Gekochte journalisten – hoe een Duitse journalist de waarheid met de dood moest bekopen!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat

Het boek “Gekaufte Journalisten” van de inmiddels overleden journalist  Udo Ulfkorte  werd bijna volledig genegeerd door de reguliere Duitse nieuwsmedia en de rest van de EU, het boek kwam uit in 2014. “Geen Duitse mainstream journalist mag over [mijn] boek maar iets melden,” aldus Ulfkotte. ‘Anders wordt hij of zij ontslagen. Dus we hebben het eigenlijk over een bestseller , dat geen Duitse journalist mag kopen of laat staan erover praten.

Volgens Global Research is het boek in het Engels vertaald maar de publicatie  herhaaldelijk vertraagd. Toen een koper  in december 2015 Ulfkotte contacteerde om te vragen naar de vertaling van het boek, reageerde hij, “hier vind u de link naar de Engelse editie.”

http://www.tayenlane.com/bought-journalists

Bovenstaande adres, leidt nu tot een lege pagina. Tayen Lane (de uitgever)heeft niet gereageerd op e-mails of telefoongesprekken die een verklaring voor het verdwijnen van het boek geven.

Udo Ulfkotte was een prominent Europese journalist, sociaal wetenschapper en immigratie hervormingsactivist. Nadat hij  “Gekaufte Journalisten” had geschreven en een van de meest belangrijke mediabedrijven en “deep state -lees schaduweregering” klokkenluider werd, klaagde Ulfkotte over herhaalde onderzoeken, huiszoekingen etc. van de Duitse politie  en uitte vrees voor zijn  leven. Hij erkende ook dat hij gezondheidscomplicaties had, die voortvloeien uit het bijwonen van de gasaanval in 1988 in Irakese Koerdistan. Echter gaan er geruchten rond, dat Udo Ulfkotte vermoord is, zoals velen die niet meewerken met de “deep state”, zogenaamd zelfmoord!

Ulfkotte’s getuigenis van hoe de geheimde diensten zoals CIA/NSA/Pentagon en ook de Duitse BND centraal staan in de westerse journalistiek is vooral geloofwaardig omdat hij jarenlang in de hogere echelons van de reguliere nieuwsmedia functioneerde. De Duitse journalist legt uit hoe hij in de jaren tachtig geworven werd om in de spionage te werken. Dit begon door een uitnodiging van zijn afgestudeerde schooladviseur voor een kosteloze reis om   twee weken een seminar bijtewonen over de Koude Oorlog, in Bonn, toemalige regerings hoofdstad van de BRD.

Nadat Ulfkotte zijn doctoraal  behaalde, kreeg hij een functie als reporter bij “de voornaamste conservatieve Duitse krant, “der Frankfurter Allgemeine Zeitung”, aangesteld ondanks dat hij geen journalistieke training had en met hem honderden andere. Ulfkotte werd correspondent in het Midden-Oosten en een agent van de CIA. De CIA, de Duitse Bundesnachrichtendienst (BND), Groot-Brittannië’s MI6 en Israël’s Mossad, hebben en hadden uitsluitend de mogelijkheid om vrij te reizen in landen die grotendeels gesloten zijn en waren voor het Westen .

Gepubliceerd op 18 okt. 2014

German journalist and editor Udo Ulfkotte says he was forced to publish the works of intelligence agents under his own name, adding that noncompliance ran the risk of being fired. Ulfkotte made the revelations during interviews with RT and Russia Insider.RT

Ulfkotte’s unieke kennis van de relatie tussen de mainstream media en de inlichtingendiensten heeft een bijzondere relevantie in termen van het informeren van de antipathie van de CIA tegen Wikileaks, evenals de mediacampagne die centraal staat met het demoniseren van  “banden met Rusland” van Trump, terwijl hij ook Trumps uitspraken veroordeelde en de politieke vooroordelen van de Amerikaanse media en schaduwregering.  Ulfkotte “tweette “over deze zeer zaken slechts twee dagen voor zijn dood.

Bron: Global Research, RI, RT, Gekaufte Journalisten

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *