikoun zou plaatsvinden!

https://www.facebook.com/737596256630687/videos/748818555508457/

Ik heb in diverse artikelen al gewaarschuwd dat er een “fake”aanval op handen was, de bewijzen stapelen zich op hieronder de bewijslast op een rijtje gezet

Alarm Nep nieuws: nieuwe zogenaamde Gifgas aanval van Assad op Idlib

40 Ton chemische wapens achtergelaten door de VS en EU gesponsorde rebellen

Noor en Alaa, de nieuwe Bana Alabed’s uit Ghouta (chemische aanvallen)

 

2015:

De Sarin connectie

Steeds meer bewijzen komen naar buiten over hoe en waar het Sarin gas in Syrië terechtkwam en wie het gebruikt heeft in Syrië om de Syrische bevolking te doden. Niet alleen in Ghouta, een voorstad van Damascus waar Sarin in 2013 gebruikt is op de Syrische bevolking, maar in tal van plaatsen, waar wij in het westen niets van horen.

Het eerste feit is alleen al absurd, dat ten tijde van de inspectie en het lopende onderzoek van Siegrid Kaag (VN) Bashar al-Assad en zijn regering, precies op het tijdstip dat er een inspectie plaatsvond een gifgasaanval plaatsvond. Absurd toch? Dan heb je direct je eigen doodsvonnis getekend!

Er zijn nu grondige aanwijzingen dat het gifgas via Turkije, naar IS of terroristische kampen gesmokkeld is. Met medeweten van de Turkse regering en Erdogan en wie weet ook met medeweten van de VS en Europese regeringsleiders! Niets is meer zeker alleen één ding weten we, de VS en haar bondgenoten  de wereld in een nietsontziende oorlog hebben gestort. Alle Syriërs die ik spreek zeggen hetzelfde WWIII wordt in hun land uitgevoerd. Daarom o.a. alle die vluchtelingen, maar niemand wijst de vinger op de zere plek, niet één politici, geen Media, wij moeten medelijden hebben met de vluchtelingen, maar de oorzaak: de imperialistische oorlogen van de VS en haar bondgenoten wordt onbesproken gelaten, of monddood gemaakt. Alleen de bevolking van Syrië, Irak, Afghanistan e.a. spreken erover.  Sta niet gek te kijken dat er aanslagen zijn en vele volkeren in het ME die het westen, m.n. de politici en regeringen daarvoor haten.

Het Turkse bewijs over het Sarin gas:

erdem 1

De Turkse parlementariër ERDEM (Democratische Partij Turkije) is onlangs naar buiten gekomen met het bewijs dat Turkije een doorvoerland is voor Sarin, direct naar de training- en vluchtelingenkampen. In de training – en vluchtelingenkampen is het Sarin gekocht door IS en andere terroristische groepen die zichzelf rebellen noemen.
Erdem merkte op  dat de chemische stoffen die voor de productie van wapens niet afkomstig uit Turkije waren . “Alle basis materialen zijn gekocht van Europa. Westerse bronnen weten heel goed wie de sarin gasaanval in Syrië uitgevoerd hebben.  Als voor zijn beschuldigingen over Turkse zakenlieden die betrokken zijn bij het leveren aan de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS / ISIL) met het gifgas sarin en andere reagentia die nodig zijn voor chemische oorlogsvoering, Erdem deed deze uitspraak op basis van de resultaten van een Turkse rechtbank onderzoek  in 2013.

erdem2

Erdem zegt in zijn rapport  dat vijf Turkse burgers werden gearresteerd door het  Adana ministerie van Justitie als resultaat van het onderzoek gecodeerd 2013/139.  Een Syrische staatsburger werd vervolgd in Turkije voor de aanschaf van chemische middelen voor de islamitische groeperingen in Syrië. 
Erdem rapporteerde dat alle personen aangehouden in het kader van het 2013/139 onderzoek, een week later  werden vrijgelaten.

Concluderend: Turkije was doorvoerland nummer 1, voor materialen waar Sarin gemaakt van wordt, de materialen komen direct uit Europa en deze praktijken gebeuren al sinds de zogenaamde revolutie in Syrië!

Het 2e bewijs komt uit Libië

De chemische wapens, die op grote schaal  gebruikt werden door terroristen tegen de Syriërs (Ghouta) in 2013,  werden gestolen uit Libië en later gesmokkeld naar Syrië via Turkije, een familielid van de voormalige Libische President Muammar Gaddafi zegt het volgende:

Ahmed Al-Gaddafi al-Qahsi, aka Qaddaf al-Dam, neef van Gadaffi, maakte de openbaring bekend, afgelopen vrijdag aan Russia RT nieuwszender.

Gaddafi zei dat het  sarin gas dat gebruikt werd in Syrië in 2013, eigenlijk gesmokkeld werd vanuit Turkije door Daesh terroristen.
“De chemische stoffen die gebruikt werden  in Syrië kwamen uit Libië door middel van een  Europees land en bereikte Syrië,  de westerse landen weten dit maar al te  goed,” vertelde ook hij aan  RT.

Op 21 augustus 2013 werd een chemisch wapen gebruikt in  Ghouta één van Damascus’s voorsteden. Honderden mensen stierven in de aanval. Volgens rapporten, waren de raketten gebruikt in de aanval,  handgemaakte en bevatte sarin. Er is nooit door het westen bewijs geleverd dat de regering van Assad dit gedaan heeft alleen  demonisering en ongegronde beschuldigingen. Maar de bewijzen komen nu langzaam naar boven, dat Europa en de VS achter de leveringen zitten en m.n. Turkije het land van terroristen en het doorvoer land was !
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan,  beweerde nog, tezamen met de westerse bondgenoten van Ankara, dat de regering en het leger van Bashar al-Assad er achter zaten!

Na de Ghouta aanval, heeft de Syrische regering de voorraden van chemische wapens overgedragen aan een gezamenlijke missie onder leiding van de Verenigde Naties en de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW).

De nieuwe aantijgingen komen terwijl de  bevestigingen van Turkse wetgevers,  die eerder deze maand documenten onthulden waaruit blijkt dat de regerende Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (AKP) werd gekoppeld aan het gebruik van chemische stoffen door militanten die actief zijn in Syrië, gepresenteerd werden.

De Turkse oppositie zei verder dat het onmogelijk was dat de Turkse inlichtingendiensten  zich niet bewust waren van de productie en de overdracht van de verboden materialen naar Syrië.

Turkije is een van de belangrijkste aanhangers van militante groepen in Syrië. Ankara is beschuldigd van actief trainen en bewapenen van de terroristische groepen zoals IS, Al-Nusra en Al-Queda militanten en hun veilige doorgang te vergemakkelijken naar Syrië. Einde bericht uit 2015

Ondertussen is Erdogan overgelopen, of althans daar lijkt het op, maar het is net als bij Trump, je weet het niet, feit blijft dat hij de zogenaamde rebellen blijft steunen, hij leeft immers in de waan van een groot Ottomaans rijk, de Koerden uitmoord, vrienden wil zijn met Rusland, om wapens te kopen en kadootjes van m.n. Duitsland krijgt, nieuwe pantzers van ex-minister van buitenlandse zaken Gabriël (SPD) om op de Koerden te schieten, de Koerden hebben ook dezelfde pantzers van Duitsland en schieten op de Turken. Ook heeft Duitsland chloor aan de rebellen (teroristen) in Syrië geleverd. Maar het chloor en Sarin is op, het Syrische en Russische leger hebben namelijk tonnen in beslag genomen, na de overwinning en bevrijding van Douma en Oost-Ghouta, dus de laatste “zogenaamde”chemische aanval was 100% nep!

Bron: chahednews.com, Facebook, Freesuriayh.eu, Youtube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *