Syrië een oorlog waar de burgers vergeten worden, het gaat niet meer om mensen maar om macht een proxy oorlog!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor proxy oorlogen van de VS en EU

Ten eerste wordt ik vreselijk treurig, als ik naar diverse programma’s kijk op TV. Dan kijk je toch gewoon niet zou je zeggen, maar gezien de situatie (hoogst explosief) vind ik dat ik verschillende opinies van verschillende MSM’s en alternatieve media moet aanhoren, om zo een goed beeld te krijgen!

Het echte beeld wat ik heb, is van mensen die in Syrië zelf zijn, de burgers, de journalisten, die om wat een reden ook, daar gebleven zijn, mijn eigen jarenlange ervaring in Syrië en journalisten die  het juiste verhaal vertellen, zoals de Britse Tom Duggan, hieronder zijn video.

USA UK France .step back please .Nikie Haley your trash

Geplaatst door Tom Duggan op Woensdag 11 april 2018

Tom woont al jaren in Syrië en vertelt het echte verhaal!

Gisterenavond, na het kijken naar diverse zenders (Duits, Nederlands, CNN, RT), waar de één nog meer schijnt te weten dan de ander en zoveel wijsheden in pacht hebben, dat je er gewoon beroerd van wordt, kwam er een Prof. Günther Meyer in beeld op de Duitse TV zender Phoenix, geweldig wat een verademing een man die nu eens eindelijk begrijpt hoe het echt in elkaar zit en het zelfs op  TV het opnam voor Syrië (de regering), ruzie kreeg over het woord regime, top, daar zouden er meer van moeten zijn!

Hieronder een korte samenvatting/verslag

Gerelateerde afbeelding

Günter Meyer (geboren op 25 augustus 1946 in Oldenburg) is een Duitse geograaf. Hij is voorzitter van het World Congress on Middle East Studies (WOCMES) en leidt het Centre for Research on the Arab World (ZEFAW) aan de Universiteit van Mainz. Zijn onderzoeks interesses omvatten de politieke geografie van de Arabische wereld en economische en stedelijke ontwikkelingsproblemen in het Midden-Oosten, met name in Egypte, Syrië, Jemen en de Verenigde Arabische Emiraten, als ook in Duitsland. (Wikipedia).

Visie

Al in 2012 zei  professor Meyer in interviews, dat de zogenaamde oorlog een massale inmenging van buitenaf was, in een intern Syrisch conflict. Bovenal zijn de westerse machten bezig met het elimineren van de “Iran-Syrië Hezbollah-as”. Ook gaf hij een hint naar de ” Axis of Evil speech (2002) van George Bush Jr.”Hij zei verder dat honderden Mujahedin (terroristen) al in 2012 werden ingevlogen uit Libië omdat de CIA een burgeroorlog wilde beginnen om Syrië te verzwakken. De media negeerden het feit dat de meerderheid van de Syrische bevolking Assad nog steeds als heerser wenste en achter de regering stonde en nog staan.

Voor de “oorlog” in Syrië uitte Meyer al vanaf het begin zijn bezwaar tegen pogingen om president Bashar al-Assad uit zijn functie te verwijderen.  Hij prees de houding van Rusland tegenover het conflict en vond  de inzet van de luchtmacht constructief en goed.

Professor Meyer herhaalt en blijft herhalen dat het Irak-beleid van de VS voor de opkomst van de terroristische militie “Islamitische Staat” verantwoordelijk is! “Zonder de internationaal onrechtmatige acties van de Verenigde Staten, de verkeerde beslissing door Bremer en de bewuste acceptatie dat een salafistisches staat in het oosten van Syrië, geholpen door de CIA moest worden ondersteund, het niet vanzelf kon gebeuren dat  IS zich kon ontwikkelen tot een wereldwijde bedreiging”.

Meyer presenteerde in februari 2016 zijn visie op het conflict en de oorzaken ervan. De val van Assad was gepland vanaf 2001 (Axis of Evil speech 7 landen). In 2006 was er al “gelekt” door Wikileaks, waarvan ikzelf en vele andere al jaren berichten maar zoals gewoonlijk is er nooit naar geluisterd en afgedaan als propaganda. Assange zit niet voor niets in de Ambassade van Ecudaor vast, mails verzonden vanuit de Amerikaanse ambassade in Damascus dat het “regime” ten val moest worden gebracht door een “etnische-religeuze” kloof aan te wakkeren en moest worden gedestabiliseerd. De strategie om de “gematigde rebellen” te ondersteunen bij de levering van wapens uit Libië en Turkije was toen mislukt, deze rebellen hadden zich destijds  (2006) bij  ander extreme krachten aangesloten. Hergroeping en niewe leverantie kwan op gang. Turkije heeft (en nog steeds)  IS altijd gesteund en doet er alles aan om een ​​Koerdische staat te voorkomen. Het beruchte geval is olie smokkel naar het westen en de doorgang van de terroristen. Ook de zogenaamde Gülenisten is niets meer dan een farce, om alle progressieve elementen, tegenstanders, journalisten, Alavieten op te sluiten of uit het land te verwijden.

Erdogan en NAVO bondgenoten van IS

Een val van Assad zou Syrië in een chaos doen belanden waarvan alleen extremisten zouden kunnen profiteren en het westen. Hij beoordeelde het Russische beleid als constructief. De VS, Turkije en haar bondegoten (Duitsland voorop) hadden het  voornemen om de vluchtelingen crisis aan te wakkeren en zo de situatie te vergeren, ook als afleiding voor de Europese bevolking. Het doel van Turkije is en was om delen van het land weer onder controle van de regering (Koerdisch gebied) te brengen.

In een discussie op 9 juni 2016 verwachtte Meyer geen eenvoudige overdracht van de macht in het geval van “vervanging” van het “regime”. De twee sterkste militaire terroristische groepen, het Al- Nusra Front en  IS, konden niet aan de macht deelnemen; de rest van de milities waren overwegend salafistisch of radicaal islamistisch georiënteerd en in veel gevallen vijandig tegenover elkaar. Ze vochten alleen tegen de Assad. In het geval van een machtswisseling, moest de fout na de oorlog in Irak niet worden herhaald vonden de US regering en haar coalitie partners,  zij vernietigde de strijdkrachten en het staatsapparaat, ex-soldaten en officiëren werden zo naar kamp Bucca gebracht en werden getraind door de CIA en vormden zo IS, die in 2015 gevechtsklaar was om Syrië en delen van Irak te vernietigen en te bezetten, de huurlingen van het westen waren gereed.

Mossad en andere geheime diensten en organisaties bekennen oprichting ISIS

Het belangrijkste obstakel voor een vredesovereenkomst die Meyer zag is en was het beleid van Saoedi-Arabië. Het conflict is een ordianaire proxy-oorlog voor Saoedi-Arabië en alle andere westerse landen over de ruggen van bijna de hele bevoking van het Midden-Oosten, de inzet is ingegeven door Israël, de VS en haar rivaliteit met Iran.

De dag na het begin van de vierde ronde van de onderhandelingen in Genève op 23 februari 2017 werd Professor Meyer wederom  gevraagd voor een interview met de Duitse Radio (ARD), met de talkhost Jasper Barenberg hem werd gevraagd een beoordeling te geven over de de situatie in Syrië en de vooruitzichten van een vereniging van de oppositie tegen de regering. Meyer zag een politieke oplossing dichterbij komen door de naderende bevrijding  van Aleppo. Hiervoor was een echte samenwerking van de VS en Rusland in de strijd tegen  IS noodzakelijk. Dit is natuurlijk nooit gelukt, omdat diezelfde VS en haar coalitie IS gemaakt en ondersteund hebben. Hij zag als enige alternatief voor Syrië Assad omdat er geen alternatieve democratische oppositie bestond. Voor een oplossing met Assad zou het echter nodig zijn dat de VS haar eerdere eis voor een regeringswisseling zou opgeven. In een interview bekritiseerde Meyer de rapporten over mensenrechtenschendingen in Aleppo en de rest van Syrië: zij negeren het feit dat IS de burgerbevolking als menselijk schild gebruikt nu  weten we dat het echt zo is door diverse getuigenissen, video’s foto’s en journalisten terplekke. Hij riep op om de eenzijdigheid van de censuur te doorbreken en verklaarde de Witte Helmen en het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten als propaganda-instrumenten die de gewenste verslagen voor de MSM media hadden, gekochte journalisten, Udo Olfkotte (vermoord door de CIA, officieël een hartaanval) is een mooi voorbeeld!

Gekochte journalisten – hoe een Duitse journalist de waarheid met de dood moest bekopen!

Ook in interviews met de NRD en ARD  herhaalde Meyer zijn standpunt en onderzoek naar de witte helmen en beschouwde hen als een propaganda-organisatie. Het zou verontwaardiging tegen de “brutale Russen” en het “onmenselijke Assad-regime” moeten oproepen, een propaganda tool voor de Westerse regeringen en de MSM, de burgers zouden het als een Hollywood film ervaren en “ah en wee” zuchten over het “dier” Assad die zijn eigen bevolking zou vermoorden. Opgeroepen werd om  kleine kinderen te gebruiken, die vervolgens ‘heldhaftig’ uit de ruïnes zouden worden gered na vermeende Syrische of Russische luchtaanvallen, ook goed te  gebruiken bij “chemische gifgas aanvallen van het “dier” Assad, uitgevoerd door de witte helmen. Hij is ook van mening dat de video’s van de “reddingen” vaak worden opgevoerd of zelfs worden geportretteerd door acteurs. Vele journalisten zoals Vanessa Beeley, Eva Bartlett, Tom Duggan voor de US en VK media, ik in Nedeland, maar ook in andere westerse landen hebben tientallen malen bewezen dat het “fake” is. Maar de valse propaganda van de MSM en westerse regeringen is enorm, zij weten wie wij zijn, zij weten, dat wij weten wie zij zijn en wat de waarheid is en daarom het stille zwijgen en negeren.

Door deze aankomende alles verwoestende oorlog zullen de ogen open gaan van de bevolking, helaas te laat, veel onrecht is geschied en de haat zit diep te diep!

We wachten af en kunnen alleen maar op een wonder hopen!

Bron: Tom Duggan, Prof. Günther Meyer, UNI Mainz, Freesuriyah, Youtube, Wikipedia

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *