Alarm Nep nieuws: nieuwe zogenaamde Gifgas aanval van Assad op Idlib

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Hoax poison gas used in Syria cartoon

Ja daar gaan we weer, een nieuwe gifgasaanval, door de “dictator” Assad en zijn leger in Idlib. Volgens de (onbetrouwbare – 1 man kantoor in Coventry VK) zijn er zeker 35 mensen om het leven gekomen in Idlib (noord Syrië) .

Idlib is het bolwerk van IS en aanverwante terroristen, die netjes door de regering van Assad vertrokken zijn uit Oost-Aleppo of zich onder ons in Europa bevinden en daar aanslagen plegen.

Een dag na St. Petersburg heeft Assad dit zogenaamd gedaan, bewijzen? 0.0%! Het westen heeft een ziek brein ontwikkeld in de media en politiek, die met de dag erger wordt.

Afbeeldingsresultaat voor Hoax poison gas used in Syria cartoon

Nepnieuws wordt als echt nieuws verspreid, volkomen partijdig, niet gelet op de feiten en de actuele feiten “on the ground”. Bronnen zijn een gevluchte moslimbroeder, die verschillende pogingen tot moord op zijn geweten heeft, een extremist die gewoon in de VK woont en werkt, zoals zovele terroristen. Die gaat vertellen dat er een gifgas aanval geweest is in Idlib? Belachelijk echt!

Het bericht van de mainstream media :

35 doden bij mogelijke gifgasaanval Syrische provincie

Gepubliceerd: 04 april 2017

Het Syrisch Observatorium voor Mensenrechten spreekt ook van tientallen gewonden. De aanval zou zijn uitgevoerd door Syrische en Russische gevechtsvliegtuigen. Syrische staatsmedia melden de aanval nog niet.

Een lokale Syrische hulporganisatie plaatste op Facebook foto’s van de slachtoffers, waarop te zien is dat zij mogelijk zijn gestikt. In een videobericht sprak een arts van een aanval met gifgas. Slachtoffers vertoonden verstikkingsverschijnselen en sommigen hadden schuim om de mond.

De Syrische oppositie eist een onderzoek van de Verenigde Naties naar de aanval.

Chloorgas

Syrië ontkent stellig dat het gasaanvallen uitvoert op burgers. De VN concludeerde echter in maart nog dat het Syrische leger wel verboden chemische wapens had gebruikt bij aanvallen.

In januari gebruikten regeringstroepen volgens onderzoekers van de VN chloorgas bij een aanval op een dorp in de buurt van Damascus. Bij die aanval raakten minstens zes mensen gewond.

Volgens de VN heeft Syrië tussen eind januari en 21 februari nog minimaal vier aanvallen met chloorgas uitgevoerd. Bij deze aanvallen viel een dodelijk slachtoffer en waren er zeventien gewonden. Einde bericht

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *