Rusland zal Hassan Diab getuige van de “zogenaamde” Douma aanval naar het OPCW brengen in Den Haag!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gisteren schreef ik er al over de Jongen Hasan Diab, hij vertelt in een video wat er met hem gebeurd is die bewuste dag 7 April, de “zogenaamde” gifgas aanval!

View this post on Instagram

Привет. Это Хасан Диаб. Ему 11 лет и он снимался в ролике Белых касок за еду (финики, рис, печенье) 7 апреля в Думе. Хасан жив и здоров и передает привет всем, кто так сильно переживает за пострадавших в Думе от отравления, и одобряет удары по Сирии. ************************************************************In return for playing a victim in #WhiteHelmets propaganda video 11 year old #HassanDiab got some badly needed food a few dates, rice, and a cookie He is alive and well and sends his greetings to everyone#whitehelmets #douma #syria #chemicalattack

A post shared by Евгений Поддубный (@evgeny.poddubny) on

De propaganda campagne van het westen over het “beest”Assad valt in duigen!

Afbeeldingsresultaat voor de witte helmen ontmaskerd cartoon

Nu heeft de Russische permanente missie van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) gezegd dat ze Hasan Diab en andere ooggetuigen naar den Haag zullen brengen, alle die hebben deelgenomen aan de verzonnen video van de chemische aanval op Douma worden opgespoord,  zij, de getuigen, rebellen zoals ze hier in het westen genoemd worden, hebben het Syrische leger en President “beest” Assad beschuldigd van het gebruik van chemische wapens in Douma op 7 april en daarna Syrië gebombardeerd op 14 april. Rusland kondigde dit in een persconferentie aan.

De jongen Hassan Diab, het belangrijkste slachtoffer in de video van de vermeende chemische aanval in Douma, zei dat hij met zijn moeder in de kelder was toen ze hem vroegen om met zijn vader, moeder, broers en zussen naar het ziekenhuis te gaan, waar mensen hem “grepen” en begonnen met “water te gieten” over zijn hoofd!. Al eerder doken er video’s op van de terroristen die aan het “oefenen” waren in het bijzijn van een CNN TV crew.  Ook hebben de Russen een tijdje geleden al gewaarschuwd dat de terroristen opnieuw zouden proberen een “chemische aanval” uit te lokken!

Bron: Russische ministerie, RT, Freesuriyah, Instagram

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *