De Witte Helmen als vluchteling naar Europa met hulp van de NAVO en Israël

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor de witte helmen is al qaeda cartoon

Voordat ik verdere artikelen schrijf over mijn bevindingen, afgelopen 2 weken in Syrië, moet ik toch een  artikel wijden aan de Witte Helmen, een Al-Queda hulporganisatie, gesponsord door het westen, m.n. Nederland speelt een verderfelijke rol in deze zaak! Natuurlijk heb ik veel Syriërs gevraagd tijdens mijn reis, hoe zij over deze groep denken, alle gaven hetzelfde antwoordt: Terroristen, die een onderdeel van Al-Queda zijn, zij waren alleen daar, in Oost-Ghouta, Oost-Aleppo en Dara’a, waar de terroristen de Syrische dorpen bezetten, daarna door het het SAA zijn gedood, of meegegaan in de “groene bussen” naar Idlib, of zoals we nu weten,  op weg naar Europa, daar sponsoren de Europese belastingbetalers nu verder het terrorisme, ik noem het NATO staatsterrorisme!

Deze uitspraken op de NOS, maken mij en veel Syrische mensen erg ziek en het is compleet walgelijk, zo zie je duidelijk de link tussen politiek, media en het steunen van terroristische organisaties:




NOS 22-7 (Nederlandse Staatsomroep): "Een uitzonderlijk humanitair gebaar", noemde het Israëlische leger de evacuatie van honderden Syrische hulpverleners afgelopen nacht. De vrijwilligers van reddingsorganisatie de Witte Helmen zijn uit belegerd gebied in Zuid-Syrië gehaald. De reddingswerkers waren de afgelopen jaren vaker in het nieuws vanwege hun inspanningen voor oorlogsslachtoffers. Waarom uitgerekend zij nu met een militaire operatie uit oorlogsgebied zijn weggehaald, is niet bekendgemaakt."Maar het lijkt toch een soort blijk van waardering", zegt correspondent Marcel van der Steen. "Na jarenlang mensen te hebben geholpen, worden ze nu zelf geholpen."
De Nederlandse regering zou ook hebben geholpen bij het opstellen van het evacuatieplan voor de Witte Helmen. Hoe voor hen verblijfsvergunningen en andere papieren worden geregeld, is nog niet duidelijk. Mogelijk worden ze de komende maanden in Jordanië uitgebreid gescreend om bijvoorbeeld te kijken of ze niet zijn geradicaliseerd, zegt correspondent Van der Steen van de NOS.

Nota bene, het Israëlische leger, die de terroristen beschermde en ook dagelijks Palestijnen afschiet, minderjarige kinderen in de gevangenis gooit en een totalitair regime heeft. Hoe ver kun je gaan, hoe ver kun je gaan om de ogen te sluiten en ze rebellen te blijven noemen, terwijl de meerderheid van de Syrische bevolking hen terroristen van Al-Queda noemt (de Witte Helmen). Diverse onderzoeks journalisten daadwerkelijk met vele bewijzen, aangetoond hebben dat de Witte Helmen een onderdeel van Al-Queda zijn en als klap op de vuurpijl wij ontdekt hebben, via 65 facebook profielen, dat zij aanhanger en sympathie hebben voor IS en andere terreur groepen. Deze acties zijn crimineel, crimineel tegenover de Syrische en Europese bevolking.

M.n. tegenover de Syrische bevolking, omdat deze groeperingen honderduizenden mensen vermoord hebben en crimineel tegenover de Europese bevolking, omdat zij een potentieel gevaar vormen voor aanslagen en mede verantwoordlijk zijn voor de criminele daden die zij op hun naam hebben!

Witte Helmen

Afbeeldingsresultaat voor witte helmen
Oprichter: James Le Mesurier
Opgericht: 2014
Wie is James Le Mesurier? De voormalige Britse legerofficier en militaire aannemer die de Witte Helmen heeft opgericht, de organisatie voor burgerbescherming die uitsluitend actief is in delen van Syrië waar de zogenaamde oppositie plaatsvindt? Het is een vraag die steeds meer mensen stellen, omdat hun rol en functie steeds meer onder de loep wordt genomen.

Le Mesurier draagt ​​het onvermijdelijke vleugje Britse kwaadaardige nalatenschap en geschiedenis van vuile oorlogen in zich, gevoerd in Kenia, Aden (Jemen), Ierland, Irak, Libië, met andere woorden overal waar de met bloed doordrenkte imperialistische voet van Londen de wereld rondwandelt. Een product van de prestigieuze Koninklijke Militaire Academie van Groot-Brittannië van de officiersopleiding in Sandhurst, diende hij in verschillende Britse militaire / NAVO-militaire inzet in de afgelopen drie decennia, met name Bosnië, Kosovo, Irak en Libanon. Deze beschrijving zegt genoeg, de "vuile oorlogen van Europa en ook Nederland worden in andere landen uitgevoerd en zijn in totale tegenspraak met het Internationaal Recht, wat voor de imperialistische westerse landen niet meer schijnt te gelden!

In een uitgebreid artikel van 2016 (Guardian) geeft Scott Ritter, de voormalige wapeninspecteur van de VS en de VN, een verslag van de achtergrond van Le Mesurier, inclusief de tijd die hij doorbracht in en rond de duistere wereld van particuliere militaire aannemers, die de scheuren van het Westen, in bijna verloren oorlogen, voorkomen, door militaire inzet en in staat zijn om verder te werken, waar regeringen een  ongemakkelijke aanzien krijgen van de publieke controle en verantwoording, kunnen zij in het geheim verder gaan met hun doodsescaders.


Ritter schrijft (Guardian 2016):
"De organisatorische onderbouwing van de witte helmen kan worden herleid tot een bijeenkomst in maart 2013 in Istanbul tussen een gepensioneerde Britse militaire officier, James Le Mesurier, die ervaring had in de duistere wereld van particuliere beveiligingsbedrijven en de schimmige samenvloeiing tussen nationale veiligheids- en inlichtingenoperaties en internationale organisaties - en vertegenwoordigers van de Syrische Nationale Raad (SNC) en de Qatari Red Crescent Society. Eerder die maand kreeg de SNC Syrië's zetel in de Arabische Liga tijdens een bijeenkomst van de competitie in Qatar".
Dus hier hebben we een civiele verdedigingsorganisatie die in Syrië wordt opgericht door een ex-Britse legerofficier, een man met een achtergrond in de schimmige wereld van privébeveiliging, in samenwerking met een Syrische oppositiegroep in ballingschap (een paar man sterk, geen echte oppositie en niet veel later geradicaliseerd tot een terroristische beweging) zoals:

 http://www.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/01/24/wie-is-de-syrische-mohammed-alloush-de-gevierde-anti-asad-rebel-van-het-westen.

Deze zogenaamde civiele verdedigingsorganisatie,de Witte Helmen, ontvangt financiering van een reeks staten met een duidelijke agenda voor regimeverandering in Syrië, wat blijkt uit de materiële,financiële en politieke steun die ze hebben gegeven aan verschillende gewapende oppositiegroepen die betrokken zijn bij het conflict.

In een toespraak van 2015 geeft Le Mesurier een voorbode van de wortels van het kwaad van het conflict in Syrië, te beginnen met in 2011 een "vrijwillige opstand tegen de meedogenloze dictator Bashar al-Assad", voordat hij beweert dat de Syrische staat in 2012 zijn wapens op haar eigen mensen richt.

Hoe het begon:

Syrië, de burgeroorlog die een terroristische oorlog is

Glanzend afwezig in dit verhaal is het feit dat tegen 2012 verschillende Salafistische-jihadistische groepen, hun rangen gevuld met duizenden extremisten van buiten Syrië, door het land trokken en daarbij het "Syrische volk, het Syrische leger en zijn leden, afslachtten, verkrachtten en terroriseren. En opdat niemand het vergeten mag, is het Syrische Arabische leger niet te onderscheiden van het Syrische volk, aangezien zijn soldaten zijn afgeleid van het niet-sektarische en multireligieuze mozaïek dat de Syrische samenleving vormt.

Terugkerend naar Scott Ritter: "In deze dagen van sociale media duurde het niet lang voordat foto's en videoclips van bekende White Helmet-leden, in hun kenmerkende uniform, openlijk de overwinning vieren met Al Nusra-en Al-Queda, openlijk op lijken stonden en door de steden sleepten, van Syrische soldaten en burgers in kooien stopten,met wapens op foto's stonden, iets wat hun status als "hulporganisatie niet geloofwaardig maakt en strikt verbiedt. '

Ook op de eigen website van de Witte Helmen, duidelijk het gebrek aan neutraliteit weergeeft, ook wordt er ondubbelzinnig uitgedrukking gegeven aan geweld, met de verklaring op de voorpagina van Raed Saleh, het operationele hoofd van de organisatie en zelf een figuur van een controverse . 

De vatbommen waarnaar Saleh verwijst, en die door Le Mesurier worden benadrukt als uitdrukking voor de wreedheid van het 'Assad-regime',zijn volgens het internationale recht ontegenzeggelijk willekeurig en onwettig. Maar als we de verdiensten of tekortkomingen van een bepaalde partij in een bepaald conflict beoordelen op basis van alleen het gebruik van willekeurige wapens, dan is de geplande regimewijziging in Washington, Tel Aviv en Riyadh al lang geleden crimineel, ook het veramrd Urnanium wat in diverse wapens wordt gebruikt in de oorlogen van het westen, die zij steenvast aan het publiek verkopen als "vredesmissie".

De brutaliteit van het conflict in Syrië is een weerspiegeling van de monumentale belangen die bij de uitkomst zijn betrokken. Het conflict is op zich al een misdaad, maar willen "ze" serieus suggereren dat Libië zeven jaar na de val van de leider Muammar Gaddafi beter is, veiliger en stabieler, dankzij ingrijpen van de NAVO en het steunen van verschillende Libische oppositiefracties, de belangrijkste onder hen Islamisten, in 2011? En zijn "ze" serieus aan het beweren dat het lot van Syrië niet het lot van Libië zou zijn in het geval van het omverwerpen van Bashar al-Assad? En ook, is iemand in staat om met een oprecht gezicht, te zeggen dat Bashar al-Assad, niet de stevige steun van de meerderheid van de Syrische bevolking heeft, die begrijpen dat het conflict niet gaat over het redden van hun regering, maar het redden van hun land?


Gezien de achtergrond van Le Mesurier, samen met het bewijs over de Witte Helmen, is het redelijk om aan te nemen dat wat we te maken hebben met een "derde Kracht", die we de "schaduwregering"noemen en te vinden is in Washington, Londen, maar ook in Europese landen zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk, die deze illegale oorlogen hebben veroorzaakt en de wereld op drift gebracht hebben, het is nu zaak dat de "goede" politieke krachten en burgers zich samen tegen de donkere krachten bundelen en zo misschien nog iets van onze cultuur, iets van onze beschavingen redden en bovenal boete zullen moeten doen tegenover de mensen, de nabestaanden, die zij op een nietsontziende manier hebben uitgemoord !
"Hij was jong en onwetend en dwaas en hij raakte erbij betrokken. Hij had geen idee meer van wie dan ook waar de hele zaak over gaat, en jij gaf hem geld en York Hardings boeken over het Oosten en zei: 'Ga je gang. Win het oosten voor democratie. ' Hij heeft nooit iets gezien wat hij niet had gehoord in een collegezaal en zijn schrijvers en zijn docenten verklaarde hem voor gek. ' Het lot van de "pseudo-journalisten" en intellegentsia in het westen!

Bron: NOS, de wereldvanmorgen, beschermde Syrische bronnen, Freesuriyah, Guardian, Scot Ritter (IAEA)

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *