Syrië: Duitsland geeft de moslimbroederschap al decennia lang politiek asiel!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

JPEG - 39.3 kb

Foto: In Berlijn,  januari 2015, een mars voor tolerantie verenigde politieke en islamitische leiders in reactie op de aanval op Charlie Hebdo in Parijs. “Frau” Merkel marcheerde arm in arm met Aiman Mazyek, algemeen secretaris van de Centrale Raad van moslims in Duitsland. Hoewel hij beweert met de Moslimbroederschap gebroken te hebben en een open dialoog onderhoudt, biedt dhr. Mazyek binnen zijn organisatie bescherming aan de Milli Gorus (de organisatie van Recep Tayyip Erdogan) en de Moslimbroederschap (de spil van jihadistische organisaties, onder het internationale presidentschap van Mahmoud Ezzat, ex-rechterhand van Sayyid Qutb).

Wie denkt dat het nieuw is, dat Duitsland nu zoveel jihadisten en terroristen onderdak verleent (wat zij nog stellig vluchtelingen noemen), moet terug in de tijd om de geschiedenis van Duitsland te begrijpen, dat zij al decennia lang onderdak aan het Moslimbroederschap verlenen.

De betrekkingen tussen Duitsland en Syrië, die uitstekend waren onder keizer Wilhelm II, zijn vandaag hopeloos. Dit komt omdat Berlijn sinds de Koude Oorlog de achtertuin is geworden van de Moslim Broederschap in hun poging om de Syrische Arabische Republiek omver te werpen. Sinds 2012 werken de minister van Buitenlandse Zaken en de federale denktank SWP rechtstreeks namens de Amerikaanse “deep State” voor de vernietiging van het land. (Voltaire.org).

Duitsland heeft in het begin van de 20e eeuw een uitstekende relatie met het Ottomaanse Rijk onderhouden. Kaiser Wilhelm II, die gefascineerd was door de islam, achtervolgde archeologische opgravingen, met name in Baalbek (nu in Libanon), en nam deel aan de bouw van de eerste spoorwegen, waaronder de lijn Damascus-Medina. Het “Reich” stond  tegenover de Britten toen zij de “Grote Arabische Opstand” van 1915 organiseerden. Daarna verloren zij de Eerste Wereldoorlog en werden als gevolg daarvan uitgesloten van de regio (Sykes-Picot overeenkomst).

Tijdens de Koude Oorlog en direct na de 2e wereldoorlog recruteerde de CIA  (operatie Paperclip en de Odessa line via het Vaticaan) enkele van de beste nazi-officieren om de strijd tegen de USSR voort te zetten. Onder hen waren Gerhard von Mende, die Sovjet-moslims had gerekruteerd tegen Moskou . In 1953 installeerde deze hoge ambtenaar “het hoofd van de Moslimbroederschap” toen nog in Egypte, Saïd Ramadan, in München.

JPEG - 19.1 kb
Alois Brunner, verantwoordelijk voor de deportatie van 130.000 Joden, werd door de CIA in 1954 in Damascus geïnstalleerd om te voorkomen dat het regime van president Choukri al-Kouatli een bondgenootschap met de Sovjets zou sluiten.

In dezelfde periode stuurde de CIA stiekem nazi-officieren over de hele wereld om de pro-Sovjets te bestrijden. Otto Skorzeny https://nl.wikipedia.org/wiki/Otto_Skorzeny ging bijvoorbeeld naar Egypte, Fazlollah Zahedi https://nl.wikipedia.org/wiki/Fazlollah_Zahedi ging naar Iran en Alois Brunner https://nl.wikipedia.org/wiki/Alois_Brunner_(SS%27er) naar Syrië. Ze organiseerden allemaal de lokale geheime diensten naar het model van de Gestapo. Brunner zou pas veel later, in 2000, door president Bashar-al-Assad worden uitgezet (al wil de reguliere MSM ons iets ander laten geloven).

In de periode tussen 1979 en de aanslagen van 9/11, bleef Duitsland voorzichtig in hun omgang met het Moslim Broederschap. Op verzoek van de CIA, en hoewel Syrië Oost-Duitsland erkende, accepteerde Duitsland om politiek asiel aan te bieden aan vele salafisten en moslimbroeders (het is dus eigenlijk al een oud probleem) die in 1982 een  staatsgreep tegen president Hafez al-Assad probeerden te ondernemen (Hama 1982), zo ook  Issam al Attar,  (broer van Syrische  Najah al-Attar https://translate.google.de/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Najah_al-Attar&prev=search, zij was vice-presidente van Syrië  in 2006)

.

Issam al-attar

In de jaren negentig reorganiseerde de Broederschap zichzelf in Duitsland met de hulp van twee zakenlieden, de Syrische Ali Ghaleb Himmat https://translate.google.de/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Ali_Ghaleb_Himmat&prev=search en de Egyptische Youssef Nada  https://translate.google.de/translate?hl=nl&sl=de&u=https://de.wikipedia.org/wiki/Youssef_Nada&prev=search, die later door Washington beschuldigd zou worden van de financiering van Ossama Bin Laden. Issam al-attar https://translate.google.de/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Najah_al-Attar&prev=search kreeg politiek asiel in Duitsland en heeft een grote organisatie (de Moslimbroeders, nu bekend als al-Queda, Al-Nusra etc) in Aken, Duitsland, vele moslimbroeders, niet allen vanuit Syrië, maar ook Algerije, Tunesië, Somalie, hebben sinds de jaren negentig van de vorige eeuw, politiek asiel gekregen, m.n. in Duitsland!

De huidige tijd

Foto: Ibrahim el-Zayat, heeft 600 moskeeën door heel Europa onder zijn hoede

Gedurende vele jaren nam een Duitse academische Volker Perthes samen met de CIA deel aan de voorbereiding van de oorlog tegen Syrië. Hij leidde de meest krachtige Europese denktank, de Stiftung Wissenschaft und Politik (SWP), en nam namens de UNO deel aan de onderhandelingen in Genève.
Toen de Verenigde Staten in het “Grotere Midden-Oosten de “oneindige oorlog” begonnen, moedigde de CIA het herenigde Duitsland aan om een ​​”dialoog” met de moslimwereld te starten. In Berlijn deed de minister van Buitenlandse Zaken zijn werk voor een doel namelijk door gesprekken te voren met  nieuwe plaatselijke hoofd van het Broederschap, Ibrahim al-Zayat https://de.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_El-Zayat.

Rafik Hariri

In 2005 werd Rafik Hariri https://nl.wikipedia.org/wiki/Rafik_Hariri (premier van Libanon), is.m. Duitsland vermoord. Ja dat staat natuurlijk niet in de reguliere MSM, daar wordt tot op de dag van vandaag het Syrische “Regime”, Hezbollah en Iran beschuldigd. Duitsland is schuldig daar zij  het wapen leverde dat werd gebruikt om hem te doden – (het was duidelijk geen klassiek explosief, in tegenstelling tot de propaganda van het speciale “Tribunaal”).

http://www.voltairenet.org/article167553.html

http://www.voltairenet.org/article133630.html 

Gerhard Lehmann, ex-officier van justitie en assistent Detlev Mehlis waren betrokken bij deze affaire en ook met die met geheime CIA-gevangenissen.

Volker Perthes

volker.perthes (at) swp-berlin.org

Sinds 01.10.2005 Directeur van het Duitse Instituut voor Internationale Politiek en Veiligheid en Voorzitter van de Stichting Wetenschap en Politiek (SWP)

Sinds 2015 Senior Adviseur voor de speciale gezant van de VN voor Syrië en tijdelijk (sinds december 2016) Hoofd van de Ceasefire Task Force (CTF) van de International Syria Support Group

sinds 2006 universitair hoofddocent bij het departement sociale wetenschappen, Humboldt University Berlin

1992-2005 onderzoeksassistent, tot maart 2005 hoofd van de onderzoeksgroep Midden-Oosten en Afrika

1999 Habilitation, Universiteit van Duisburg

1991-1993 assistent-professor aan de Amerikaanse Universiteit van Beiroet en docerend aan de universiteiten van Duisburg, Münster en München

1990 Doctoraat, Universiteit van Duisburg
Onderzoek gebieden:

Uitdagingen in het buitenlands en veiligheidsbeleid van Duitsland en de EU; Global Governance, internationale organisaties, regionale dynamiek en politieke verandering in het Nabije en Midden-Oosten

In 2008, terwijl de CIA de Syrische ‘burgeroorlog’ voorbereidde, werd Volker Perthes door de NAVO uitgenodigd voor de jaarlijkse hereniging van de Bilderberg Groep. Hij werkte samen met een Syrische (Moslimbroeder)  ambtenaar van de CIA, Bassma Kodmani. Samen dachte ze uit hoe het Westen kon profiteren door de Syrische Arabische Republiek omver te werpen en de Moslimbroederschap aan de macht te brengen.  In oktober van hetzelfde jaar organiseerde hij (Bassma Kodmani) een bijeenkomst van Turkse bedrijfsleiders, georganiseerd door het particuliere Amerikaanse inlichtingenagentschap Stratfor. Hij vertelde zijn luisteraars over de olie en het gas dat ze konden stelen uit Syrië.

Stratfor is een Amerikaans geopolitiek “intelligence”platform en uitgever , in 1996 in Austin, Texas opgericht door George Friedman , de voorzitter van het bedrijf. Chip Harmon  werd in februari 2018 tot president benoemd. Fred Burton is de belangrijkste beveiligingsbeambte van Stratfor. Andere leidinggevenden zijn ondervoorzitter van Global Analysis Reva Goujon , Senior Vice President van Strategic Analysis Rodger Baker , voormalig US Special Operations Command- agent Bret Boyd, vice-president van de douane-inlichtingendiensten. 

Dit is waarom er oorlog in Syrië was en hoe Duitsland tot zijn nek toe schuldig is, zoals, het VK, Frankrijk, Nederland en de rest van de NATO/EU.

Duitsland is tevens proeftuin/achtertuin van het Amerikaanse drone-programma.

Ramstein

Afbeeldingsresultaat voor ramstein

Centrum van het US drone-programma voor Irak, Afghanistan, Yemen, Somalië zou, volgens de openbare zender ARD en de krant Süddeutsche Zeitung, de basis Ramstein in Rijnland-Palts zijn. Beide media baseren zich op een document van de US Air Force.

Het Amerikaanse opperbevel houdt vol dat de verantwoordelijkheid voor alle militaire operaties in Afrika bij Africom (United States Africa Command) ligt. Het Africom-bevel bevindt zich, in afwachting van een “verhuizing” naar  “een” Afrikaans land, sinds 2008 in Stuttgart. Over het midden-oosten wordt niet gesproken!

Uit het geciteerde document blijkt dat de VS-bases in Duitsland noodzakelijk zijn als ‘relais’. Zonder die tussenstations zouden de aanvallen onmogelijk zijn.

 

Bron: Voltaire,org, Süddeutsche Zeitung, https://koptisch.wordpress.com/2010/09/13/der-herr-der-moscheen/, Ramstein/Wikipedia

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *