Operatie “Basalt” in Syrië, Dara’a een immens groot wapenarsenaal uit de VS, VK en EU gevonden door het Syrische leger

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

foto van Sonja van den Ende.

 

Het houdt niet op, er waren al zoveel wapens gevonden van de VS, het VK, EU/NAVO en Nederland als doorsluisland, Schiphol, Amsterdam, nu Dara’a bevrijdt is heeft het Syrische leger magazijnen vol met wapens uit o.a. ook Frankrijk gevonden! Huiver en kijk naar onderstaande video, gemaakt door ANNA news (embedded met het Syrische leger), tijdens wat het SAA noemt “Operation Basalt”, gevonden. Op de wapens staan de diverse terroristische groepen vermeld zoals: Liwa al-Muhjahdeen-al-Answar, terroristische groep uit de Kaukasus, Tsjetsjenië, Uzbekistan etc..gelieerd aan Al-Nusra-Al-Queda, Shabab al-Sunnah (FSA terroristische groep – jeugd van Soennieten).

Verder blijkt dat zij elke weg en elk dorp zij veroverde vol met mijnen plantte en zij beschikten over de modernste communicatie apparatuur, gekregen van de VS, VK, Frankrijk, NATO, wederom doorsluisland Nederland – Schiphol, Drone’s, het hele wapenarsnaal uit de VS en Europa zijn er te vinden!

Franse wapens

De Syrische regering zei dat eenheden (Tiger Forces) van het Syrische Arabische leger (SAA) o.a., verschillende Franse APILAS-antitankwapens hadden gevonden in de provincie Daraa, in het zuidwesten van het land.

De lokale media hebben beeldmateriaal vrijgegeven (ANNA News, SANA)waar o.a. twee APILAS antitankwapensystemen te zien zijn,die in Frankrijk zijn ontwikkeld door GIAT Industries. Volgens het nieuwsbericht werden de antitankwapensystemen door het SAA in het dorp Jadal in de provincie Daraa in beslag genomen.

French-made anti-tank weapon systems seized in the southern Syrian province of Dara’a. (Via Defence Blog)

Foto: APILAS (Armor-Piercing Infantry Light Arm System) is een anti-tankwapensysteem  dat bedoeld is voor gebruik tegen de gevechtstanks (defenceblog).

Het gebruik van het APILAS antitankwapensysteem werd zoals gezegd  in Syrië gevonden, achtergelaten door het zogenaamde Vrije Syrische Leger (FSA). Die  zoveel en zoveel wapens geleverd kregen, nu ook uit Frankrijk, zoals ontdekt!

Sommige bronnen beweren dat de APILAS-systemen vanuit Jordanië in Syrië zijn terechtgekomen, wat heel goed mogelijk is, ik schreef al in andere artikelen, dat het grote wapenarsenaal via schiphol, Amsterdam, Nederland haar bestemming vond, waarschijnlijk vlogen de “speciale Cargo zendingen” via Schiphol naar Amman, Jordanië, waar ook ettelijke trainingskampen van de terroristen waren (Nederland, de EU en VS noemen hen rebellen), uitgerust, bewapend door de EU/NATO en VS.

De geheime lading wapens van Nederland naar Syrië

Tot op heden weten we dat er meer dan 120.000  APILAS-raketten zijn geproduceerd en dat ze o.a. geleverd zijn, aan Saoedi-Arabië, Marokko en andere landen.

Ook schreef ik al eerder over het ongeloofelijke aantal wapens door de VS naar Syrië gestuurd is en haar tactieken:

Het Pentagon stuurt $ 2,2 miljard Sovjet namaak wapens naar Syrië

Tot 2017 werden de wapens (uit de VS) vervoerd via twee kanalen. De ene werdt geleid door het Amerikaanse commando van de Amerikaanse militaire operatie, SOCOM, en de andere wordt beheerd door het Picatinny Arsenal, een bekend New Jersey wapen depot.

Foto: Containers die ammunitie bevatten werden op 22 september 2016 op de SOCOM-opdrachtgever MV Norfolk in de haven van Burgas, Buglarije, geladen voordat ze naar Jordanië en Syrië vertrokken.
Foto: Ivan Kolev, BIRN

Zeven Amerikaanse aanbestedings documenten zijn “verdwenen” met verwijzingen naar “Syrië”  nadat verslaggevers contact hadden opgenomen met het Pentagon en inlichtingen wilden over  – Bulgarije, Roemenië, Servië, Oekraïne en Georgië – die op de hoogte waren van de bestemmingen van de leveringen

Ook werd ontdekt dat “commerciële” vrachtvluchten in opdracht van de Azerbeidzjaanse luchtvaartmaatschappij Silk Airways, naar luchthavens in Turkije en Koeweit gevlogen werden,  andere belangrijke landen in de zogenaamde anti-ISIS-missie.

De verslaggevers van Balkan Insight, die deze aanvoerlijnen ontdekte werden in Bulgarije veroordeeld, hun lot is tot vandaag de dag nog niet bekend!

Nu weten het 3e kanaal, Amsterdam, Schiphol!

Alle wapens die in de bevrijde gebieden Aleppo, Ghouta en nu Dara’a zijn gevonden bij terroristische groepen, die het westen 7 jaar lang gesponsord heeft met Nederlands belastinggeld en nog erger, de dood van honderduizenden Syriërs op haar geweten heeft!

 

Bron: http://www.balkaninsight.com/en/article/german-concerns-spark-pentagon-reroute-of-syria-bound-arms-09-12-2017, Freesuriay, Defence blog

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *